zoofka 17.09.08, 21:27 Babo, jak już trzymasz kciuki, to naprawdę skutecznie. Uprzejmie Cię informuję, że się udało pod palmami :) jak ktoś chce, żeby coś mu się powiodło - niechże pogada z babą :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 21:30 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o ja pieprzę, ale jaja :)))))))))))) Gratuluję Kochana, super super super :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
nekomimimode Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 21:31 zaszłaś w ciążę pod palmami ;>? tak to wygląda :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 21:33 się umie doradzić i skutecznie kciuki potrzymać ;)))) no i poza tym palmy dobre na wszystko :PPP Odpowiedz Link
nekomimimode Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 21:46 serio? :D zajebiście! dużo słonecznego szczęścia! :D Odpowiedz Link
zoofka Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 21:33 dzięki!!!! :) za wszystko dzięki. Teraz oby donosić szczęśliwie :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 21:43 dbaj i uważaj na siebie, a będzie dzidzia cud miód malina :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 21:41 > jak ktoś chce, żeby coś mu się powiodło - niechże pogada z babą :) Będziemy mieli dzidziusia? Znaczy forumowego? Fajo. A kto wybiera imię? Może zarządźmy głosowanie. :) Odpowiedz Link
zoofka Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 21:46 kobieta już ma imię od jakichś 20 lat :) kasting na męskie możemy przeprowadzić oczywiście. A nie poczekamy doczasu aż nam pokaże co ma między nogami? na razie to jeszcze serca porządnego nie ma :) i jest mniejszy niż łepek zapałki Odpowiedz Link
funny_game Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 21:54 Omatóló!!! Gratulacje i w ogóle jak pięknie!!! :DDD Ale musisz mieć uśmiech monolizowski teraz ;) To ja też poproszę Babę. Babo, Babo, potrzymaj za mnie chwilę, żeby się te wszystkie durne pierdoły mi jakoś ułożyły, co? Pliiiiiizzzzz :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 22:42 A moim ojcem to pewnie był Zbyszek Nowak - ręce, które leczą :PPP Odpowiedz Link
vicious.circle Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 22:07 zoofka napisała: > jak ktoś chce, żeby coś mu się powiodło - niechże pogada z babą :) No ja mam nadzieje, że to tak działa magicznie... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 23:03 To ja też chcę pomocy. Nie w kwestii potomstwa...:), ale we wszystkich pozostałych, które smętnie wiszą i kwiczą. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 23:08 poczekaj poczekaj, zaraz wyciągnę swoją magiczną kulę i zobaczę co się da zrobić :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 23:16 no tak cokolwiek... szerokie pojęcie ;> musisz sprecyzować czy to ma być wygrana w totolotka, nowa praca czy może szybkie zamążpójście? :PPP Odpowiedz Link
gapuchna Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 23:20 Z tych trzech, to życzę sobie ....uśmiech! .....nowej pracy. O! tak, właśnie takie mam życzenie. I coby dała mi miliony i coby przypiął się w niej do mnie przystojny informatyk. Byłoby super gdyby był taki brunetowaty.....ehhh....:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk !!!! 17.09.08, 23:22 mam podejrzenie, że ciąża Zoofki była dużo łatwiejsza do "wymodlenia" :PPPP Odpowiedz Link