mini_kks 02.04.12, 21:48 A? Ktoś mnie jeszcze tu pamięta? ;> Naszło mnie na wspominki rodem z początków Forum, do nowych wątków jeszcze nie dotarłam i nie wiem. ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redundant No. :( Dziś nici z seksu :P 02.04.12, 22:07 1. Część się wykruszyła. 2. Część się poprzebierała za secundo voto. 3. Nie ma nikogo. Odpowiedz Link
mini_kks Re: No. :( Dziś nici z seksu :P 03.04.12, 22:13 Naplotkuj coś o tych z secundo voto, bo ja znam chyba tylko Berty nowy nick. A ty mi pachniesz którymś z naszych forumowych panów. ;) Odpowiedz Link
redundant Re: No. :( Dziś nici z seksu :P 05.04.12, 13:42 Jakby to powiedzieć... konfuzja pewna zaszła niniejszym. Skoro se pozmieniali, to może też trochę po to, żeby się poprzebierać za incognito. Dlatego jakoś mi nie tego, lepiej niech sami się ujawniają. Jak zechcą. A czy ja jestem jednym z panów? Biologicznie owszem, tak. Ale genealogicznie to raczej z chamów, zasadniczo. :/ Odpowiedz Link
mini_kks Re: No. :( Dziś nici z seksu :P 11.04.12, 23:19 Ciężko się domyślić momentami. Mam ciężki orzech do zgryzienia. ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: "Starzy" są? 02.04.12, 23:01 ja pamietam ale ledwo ledwo opieram sie jeszcze sklerozie jakos:) Odpowiedz Link
mini_kks Re: "Starzy" są? 03.04.12, 22:12 Zazdraszczam, ja z moją już nawet nie walczę. ;)) Odpowiedz Link
8n Re: "Starzy" są? 03.04.12, 12:27 qw, nie wiem, czy masz w zwyczaju regularnie sprawdzac gazetową pocztę, nie wiem tez czy opcja "wyslij wiadomosc" po wejsciu w czyjs gazetowy profil dziala tak samo jak wyslanie mejla, w kazdym razie wyslalam Ci wiadomosc i mam nadzieje, ze ją odnajdziesz :) Odpowiedz Link
mini_kks Re: "Starzy" są? 03.04.12, 22:14 Oj, zawsze ledwo ciągnęło, ale jednak ciągle ktoś tu zagląda, jak widać. :) Najbardziej mnie wzruszył napis nad forum :moderatorzy stanęli na drugiej kadencji i...? Odpowiedz Link
qw994 Re: "Starzy" są? 14.04.12, 08:05 A bo ja wiem? :) Chyba wszyscy o tym zapomnieli. Odpowiedz Link
stedo Re: "Starzy" są? 03.04.12, 11:07 Ja Ciebie pamiętam doskonale. Więcej, często myślę o Tobie, dlaczego nie odzywasz się. Pamiętam, że przed zniknięciem dotknął Cie dramat rodzinny, że masz problemy ze słuchem. Napisz co u Ciebie. Jakoś poukładało się? Odpowiedz Link
mini_kks Re: "Starzy" są? 03.04.12, 22:18 Spłoniłam się. :) Zabrzmi nieszczerze, jak powiem, że też Was czasem wspominam? Nie odzywałam się, bo tak trochę wyemigrowałam na inne forum, ale na FK też jeszcze czasem zajrzę z sentymentem. Mahadeva dalej jeździ na koniu? Masz na myśli Tatę? Niedawno minęły trzy lata, wstręciuch zabrał jeszcze dwa lata temu ukochaną ciocię, ale trzeba iść dalej. Reszta na szczęście jako-tako zdrowa, poza babcią, która się kocha w tabletkach i chyba własną rentką chroni apteki przed plajtą. ;) Słuch się jakoś ustabilizował, nie pamiętam, mówiłam, że jestem po wszczepie implantu? Co u Ciebie, kochana? Odpowiedz Link
berta-death Re: "Starzy" są? 03.04.12, 12:23 No pewnie, że są. Bawisz się jeszcze second lifem? Odpowiedz Link
mini_kks Re: "Starzy" są? 03.04.12, 22:10 Nie, ta gra miała jakoś krótki żywot. ;) Ciebie chyba jaką jedyną "znam" pod nowym nickiem, czemuś zmieniła? Lifting? ;) Odpowiedz Link
8n Re: "Starzy" są? 03.04.12, 12:28 pamietam nick, ale nie pamietm z czym wiecej mi sie kojarzy, to na pewno byly moje początki tutaj. Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: "Starzy" są? 03.04.12, 21:50 Stara?? Wypraszam sobie! :P Gdzieś była, Miniówa? Odpowiedz Link
mini_kks Re: "Starzy" są? 03.04.12, 22:11 Ganiałam Domagarowa z laurką w ręce. ;) A tak poważnie, ja cały czas jestem tam, gdzie byłam, no, może odrobinę rozumu mi ostatnio przybyło, ale chyba niestety niewiele. Odpowiedz Link
mini_kks Re: "Starzy" są? 03.04.12, 22:18 Trochę więcej jak początki, bo ja Cię doskonale pamiętam. :) Jak Twoje samopoczucie teraz? Odpowiedz Link
sru_karka Re: "Starzy" są? 04.04.12, 08:51 Ja Cię pamiętam :) Pamiętam nawet jak wyglądasz (miałaś kiedyś zdj. w wizytówce). Ja kiedyś tam zmieniłam nicka, tzn. trochę go zmodyfikowałam, ale generalnie mało się udzielałam, więc możesz nie kojarzyć ;) Odpowiedz Link
wilowka Cześć :) 06.04.12, 18:38 Pamiętam Twój nick. Reszty nie:( ale miło, że jesteś :) Odpowiedz Link
mini_kks Re: Cześć :) 11.04.12, 23:16 A ja Cię chyba baardzo kojarzę, parę razy zmieniłaś nick, prawda? Nie chciało mnie kilka razy zalogować. Tak teraz jest? :P Odpowiedz Link
mini_kks Re: "Starzy" są? 11.04.12, 23:15 Chyba mi trochę zmarszczek przybyło od tamtego czasu. ;)) Myślę i myślę, i nic nie wymyśliłam, ktoś Ty. ;) Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: "Starzy" są? 11.04.12, 21:03 Pewnie, że pamiętam :) Prawo jazdy już masz? A Smarkiem pomykasz? ;) Odpowiedz Link
stedo Re: "Starzy" są? 11.04.12, 21:25 Oo widzisz mała kks, takie przebierańce też są. I trzeba się domyślać kto zacz. Odpowiedz Link
mini_kks Re: "Starzy" są? 11.04.12, 23:17 Pewnie, że mam! Cześć i czołem! Ale Smarka nadal nie kupiłam. :( Mam czteroliterowej firmy, a Smarty to tylko na półce stoją... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: "Starzy" są? 11.04.12, 23:36 Pan Da auto? ;) Widzę, że słuch też uratowany. Znaczy - po traumach wychodzisz na prostą ;) Odpowiedz Link
mini_kks Re: "Starzy" są? 16.04.12, 23:58 Nie, Audi aktualnie. Mimo podnoszonego siedzenia i tak na poduszkach jeżdżę. ;) Traumy? Jakie traumy? Może nie tyle uratowany, co dobrze zaprotezowany. ;) A co u Ciebie? Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: "Starzy" są? - Bywają... 12.05.12, 22:44 mini_kks napisała: > A? Ktoś mnie jeszcze tu pamięta? ;> > Naszło mnie na wspominki rodem z początków Forum, do nowych wątków jeszcze nie > dotarłam i nie wiem. ;) ...chociaż rzadko... Odpowiedz Link