ursyda 27.09.08, 23:06 weszłam i wyszłam Wątki na 59393873 znaków!!! czyta to ktoś w ogole??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: na dwa wątki na FK 27.09.08, 23:09 > Wątki na 59393873 znaków!!! czyta to ktoś w ogole??? Skąd wiesz, że ma tyle znaków? To raczej niemożliwe, bo średniej wielkości książka ma z 500 razy mniej. :) Odpowiedz Link
ursyda Re: na dwa wątki na FK 27.09.08, 23:10 milleniusz napisał: > > > Wątki na 59393873 znaków!!! czyta to ktoś w ogole??? > > Skąd wiesz, że ma tyle znaków? To raczej niemożliwe, bo średniej wielkości > książka ma z 500 razy mniej. :) no to może przesadziłam odejmij trzy. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: na dwa wątki na FK 27.09.08, 23:11 No jo, jak mi każą pisać artykuł to przeciętnie na 3000 - taki zwykły prasowy artykuł. Odpowiedz Link
milleniusz Re: na dwa wątki na FK 27.09.08, 23:14 > No jo, jak mi każą pisać artykuł to przeciętnie na 3000 - > taki zwykły prasowy artykuł. Jakby mi kazali to bym użył słów powszechnie uważanych za obelżywe. I to niekoniecznie w samym artykule, ale nawet zamiast. :D O, bakteria mi się kończy. Mogę się przesiąść albo Was opuścić. Muszę przemyśleć swoje opcje. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: na dwa wątki na FK 27.09.08, 23:16 Ale to jest możliwe co do liczby znaków w tych wątkach, bo wg forumowych statystyk we wrześniu ja sama popełniłam 244604 znaków. Odpowiedz Link
milleniusz Re: na dwa wątki na FK 27.09.08, 23:17 > Ale to jest możliwe co do liczby znaków w tych wątkach, bo wg forumowych > statystyk we wrześniu ja sama popełniłam 244604 znaków. 60 milionów? We wszystkich? Być może. W jednym nie. Gdzie to się pokazuje? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: na dwa wątki na FK 27.09.08, 23:57 Ale to w całym wątku z tego co zrozumiałam, a nie w jednym poście. Nie wiem, gdzie to się pokazuje. Odpowiedz Link
ursyda Re: na dwa wątki na FK 27.09.08, 23:11 liisa.valo napisała: > Qwa, liczyłaś??? skoro nie czytalam..:) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 00:05 Raaaaany, nigdzie się nie sprawdza. Czy tylko mi się wydaje, że Ursyda sobie palnęła byle jaką liczbę?.. Przecież na Twoje pytanie o to czy liczyła, odpowiedziała, że NAWET nie czytała więc... ;-) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 00:07 No, nie liczyła, ale może sprawdziła. Nasz duszek skądś wie, kto ile znaków odwalił i ile w którym wątku jest. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 00:13 No ale Duszek jest magiczny a Ursyda ziemska. Odpowiedz Link
ursyda Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 00:14 kitek_maly napisała: > > No ale Duszek jest magiczny a Ursyda ziemska. > pfrrr... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 00:16 Eeeeeee, dyć Ursyda to gwiezdno-niebiańska kobieta. Magiczna :) Odpowiedz Link
ursyda Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 00:11 kitek_maly napisała: > > Raaaaany, nigdzie się nie sprawdza. > Czy tylko mi się wydaje, że Ursyda sobie palnęła byle jaką liczbę?.. Przecież n > a > Twoje pytanie o to czy liczyła, odpowiedziała, że NAWET nie czytała więc... ;-) Bogu niech będą dzięki za Kitka...:D już myślałam, że się nie wywinę:) > Odpowiedz Link
liisa.valo Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 00:13 Oczywiście, że się nie wywiniesz, bo Bóg zesłał Kitka, a Lucifer mnie. Skond nasz duszek wie, ile w którym poście jest znaków i ile kto nastukał w jakim okresie? To się w wyszukiwarce jakoś robi??? Odpowiedz Link
ursyda Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 00:14 liisa.valo napisała: > Oczywiście, że się nie wywiniesz, bo Bóg zesłał Kitka, a Lucifer mnie. Skond > nasz duszek wie, ile w którym poście jest znaków i ile kto nastukał w jakim > okresie? To się w wyszukiwarce jakoś robi??? to i ja chciałabym wiedzieć może ta nowa wyszukiwarka taka umna? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 10:59 Rany, dziewuchy, nie mogie z Wami. ;-) Myślę, że trzeba mieć do tego jakiś programik specjalny albo mieć kontakty w administracji albo być w załodze administracji albo coś w tym stylu. Nic z dostępnych dla nas - szarych żuczków - spraw. :-) Odpowiedz Link
dziewice Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 00:15 hmm a gdzie widac ilosc znakow w watku? :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 00:17 Ursia tak tylko pierdyknęła, ale ja mam pewne podejrzenia, że to jest możliwe jednak. Tylko trza się dowiedzieć jak :) Odpowiedz Link
ciaew Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 12:48 bo ursyda sobie przekopiowała do worda, sprawdziła ilość znaków i nam doniosła :) ot, co! Odpowiedz Link
nuova Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 10:22 ursyda napisała: > weszłam > i wyszłam > Wątki na 59393873 znaków!!! czyta to ktoś w ogole??? Wczoraj proboiwalam cos tam pocztyac, nie da sie, szkoda czasu. Dzis rano byl watek -na fk- o gofrze, ale chyba polecial :)) Cos mi sie zdaje, ze fk schodzi na koty ;P Odpowiedz Link
nuova Re: na dwa wątki na FK 28.09.08, 10:26 nuova napisała: > Wczoraj proboiwalam cos tam pocztyac, nie da sie, szkoda czasu. > Dzis rano byl watek -na fk- o gofrze, ale chyba polecial :)) > Cos mi sie zdaje, ze fk schodzi na koty ;P Aha, pytalas czy ktos to czyta? - Janie! - Ja? - Nie! ;D Odpowiedz Link