Dodaj do ulubionych

Jadwiga Staniszkis

15.06.10, 14:02

..kobieta bez uczuć, jak sama o sobie mówi. A I.Iredyńskiemu pozwalała lać się do krwi... z nudów... jak to określa:
niniwa2.cba.pl/staniszkis_bywa_ze_mezczyzni_do_czegos_sie_przydaja.html
Niesamowite, a tak banalne.
Obserwuj wątek
    • stedo Re: Jadwiga Staniszkis 15.06.10, 15:00
      ..I tak mi się z Szarą skojarzyła, ze swoją mentalnością i skłonnością do pewnego ekshibicjonizmu.Nie wspominając o zawodzie.Hej Szaro, co Ty na to?:))
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jadwiga Staniszkis 15.06.10, 15:08

> ..I tak mi się z Szarą skojarzyła, ze swoją mentalnością i skłonnością do pewne
        > go ekshibicjonizmu.Nie wspominając o zawodzie.Hej Szaro, co Ty na to?:))

Ej no, przecież szaro ani emocji ani uczuć nie brakuje.
        • stedo Re: Jadwiga Staniszkis 15.06.10, 15:11
          Nie o ten ten aspekt podobieństwa mi chodziło:)). A i Staniszkis też mija się z prawdą obiektywną w tym momencie.
      • 2szarozielone Re: Jadwiga Staniszkis 15.06.10, 15:59
        Heh :) Nie zgadzam sie z poglądami Staniszkis, choć doceniam za intelekt i pewną
        klasę. A z emocjami - to ona się nie mija z prawdą. Faktycznie jest takim mało
        emocjonalnym typem, ma problemy z empatią (podobnie jak prof. Zybertowicz). Ja
        mam z kolei uczuć nieco za dużo ;)
        • 2szarozielone Re: Jadwiga Staniszkis 15.06.10, 16:09
          Przeczytałam. O nie - to nie ja :) Ja nie umiem niczego z siebie strzasnąć,
          zdekonstruować - do mnie sie wszystko przykleja i nawarstwia. Jak na obrazie
          olejnym. I ten ekhibicjonizm z czego innego też wynika - u Staniszkis z
          pragnienia analizy i właśnie braku inteligencji emocjonalnej, która by ja przed
          tym powstrzymala. U mnie - z nadmiaru emocji i tendencji do bycia drama queen.

Słyszałam sporo o Staniszkis prywatnie - i jeszcze raz odcinam się, odcinam,
          odcinam :)
    • kedrok1 Re: Jadwiga Staniszkis 18.06.10, 20:41
      Ósmy grosik dla Jadzi niech se Jadzia wsadzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka