bertrada 15.08.08, 19:00 Totalna antyreklama, ale wymieńcie jakieś ciekawe fora spoza forów gazety.pl ;D To tak w nawiązaniu do wątku o forach agorowych. ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:05 Ja się udzielam na www.sportsboard.pl na siatkówkowym. Tzn. udzielałam, bo ostatnio jakoś nie. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:06 Swego czasu siedzialem na forum "polacy.ch" ale w pewnym momencie wlasciciel zaczal glupiec i skonczylo sie forumowanie.. :( Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:11 Ja mam w swojej świeżo założonej wizytówce podlinkowane :P Wchodzę tam z masochistycznych pobudek i Kontik na mnie krzyczał, że mi się jeszcze coś z głową stanie :) Ale tam jest śmieszno i straszno, jak w kinie. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:17 a ja dopadlam..chcialabym o Judaszu pogadac, bo ostatnio ocipialam na punkcie Jesus Christ Superstar...ale tam to moze byc traumatyczne...a na gazetowym forum religijnym jestem uwazana za trola i blokade mam...aaaa Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:20 Hmmm, na Frondzie można normalnie pogadać, tylko trzeba trzymać nerwy na wodzy - bo oni przewrażliwieni na swoim punkcie są (syndrom oblężonej twierdzy). Ale ludzie są też różni - trochę fanatyków, trochę ateistów, trochę wyznawców innych religii, trochę ludzi o dużej wiedzy z zakresu teologii i religioznawstwa... Paru zacietrzewionych kretynów i bufonów, których trzeba olać. Można pytać :) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:24 no ja wlasnie na jednego fanatyka sie natknelam...i nie mam sily tlumaczyc ludziom,ze mozna myslec inaczej niz oni boje sie pogadac historycznie i logicznie o czyms co dla innych jest "bog wie lepiej i nie ma co sie zastanawiac"..nbie mam juz sil gadac z takimi ludzmi Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:19 Właśnie wysłałam ci zaproszenie z mojej świeżo wyedytowanej wizytówki :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:21 Hah, reklama zadziałała :))) Akceptnęłam :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Niegazetowe fora. 15.08.08, 19:28 Nawet się do Księgi Gości wpisałam... a co tam :) O, Szara, ja ciebie zawsze chcę zapytać. Masz jakieś płyty Black Sabbath do pożyczenia i skopiowania??? Bo mi Bartek wszystkie pożyczył i zgubił, całe szczęście, że piraty... i jak mam teraz to ściągać, to mi się wywraca... PS Uwielbiam modyfikować swoją wizytówkę ;) Teraz jest mniej rozgadana, nie sądzita? A jak coś mroczne jest - nie może być przegadane :) Odpowiedz Link