Dodaj do ulubionych

scheiBe...

26.06.11, 21:15
perwszy raz w zyciu mi sie zdarza wklejac ten sam watek na kilku forach. ale naprawde zaczynam sie czuc jak w zwiaku radzieckim. ktory notabene byl pierwowzorem zwiazku socjalistycznych republik europejskich.

dzis z wyklad z cybernetyki i manipulacji spolecznej.

deser.pl/deser/1,84842,9841506,25__urodziny_Teleexpressu__Czego_nie_wiecie_o_prezenterach,,ga.html
tak. tworcy artykuly zapomnieli o jednym, nic nie znaczacym fakcie. znaczy kazano im pewnie zapomniec. bo sie zbiesil i wypisuje rozne bzdury przeciw WLADZY.

tworca i pierwsza twarza teleekspressu byl wojciech reszczynski. no, ale o nim nie warto wspominac.

to sie nazywa manipulacja tluszcza i ma wiele wspolnego z psychologia.
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: scheiBe... 26.06.11, 22:41
      no fakt, jakos w materiale w Wiadomosciach go pominięto
      podpadł mi ostatnio jak go widziałem, w rozmowie z autorami ksiazki "Via Bank i FOZZ"
      na wstepie odpalił ze oto rozmawia z autorami ksiazki "VA Bank i FOZZ" co juz kazało rozmowe o kant doopy potłuc i wysnuc złe wnioski na temat jego rzetelnosci dziennikarskiej
      od tego czasu nie mam kontaktu, zresztą z Teleekspressem tez nie mam, chociaz Sierocki musi niedaleko mnie mieszkac bo w sklepie widziałem obywatela
    • berta-death Re: scheiBe... 27.06.11, 00:36
      Hsirku, żyjesz już 19 lat na tym świecie i nadal wierzysz w niezawisłość prasy, że cię dziwują takie sprawy?
    • qw994 Re: scheiBe... 29.06.11, 06:53
      Dziwne. W końcu cóż takiego by się stało, gdyby o nim wspomnieli? Idiotyzm.
      • redundant Re: scheiBe... 29.06.11, 14:21
        To, że nie wspomnieli, akurat może być na rękę osobie zainteresowanej Reszczyński. Niekoniecznie musi mu być dzisiaj wygodnie z tym, gdzie stał kiedyś.
        Zresztą nie tylko jemu, znalazłoby się w dzisiejszej awangardzie "wzmożonych moralnie" paru takich, co lubią pomilczeć. :D
        • thank_you Re: scheiBe... 30.06.11, 07:50
          Wot wypisz-wymaluj JA. :D
    • thank_you Re: scheiBe... 30.06.11, 07:53
      A przypadkiem szarfeses nie zostało wycofane? Tak tylko pytam..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka