cledomro 14.08.08, 09:28 jak to się stało, że zaczęliście więcej pisać na forum? pewnie każdy miał taki etap, że bardziej podczytywał innych, aż-tu-nagle... co to u was było? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: wkręcenie się w forum 14.08.08, 09:38 Zaczełam romans, o którym nikomu nie mogłam powiedzieć - a chciałam sie wygadać. Wyjechałam sama do innego miasta i czułam sie samotna i momentami bardzo zdołowana. Zmieniłam nicka i zaczełam swoje żale wylewać na FK. Odpowiedz Link
cledomro Re: wkręcenie się w forum 14.08.08, 09:41 czemu zmieniłaś nicka? żeby znajomi nie rozpoznali? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: wkręcenie się w forum 14.08.08, 09:48 Tak - zreszta miałam nicka, którego uzywałam na bardzo wielu portalach i forach, wystarczyłoby w google wpisać, żeby mnie znaleźć. W dodatku był na tyle dziwny, ze wyrzuciłoby tylko moje wpisy. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: wkręcenie się w forum 14.08.08, 09:56 grupa swingersów znudzona seksem Odpowiedz Link
speedymika Re: wkręcenie się w forum 14.08.08, 10:14 u mnie to jest falami od 2001 roku. wkrecam sie a potem mowie sobie 'dosc tych swinstw' i robie odwyk :) a ten pierwszy raz to było wieeki temu, 2001 rok, kolega w ktorym bylam zakochana pokazał mi forum Psychologia, gdzie się udzielał. więc zaczęłam czytać, i pisać... miedzy innymi o swojej nieszczęśliwej miłosci...ciekawe w sumie czy on wiedział że ja to ja... a później odkryłam inne fora :) Odpowiedz Link
conena Re: wkręcenie się w forum 14.08.08, 10:32 > u mnie to jest falami od 2001 roku. wkrecam sie a potem mowie sobie 'dosc tych > swinstw' i robie odwyk :) ja tak samo. pierwsze posty pewnie płodziłam na forum Poznań, już nie pamiętam od czego zaczynałam. a teraz w nagrodę na forumową długowieczność mam własnego wielbiciela-trolla na Poznaniu:) ale trochę czerstwy, moja megalomania każe mi czekać na lepszego fana;))) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: wkręcenie się w forum 14.08.08, 11:35 Ja nie obserwowałam, od razu zaczęłam pisac :P Miałam jakies pytanie techniczne i szukałam forum, gdzie mogłabym je zadac, później odkryłam Społeczeństwo i Forum humorum i spędzałam tam dłuuugie godziny ;) na Kobietę trafiłam po dłuzszym czasie i mi się spodobało, ale to wszystko było jeszcze pod starym nickiem. Potem zrobiłam sobie przerwę, bo nie miałam czasu na pisanie, o forum przypomniałam sobie jakis czas temu i powróciłam pod innym nickiem, tamtego nie uzywam. I oto jestem! :) Odpowiedz Link
sundry Re: wkręcenie się w forum 14.08.08, 11:31 Zaczęłam pod innym nickiem,ale że znał go kolega,zmieniłam.Aktywniejsza stałam się na 4 roku studiów,jak miałam mało zajęć. Odpowiedz Link
mini_kks Re: wkręcenie się w forum 14.08.08, 13:50 Chyba nic szczególnego. Ot, tak sobie zaczęłam gadać, potem coraz więcej i więcej aż się rozgadałam :) Odpowiedz Link
autume Chudy jestem, to sobie wszedłem... 14.08.08, 13:52 cledomro napisała: co to u was było? bez przepychanek :) Odpowiedz Link
pawel1940 Re: wkręcenie się w forum 14.08.08, 16:37 A ja po prostu wszedlem i zaczalem pisac :-). Co tak bede sam milczec ;-). Odpowiedz Link
liisa.valo Re: wkręcenie się w forum 14.08.08, 16:47 Nie pamiętam... Zobaczę jak daleko sięga forumowa pamięć :) Odpowiedz Link