Dodaj do ulubionych

Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę?

25.08.08, 16:39
Jak w temacie:)
Obserwuj wątek
    • kitek_maly Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 16:40

Nie wiem, nie próbowałam. :-P
      • sundry Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 16:41
        Ja też nie,co gorsza,nie próbował też mój chłopak.A w sumie przydatna umiejętność;)
        • simon_r Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 16:57
          Nie martw się ..na opakowaniu jest instrukcja obsługi :))
        • kitek_maly Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 23:10

> Ja też nie,co gorsza,nie próbował też mój chłopak.A w sumie przydatna umiejętno
          > ść;)

Ja znam teorię - coś tam przytrzymać, coś tam naprężyć i naciągnąć. ;-)
    • 3.14-czy-klak Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 16:41
      ustyma?
      • sundry Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 16:45
        Nie,ręcami. Ustyma to jak mniemam,wyższa szkoła jazdy;)
        • 3.14-czy-klak Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 16:45
          wyższa po trza uważać zeby dziury nie zrobic;)
          • wacikowa Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 16:56
            Zwłaszcza jak się ma kły:D
    • milleniusz Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 16:54

> Jak w temacie:)

Zależy na co. Na głowę jak mniemam jest trudno. Ale ile potem zabawy...
      www.youtube.com/watch?v=SbHsJXZg_dQ
      :)
      • dita.von.teese Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 16:56
        chyba trudno, pewnego razu wyedukowalam sie teoretycznie;) starannie, bylam
        pewna ze umiem, po czym po nalozeniu..pekla...
        • milleniusz Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 17:01

> po czym po nalozeniu..pekla...

Może za duży organ? ;)
          • dita.von.teese Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 17:03
            nie no, juz podczas akcji pekla. Ale innym razem jak nalozylam bez szczegolowych
            instrukcji, to bylo ok;) ale wole tego sama nie robic:]
            • milleniusz Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 17:08
              > ale wole tego sama nie robic:]

Kurde, nie wiedziałem, że to jakaś wielka sztuka jest.

Normalnie trzymasz palcem za ten pomponik, a drugą ręką rozwijasz. Trzeba tylko
              dobrą stroną założyć, bo inaczej nie będzie się chciała rozwinąć. Właściwie, to
              chyba nawet nie trzeba trzymać za pomponik. Zresztą, sprawdzę to napiszę. :D
              • dita.von.teese Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 17:10
                ok no raz mi nie wyszlo, (bylam zdenerwowana zreszta) i wole nie ryzykowac. to
                za powazna sprawa.
                • milleniusz Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 17:12

> ok no raz mi nie wyszlo

Wybaczam. ;) Trzeba poćwiczyć po prostu. :)
              • kontik_71 Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 17:13
                Wlasnie trzeba trzymac za cycka bo inaczej moze sie rozerwac w
                trakcie akcji :)
    • wacikowa Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 16:57
      łatwo:)
    • bertrada Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 17:04
      Ekstremalnie trudno. Osoba z IQ poniżej 180 nawet nie ma co do instrukcji
      obsługi zaglądać. Jakby to była prosta sprawa to nie byłoby tyle niechcianych
      ciąż i chorób wenerycznych. ;P
      • dita.von.teese Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 17:11
        > Ekstremalnie trudno. Osoba z IQ poniżej 180 nawet nie ma co do instrukcji
        > obsługi zaglądać. Jakby to była prosta sprawa to nie byłoby tyle niechcianych
        > ciąż i chorób wenerycznych. ;P

tak, wg.tego jestem malo inteligentna
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 17:23
      Jak dotąd wszystkie kobiety, które spotkałem na swojej drodze potrafiły, więc
      chyba nie jest to takie trudne.
      • dita.von.teese Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 17:35
        dobra, to teraz wszyscy juz beda uwazali mnie za totalna idiotke, faajnie;P
        • milleniusz Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 17:40
          dita.von.teese napisała:

