sundry 27.08.08, 09:55 Jak przeczytam jeszcze jeden post w stylu:Co mam kupić mojemu misiowi/co zrobić w rocznicę to dostanę szału!Czy ludzie naprawdę myślą,że obcy na forum lepiej wiedzą,co misia ucieszy?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Prezenty/rocznice:/ 27.08.08, 10:05 Ja co prawda nigdy takiego postu nie wyprodukowałem, ale pytających rozumiem. Dla mnie kupowanie prezentu zawsze było traumą. Odpowiedz Link
morelka_1 Re: Prezenty/rocznice:/ 27.08.08, 10:07 dla mnie też jest, ale czytać ich nie lubię ;) Odpowiedz Link
sundry Re: Prezenty/rocznice:/ 27.08.08, 10:25 Dla mnie też jest traumą,i dla chłopaka też.W związku z tym pakujemy się do sklepu i każdy sobie wybiera,co chce. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Prezenty/rocznice:/ 27.08.08, 10:26 dla mnie gorszą traumą niż kupowanie prezentów było kupowanie pamiątek z wakacji, zwłaszcza że zazwyczaj jeździłam do tego samego kraju... co jedna pamiątka to bardziej kiczowata ;/ Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Prezenty/rocznice:/ 27.08.08, 10:17 może misie obcym mówia co by chcieli dostać?:) Odpowiedz Link
wanilinowa Re: Prezenty/rocznice:/ 27.08.08, 11:52 bo ludzie w ogóle myślą że obcy na forum lepiej znają ich misia, ich życie i najlepsze dla nich decyzje, więc pytają: o prezenty, o to czy zdradza, o to czemu nie dzwoni, jaki kolor ścian będzie im w kuchni pasował, etc. Odpowiedz Link
tupp Re: Prezenty/rocznice:/ 27.08.08, 12:26 ja nie mam misia tylko niedźwiedzia:) Nie pytam się bo ludzie wymyślają durne rzeczy. A jeśli chodzi o mnie to mówie co chce a że dla nikogo nie jest tajemnicą co mi się marzy nikt nie ma problemu z kupnem prezentu dla mnie:) Odpowiedz Link