Dodaj do ulubionych

Niegazetowe fora.

15.08.08, 19:00
Totalna antyreklama, ale wymieńcie jakieś ciekawe fora spoza forów gazety.pl ;D
To tak w nawiązaniu do wątku o forach agorowych. ;D
Obserwuj wątek
    • liisa.valo Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:05
      Ja się udzielam na www.sportsboard.pl na siatkówkowym. Tzn. udzielałam, bo
      ostatnio jakoś nie.
    • kontik_71 Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:06
      Swego czasu siedzialem na forum "polacy.ch" ale w pewnym momencie
      wlasciciel zaczal glupiec i skonczylo sie forumowanie.. :(
    • 2szarozielone Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:11
      Ja mam w swojej świeżo założonej wizytówce podlinkowane :P Wchodzę tam z
      masochistycznych pobudek i Kontik na mnie krzyczał, że mi się jeszcze coś z
      głową stanie :) Ale tam jest śmieszno i straszno, jak w kinie.
      • tygrysio_misio Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:17
        a ja dopadlam..chcialabym o Judaszu pogadac, bo ostatnio ocipialam na punkcie
        Jesus Christ Superstar...ale tam to moze byc traumatyczne...a na gazetowym forum
        religijnym jestem uwazana za trola i blokade mam...aaaa
        • 2szarozielone Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:20
          Hmmm, na Frondzie można normalnie pogadać, tylko trzeba trzymać nerwy na wodzy -
          bo oni przewrażliwieni na swoim punkcie są (syndrom oblężonej twierdzy). Ale
          ludzie są też różni - trochę fanatyków, trochę ateistów, trochę wyznawców innych
          religii, trochę ludzi o dużej wiedzy z zakresu teologii i religioznawstwa...
          Paru zacietrzewionych kretynów i bufonów, których trzeba olać. Można pytać :)
          • tygrysio_misio Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:24
            no ja wlasnie na jednego fanatyka sie natknelam...i nie mam sily tlumaczyc
            ludziom,ze mozna myslec inaczej niz oni

boje sie pogadac historycznie i logicznie o czyms co dla innych jest "bog wie
            lepiej i nie ma co sie zastanawiac"..nbie mam juz sil gadac z takimi ludzmi
      • liisa.valo Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:19
        Właśnie wysłałam ci zaproszenie z mojej świeżo wyedytowanej wizytówki :)
        • 2szarozielone Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:21
          Hah, reklama zadziałała :))) Akceptnęłam :)
          • liisa.valo Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:28
            Nawet się do Księgi Gości wpisałam... a co tam :)

O, Szara, ja ciebie zawsze chcę zapytać. Masz jakieś płyty Black Sabbath do
            pożyczenia i skopiowania??? Bo mi Bartek wszystkie pożyczył i zgubił, całe
            szczęście, że piraty... i jak mam teraz to ściągać, to mi się wywraca...

PS Uwielbiam modyfikować swoją wizytówkę ;) Teraz jest mniej rozgadana, nie
            sądzita? A jak coś mroczne jest - nie może być przegadane :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka