27.08.11, 17:38
Wiecie, to dziwne (tzn osobiście dziwi mnie moje podejście, ale nie mogę się przemóc), że odkąd się dowiedziałam, że orzeszki ziemne, to bardziej ziemne niż orzeszki (tzn takie bardziej fasolki), to mi już one nie smakują?
Obserwuj wątek
    • swiete.jeze Re: Pogarda 27.08.11, 17:42
      Uuu.

Ja się zastanawiam jak się ubierać na wieczór, bo niby gorąco, niby wg prognozy ma nie być źle, ale TVN Warszawa coś o deszczu napisał. Brać kurtkę/ parasolkę czy z cukru nie jestem?
      • wilowka Re: Pogarda 27.08.11, 17:56
        Zależy jakie wyjście.
        Jak z babami, to bym coś wzięła (coś znaczy kurtkę, bo parasolek nie naszam)
        Jak z obiektem jakimś samczym nęcącym - to nie, Tak żeby zmoknąć na ciepłym deszczu, albo wytarzać się w burzy, a potem schronić w jakiejś bramie....

Chyba pod wieczór na spacer Maleństwo wyciągnę... ;)
        • swiete.jeze Re: Pogarda 28.08.11, 10:03
          wilowka napisała:

> Zależy jakie wyjście.

Wyjście było z ELYTĄ:] Wróciłam rano, więc nie zmarzłam.
      • stedo Re: Pogarda 27.08.11, 19:16
        Kurtkę w TAAAKi upał??!! Na samą myśl słabo się robi. Już lepiej parasolkę, tylko taką małą do torby. A najlepiej w takiej sytuacji sprawdza się cienka pelerynka, taki kondonik. Nowa jest w malutkiej saszetce. Można wsunąć do torby, zajmuje niewiele miejsca.
    • qw994 Re: Pogarda 27.08.11, 18:37
      Od dobrobytu w dupie się przewraca, ot co :)
    • berta-death Re: Pogarda 28.08.11, 00:54
      Przeczytałam podagra.
      • wilowka Re: Pogarda 28.08.11, 01:00
        Lumbago z Dobrobytu ;)

Prawie jak Heraklit z Efezu :D
        • berta-death Re: Pogarda 28.08.11, 22:27
          Podagra to bardzo ślachetne choróbsko. W książkach wszyscy bohaterowie z wyższych sfer na to cierpieli.
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pogarda 29.08.11, 11:13
            berta-death napisała:

> Podagra to bardzo ślachetne choróbsko. W książkach wszyscy bohaterowie z wyższy
            > ch sfer na to cierpieli.

A podgardla? :D Np. jak ktoś ma 3 podgardla. Też chyba z wyższych (albo przynajmniej grubszych) sfer jest :D
    • 8n Re: Pogarda 28.08.11, 10:06
      rety, ja poszlam w sukience na plaze wczoraj. burza mnie prawie zabiła a wiatr wywiał na lewa stronę :(
      • wilowka Re: Pogarda 28.08.11, 10:38
        Ale deszczu nie było :(
        • swiete.jeze Re: Pogarda 28.08.11, 22:32
          Był.
          • wilowka Re: Pogarda 28.08.11, 22:44
            No wiesz...u nas w Mieście - suchutko :D
            • 8n Re: Pogarda 29.08.11, 09:47
              u nas na wsi padało,
              jak zaczeło padać zrezygnowałysmy z plazy na korzysc daszku i krzeseł i wtedy spotkalam swoją mamę! upiłysmy się razem i tańczyłyśmy razem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka