zloty.strzal 15.03.10, 15:28 Rozliczyliście? Bo ja się nie mogę zebrać, żeby jechać po jakiś kwit za krwiodawstwo i dopiero program do rozliczeń ściągam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pitu pitu 15.03.10, 15:33 Mi wyszło że muszę 5zł dopłacić, więc nie chce mi sie zanosić bo będę musiał w 2 kolejkach stać. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pitu pitu 15.03.10, 15:59 Eee, jeszcze mnóstwo czasu, a mnie nigdzie się nie spieszy :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pitu pitu 15.03.10, 16:18 A ni diabła! Mam dziś wolne i miałam się udać do dostawcy mego internetu po kopie faktur za net i dowodów, że płaciłam, bo przecież ja w życiu tych oryginałów nie znajdę w tym moim papierzysku. Odpowiedz Link
athroposs Re: Pitu pitu 15.03.10, 16:50 jeszcze nie, a siedzę w tym, że tak powiem, roboczo :> szewc bez butów jestem Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Pitu pitu 16.03.10, 18:44 To ja się znowu pochwalę: poszłam po zaświadczenie i zostawiłam pół litra od razu. I mam idealne wyniki ponoć;] Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Pitu pitu 16.03.10, 20:26 No i git :) A ja usiłowałam to ogarnąć i nie ogarniam. Chyba zatacham to do jakiegoś biura rachunkowego, piszą, że od 15 zł netto niby rozliczają, mam nadzieję, że nie zedrą więcej niż 50 zł dlatego, że mam pomieszane zlecenia i działalność gospodarczą przez chwilę. Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Pitu pitu 16.03.10, 21:39 To ja mam na szczęście bajecznie prosty. Jeszcze mam dziadka do rozliczenia, ale to też w miarę proste. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Pitu pitu 16.03.10, 22:21 Myślę, że taki prosty to też bym ogarnęła. Gdyby nie ta nieszczęsna działalność i w sumie 3-krotna zmiana pracy w ciągu roku. I jeszcze w jednej z firm byłam do końca sierpnia a PIT dostałam z datą do 31 grudnia :/ Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Pitu pitu 16.03.10, 23:10 Rachunek za przypomnienie przyjdzie pocztą;] Odpowiedz Link