> dobra, to teraz wszyscy juz beda uwazali mnie za totalna idiotke, faajnie;P

Nie martw. Może ktoś udostępni model do ćwiczeń. :D
        • puszysta_gimnazjalistka Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 19:31
          Ty się droga Dito nie załamuj tylko ćwicz.
          • kontik_71 Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 19:32
            Raczka od miotly moze sie przytac :) Rozmiar jest podobny a dlugosc
            nie ma znaczenia :)
            • puszysta_gimnazjalistka Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 19:35
              Ja na miejscu kobiety zamiast rączki od miotły użyłbym faceta, ale może się nie
              znam.
              • kontik_71 Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 19:37
                Ale z raczka jest bezpieczniej.. a w razie wypadku z facetem to
                wiesz.. 9 miesiecy przerwy w seksie i cwiczeniach :P
                • puszysta_gimnazjalistka Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 19:47
                  O kurcze, zapomniałem o konsekwencjach nieudanego treningu.
                  Dlatego Dicie trzeba powiedzieć, żeby nie tylko ćwiczyła ale dobrze się
                  pilnowała przy okazji.
                  • kontik_71 Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 19:52
                    Czyli dodatkowo pigulka, spiralka, kalendarzyk, kaprurek i..
                    wstrzemiezliwosc :)
                    • stedo Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 22:55
                      Albo szklanka wody...zamiast. 100% skuteczności.
                • stedo Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 22:53
                  Z rączką jest bezpieczniej, bezwzględnie.Ale dlaczego 9mc przerwy w seksie?
                  Ćwiczenia można uprawiać sztuka dla sztuki, bo praktycznego znaczenia,
                  faktycznie, przez 9mc mieć nie będą, gdy nie uprawia się seksu przygodnego.Więc
                  coś się kolego zapędziliście;))
        • liisa.valo Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 20:38
          Spoko, ja pewnie też nie umiem...
    • kontik_71 To powinny umiec kobiety bo 25.08.08, 17:40
      co to za przyjemnosc zakladac sobie samemu?
      • sundry Re: To powinny umiec kobiety bo 25.08.08, 18:31
        Prawdziwa przyjemność jest potem:)
        • kontik_71 Re: To powinny umiec kobiety bo 25.08.08, 18:49
          To tez, ale wiesz.. Wy lubicie zabawy przed i my tez :)
    • anna_heche Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 18:48
      Łatwizna!
      • kontik_71 Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 18:49
        Palcami u nog :)?
        • anna_heche Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 19:17
          Ustami, palcami, udami:P
          • kontik_71 Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 19:18
            Udami? O kurde.. nagraj foilmik i daj popatrzyc :)
            • anna_heche Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 19:21
              Filmik? Pfffff, wpadnij na weekend do mła;)
              • kontik_71 Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 19:24
                Hmm no nie powiem, propozycja wyjatkowo ciekawa :) myslisz, ze koty
                pozwola na takie eksperymenty? :)
    • wesoly.penetrator Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 19:20
      A cóż to za pytanie? :P
      • kontik_71 Techniczne :) nt 25.08.08, 19:20

• wesoly.penetrator Re: Techniczne :) nt 25.08.08, 19:23
          Po co pytać? Trzeba próbować :P.
          • kontik_71 Re: Techniczne :) nt 25.08.08, 19:24
            W najgorszym przypadku raz na ok 9 miesiecy :)
            • wesoly.penetrator Re: Techniczne :) nt 25.08.08, 19:26
              To już lepiej szklanka zimnej wody zamiast ;).
              • kontik_71 Re: Techniczne :) nt 25.08.08, 19:27
                Myslisz, ze latwiej jest nalozyc szklanke z woda niz
                prezerwatywe :)?
                • wesoly.penetrator Re: Techniczne :) nt 25.08.08, 19:28
                  Nie trzeba rozwijać i trudniej uszkodzić np. tipsem (kłaniam się drogie panie).
                  • kontik_71 Re: Techniczne :) nt 25.08.08, 19:29
                    Ale utrzymanie jej na czubku moze byc dosc problematyczne :) MOze
                    lepiej kieliczek? I rozmar troche bardziej odpowiedni da pan :)
                    • wesoly.penetrator Re: Techniczne :) nt 25.08.08, 19:32
                      Chyba trochę żeśmy się zagalopowali :). Może po prostu się nauczą? :D
                      • kontik_71 Re: Techniczne :) nt 25.08.08, 19:33
                        Heee.. wiesz, problem jes taki, ze wiele pan zrzuca ten obowiazek na
                        nas :(
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 21:05
      Dla wszystkich, których nurtuje pytanie jak to się robi.

www.durex.com/cm/assets/SexEdDownloads/factsheet9.pdf
      • bertrada Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 21:16
        Większośc osób nie potrafi przełożyć tego co widzieli na schematycznych
        rysunkach na prawdziwe życie, dlatego pewnie z tym zakładaniem prezerwatyw jest
        pewien problem. ;D

A zauważ, że wszędzie są tylko tego typu instrukcje obsługi.
        • puszysta_gimnazjalistka Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 21:29
          Analfabetyzm funkcjonalny może być pewną przeszkodą w życiu, dlatego należy
          uważać na lekcjach w szkole.
    • funny_game Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 21:27
      Nie, ale na pierwszy raz lepiej mieć zapas i to różnych, bo kto to wie, która
      Wam się spodoba, znaczy przypasuje, bo podobać to to się chyba nie może :)
      • stedo Re: Trudno się nauczyć zakładać prezerwatywę? 25.08.08, 23:02
        Wiesz, widziałam to w charakterze ozdoby, jako balon, na sali balowej.Był to co
        prawda młodzieżowy bal, ale jednak.Takimi balonami była sala przyozdobiona.Więc
        pewnie dla niektórych mają swój specyficzny urok;))
    • 8n OCALONA! 30.09.08, 19:59
      zulczyk.x-blog.pl/2007/03/05/mowcie-co-chcecie-to-najwiekszy-wynalazek-ostatnich-lat/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka