Dodaj do ulubionych

Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F

08.10.08, 11:39
Opowiadajcie :D
Obserwuj wątek
    • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 11:43
      O, jak podglądam jak facet bez twarzy (ten co zwykle) podrzyna gardło jednej
      dziuni, a potem przyłapuje mnie na tym, że podglądam i robi takie cuda, że wstyd
      myśleć nawet? :>
      Nie-e :)
      • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 11:48
        Odżizas, mój o seksie na wielorybie odpada w przedbiegach, gadaj :D
        • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 11:52
          Nie mogię, jeszcze mój żon przeczyta i będzie chryja :D
          • kontik_71 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 11:53
            Podeslij mi na @ a ja opublikuje.. :)
            • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 11:56
              Sforłarduj od razu do mnie, powiem, że to nie Ty :D
              • kontik_71 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 11:57
                jeszcze sie pare innych forumek uzyje i nikt nie bedzie wiedzial skad
                sie opis wzial :) Zatrzemy slady :)
                • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:00
                  hy.hy.hy
                  • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:06
                    To jakiś odgłos z tego snu? :>
                    • kontik_71 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:11
                      Demoni bedzie nam sen w malutkich kawalkach dawala.. teraz idzie
                      sciezka dzwiekowa :)
                      • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:12
                        Lecę po popcorn :D
                        • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:15
                          Hej, to mój tekst, no! ;DDDD
                          Dobra, przynieś też kolkę dla Órsydy i skittlesy dla mię!
                          • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:27
                            Skitlesy mam Fruit, Widldberry wyszli!
                            Ja se chyba pilsnera otworzę w takim razie :D
                            • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:29
                              zjem wszystkie :D

a z tym pilsnerem to weź tak z pół godziny poczekaj, co?
                              wiesz, dla przyzwoitości...? <bwahahahahahaha :D>
                              • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:32
                                Przyzwoitość w temacie snów erotycznych? A to nie, to ja do innej sali kinowej
                                idę :D
        • bertrada Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:21
          funny_game napisała:

> Odżizas, mój o seksie na wielorybie odpada w przedbiegach, gadaj :D

Na wielorybie, czy z wielorybem? ;P
          • lupus76 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:24
            Na wieloryba - czyli cała masa walenia :)
            • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:26
              lupus76 napisał:

> Na wieloryba - czyli cała masa walenia :)

no i teraz muszę już zrzucić piżamkę, bo ją zabryzgałam kawą!! :DDD
              • lupus76 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:31
                To zaczynaj od kielicha, a nie od kawy. Ręce się nie będą trzęsły :)
                • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:33
                  muszę ćwiczyć opieranie się pokusom - wiesz, w lutym mam nie pić...
                  • lupus76 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:34
                    to jednak rynny pozostaną bezużyteczne?
                    • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:36
                      lupus76 napisał:

> to jednak rynny pozostaną bezużyteczne?

staną się obiektem użyteczności publicznej - niech se Funny pod nimi śpi
                      • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:38
                        Walnę Ci zaraz z gompki!
                        • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:39
                          funny_game napisała:

> Walnę Ci zaraz z gompki!

zmocz jom najpierw!
                          • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:41
                            To nie jom, a jego, bo to pan gompka z NK :DDD
                            • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:43
                              a to nie znam, ja tam nie bywam ;P
                              • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:44
                                Ja mam konto, ale chyba z 3 miechy nie zaglądałam, muszę usunąć, ale czasu nie
                                mam :D
                                • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:48
                                  ja usunęłam tego samego dnia, co założyłam ;P
                                  to było w czasach, gdy ich serwery ślimaczyły się niemiłosiernie.
                                  • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:52
                                    Eks jeden mnie zapomniany z leksza znalazł. Qrcze, wcionsz mu nie odpisałam :D
                      • lupus76 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:38
                        a chcesz jej coś spuścić?
                        • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:39
                          lupus76 napisał:

> a chcesz jej coś spuścić?

trochę krwi, bo zbieram na szkiełkach :D
                          • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:41
                            Dexter :>
                            • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:47
                              w pierwszym docinku drugiej serii jest taka genialna scena podwodna, gdy widać
                              na dnie oceanu czarne torby... więcej i więcej, i jeszcze więcej. Koszmar
                              nurka... o_O
                              • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:53
                                Kumię :D
                                A wiesz, Nurku Koralowy, że na początku nie polubiłam Deksia?
                                Ale później pokochałam całym swym robaczywym sercem :D
                                • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:56
                                  Dex jest bossski :D

O, tu se luknij, to będziesz wiedzieć, o czym mówię:
                                  fotoforum.gazeta.pl/3,0,1504340,2,1.html
                                  • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:58
                                    Przecież wiedziałam, o czym. Jesteś niekumata w tej oblanej piżamce jakaś :D
                                    • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:59
                                      Oż Ty pirrracie :DDDD
                                      • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:01
                                        Ja mam wrażenie, że Ty się z drzewkiem mijasz, Ines :D
                                        • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:04
                                          e, dlaczego?
                                          Gdzie widziałaś 2 serię Dexa? Przeca nie w polskiej TV! Więc albo w
                                          zagramanicznej, albo jak cała reszta nas - ściągłaś z sieci :)
                                          • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:08
                                            Yhy :)
                                            • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:11
                                              no i okej :D
                                              • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:16
                                                ;)
                  • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:34
                    Ej, kólwa! W lutym są moje urodziny, cały miesiąc trza pić! :D
                    • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:35
                      funny_game napisała:

> Ej, kólwa! W lutym są moje urodziny, cały miesiąc trza pić! :D

Dobra, będzie wódzia, ale bez soku, orajt? ;D
                      • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:36
                        Damy radę przez miesiąc na jednej oranżadce :F
                    • lupus76 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:36
                      To kiepski miesiąc na picie. Ja wolę pić cały marzec. Ma o trzy dni więcej...
                      • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:37
                        Jak dobrze się naoliwisz, to Ci się luty i do 36 dni potrafi przedłużyć :D
                        • lupus76 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:39
                          Jak się dobrze naoliwię - to mi się do jednego dnia skurczy :D
                          • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:40
                            Jesoooo, zrywam z Wami! Alkoholicy i demoralizatorzy! :DDDD
                            • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:42
                              Oddaj moją lornetę i meduzę <foch>
                            • lupus76 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:46
                              Jak zrywasz? A kto nas tego nauczył? Czyj samogon łykamy? Kim Pani w ogóle
                              jest??? :)
                              • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:02
                                lupus76 napisał:

> Jak zrywasz? A kto nas tego nauczył? Czyj samogon łykamy? Kim Pani
                                > w ogóle jest??? :)

no tak... najłatwiej zwalić winę na najniewinniejszą istotę na forum :DDDD
                                • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:03
                                  :DDDDDDDDDDDDDD
                                  Nie mogę...
                                  :DDDDDDDDDDDDD
                                  • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:04
                                    To puść! ;DDDDDDDD
                                    • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:09
                                      Puściłabym, ale mi się nie chce :D
                      • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:00
                        > To kiepski miesiąc na picie.
                        Wręcz przeciwnie, gdyż jest doskonały :D
                        • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:03
                          Spoko, Demonka, tę bitwę mamy wygraną ;)))
                          • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:04
                            Jezdem spokojna :D
          • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:30
            bertrada napisała:

> Na wielorybie, czy z wielorybem? ;P

Na! Wiesz, jakie to cudowne uczucie, jak tak pędzisz i ta woda Cię obmywa
            krystaliczna, ech... :D
            • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:32
              funny_game napisała:

> ta woda Cię obmywa krystaliczna, ech... :D

wiesz co, takie sny to ja mam we własnej wannie... ;P
              • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:33
                Tie, jak Morrison chcesz skończyć, gópia?
                Wyłaź mi z tej wanny!
                • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:34
                  A Ty wiesz, jaki on ma brzydki grób na Pere Lachaise??
                  No tak paskudny, że nie chciało mi się marnować pikseli :/
                  • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:35
                    A gdzie ma grób Layne Staley? :(((
                    • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:38
                      a tego nie wiem... pewnie go skremowali, a jak odsiali kokę i herę, to niewiele
                      więcej zostało :(((
                      • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:43
                        Myślisz, że wciągnięto jego prochy nosem???
                        To by mu się chyba podobało, nie wiem...
                • lupus76 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:50
                  Jak to skończyć? Przecież Morrison żyje! Józek Go ostatnio widział, jak szedł
                  razem z Elvisem na Rysy.
                  • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:54
                    Powiedz Józkowi, że nie daruję mu tej nocy!
                    • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:59
                      To że Król żyje to ja wieeeem!
                      Ale Jimmy odszedł. W wannie. Gópi :(
    • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:08
      Tego się nie da opowiedzieć!
      Trzeba zobaczyć samemu, najlepiej na jutubie ;)
      • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:09
        Kto w rolach głównych?
        • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:11
          a vewy gweat fwiend in Wome called 'Biggus Dickus'
          • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:12
            Maj lowli Kutas Wielgus!!! :DDD
            • lupus76 Postulat: 08.10.08, 12:16
              Uwolnić Błajana!
              • i.nes Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:19
                The little wascal has spiwit.

:DDDD
                • lupus76 Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:23
                  a nawet samogon (coś gdzieś chyba wspominał przy okazji karmy dla kotów) :D
                  • i.nes Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:25
                    i w ten właśnie sposób powstają odnogi wątków kompletnie niezrozumiałe dla
                    niewtajemniczonych :DDDD
                    • lupus76 Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:29
                      ale tu tego nie tną. Co najwyżej pomyślą, że ludzie albo pierdolnięte, albo ze
                      specyficznym poczuciem humoru dywagują :)
                      • i.nes Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:31
                        w sumie obie definicje mogę uznać za komplement :D
                        • lupus76 Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:33
                          no ba! A jakżeby inaczej?
                      • funny_game Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:31
                        Albo się łubinu najedli...
                        Ktoś widział seł Łogeła?
                        • lupus76 Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:32
                          poszedł z Łobełtem
                          • funny_game Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:34
                            Pewnie oblegają zamek Aaaaaaa! zza żywopłotu :D
                            • lupus76 Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:35
                              Patrzą na oddział palestyńskich terrorystów-samobójców :)
                              • funny_game Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:38
                                A właśnie, światopogląd to ważna rzecz. Jesteś z Palestyńskiego Frontu
                                Wyzwolenia czy z Frontu Wyzwolenia Palestyny? :F
                                • i.nes Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:42
                                  Rzymianie do domu!
                                  • funny_game Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:43
                                    Nie łozumiem...
                                • lupus76 Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:45
                                  Romanes Eunt Domus!
                                  A Brian, to ja i moja żona :)
                                  • i.nes Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:52
                                    lupus76 napisał:

> Romanes Eunt Domus!

No, mój drogi, Cleese niczego Cię nie nauczył? Gdzie liczba mnoga czasownika i
                                    tryb rozkazujący? ;)))
                                    • funny_game Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:55
                                      Pułystka!
                                      • i.nes Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:58
                                        funny_game napisała:

> Pułystka!

Stwike him, Centuwion, vewy woughly!
                                        • funny_game Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:59
                                          Weś się uspokój, bo odgryzę Ci nogę...
                                          • i.nes Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 13:00
                                            za gruba ;PPP
                                            • funny_game Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 13:02
                                              Nieprawda, nie mów tak o niej, bo się rozpłaczę :D
                                              • i.nes Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 13:05
                                                a ja płaczę, jak próbuję ją wbić w stare dżinsy!
                                                • funny_game Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 13:10
                                                  Tak boli? :DDDDD
                                                  • i.nes Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 13:12
                                                    widok dżinsów zatrzymujących się w pół uda ZAWSZE boli ;PPPPPP
                                                  • funny_game Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 13:17
                                                    Właziłam niedawno w takie ze szkoły średniej. Później, na studiach, byłam takim
                                                    szkieletorem, że ciuchy z tamtego okresu (gdybym miała) by się psu na budę
                                                    przydały, nigdy już tak nie schudnę.
                                                    Wyślę Ci @ zdjęcie.
                                                  • i.nes Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 13:22
                                                    Ja nigdy szuplaczkiem nie byłam - dopiero po 30-tce jakoś tak potraciłam tu i
                                                    ówdzie. Co ciekawe, wcale się nie starając o to. Zmiana stylu życia i nagle
                                                    zaczęłam wchodzić w rozmiar 38 :D
                                                  • funny_game Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 13:25
                                                    Teraz więcej pijesz, prawda? :D
                                                    Poszła @.
                                                  • i.nes Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 13:26
                                                    Kurwa, zabrzmiało to jak sesja terapeutyczna :D
                                                    Ale fakt. Muszę czymś zastępować fajki, których nigdy nie paliłam ;P
                                                  • funny_game Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 13:34
                                                    Możesz palić gumę :F
                                                  • i.nes Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 13:38
                                                    spoko, ale dopiero gdzieś na wiosnę, jak zrobię prawko ;PPP
                                    • lupus76 Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:56
                                      Romanes ite domum, Romanes ite domum, Romanes ite domum,Romanes ite domum,
                                      Romanes ite domum, Romanes ite domum,Romanes ite domum, Romanes ite domum,
                                      Romanes ite domum,Romanes ite domum, Romanes ite domum, Romanes ite
                                      domum,Romanes ite domum, Romanes ite domum, Romanes ite domum,Romanes ite domum,
                                      domum,Romanes ite domum, Romanes ite domum, Romanes ite domum,Romanes ite domum,
                                      domum,Romanes ite domum, Romanes ite domum
                                      • i.nes Re: Hoo hoo hoo ho 08.10.08, 12:57
                                        O to to!
                                        Do świtu jeszcze trochę czasu Ci zostało :D
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 12:59
      Jakiś czas temu na Discovery widziałem kopulację wielorybów, zawsze myślałem, że
      trudno mnie czymś zaskoczyć, po obejrzeniu tego kawałka stwierdziłem jednak są
      rzeczy niezrozumiałe i dziwne.
      Wiecie, że jądro wieloryba waży około tony !!!
      • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:04
        a penis ma 2,5 metra :)
        • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:05
          nienienienienie
          ja sobie NIC KURWA nie wyobrażam :DDD
          • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:07
            To trzeba zobaczyć!! :D :D
            • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:11
              I uciec z krzykiem :D
              • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:13
                Widok uciec nie pozwala, powala raczej lub ewentualnie wbitka w siedzonko się
                przytrafia :D
                • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:18
                  Chcę do Mamy!!!! :D
                  • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:24
                    A jak oglądałam Wild Boyz to normalnie macali oni innego penisa, chyba rekiniego :D
                    też malowniczy widok :F
                    • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:26
                      Lubiłam Jackassa ale ich nie :/
                      • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:29
                        Ja na bezsenność to oglądałam :)
        • puszysta_gimnazjalistka Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:14
          I cały umięśniony jak ciało węża, bo, mówiąc obrazowo, wieloryb nie może sobie
          pomóc ręką.
          • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:16
            puszysta_gimnazjalistka napisał:

> I cały umięśniony jak ciało węża, bo, mówiąc obrazowo, wieloryb
            > nie może sobie pomóc ręką.

tragic ecstatic agony :D
      • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:08
        No cudownie, ale mi się nie śniła kopulacja wielorybów na szczęście.
        • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:08
          A wilki jakieś? :>
          • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:19
            Tie! No.
            • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:23
              A wilkołaki? :>
              • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:26
                WilkoKłaki :D
                • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:27
                  funny_game napisała:

> WilkoKłaki :D

dobrze, że nie PiczyKłaki ;PPP
                  • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:32
                    Poczekamy co odpowie :D
                    • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:35
                      :P
                  • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:35
                    To było połączenie, gwiezdna koniunkcja :DDD
                    • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:39
                      funny_game napisała:

> To było połączenie, gwiezdna koniunkcja :DDD

innymi słowy, ktoś Cię bezłep pierdzielnął?
                      • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:59
                        To pewnie Ty!
                        • i.nes Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 14:22
                          nie-e
                          <chowa patelnię za plecami>
                • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:32
                  W ustach? :D
                  • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:36
                    Miałam się zabrać za drugie śniadanie wyczekiwane :D
                    • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:37
                      A to smacznego kochanie :D
          • lupus76 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:41
            Wilka, to mozesz mieć - wiesz gdzie - jak se gołą pupą siądziesz na zimnym
            kamieniu :D
            • demonii.larua Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:43
              To się sikacz nazywa :D
            • funny_game Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 13:59
              Lupus, nie denerwuj się tak, bo robisz się wściekle seksi!!! :DDD
              • lupus76 Re: Sny erotyczne, ponętne i śliczne :F 08.10.08, 14:29
                A co Ci monitor pękł, ze posądzasz mnie o wnerf??? :D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka