forumowicz_pospolity Re: Rąbnęli ponoć konto Sarkozy'ego 19.10.08, 16:19 podobno na niewiele ale ile to jest niewiele w przypadku prez. Francji Jaro Kaczynski wie co robi nie mając konta;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: < 200 euro:) ntx 19.10.08, 16:36 Serio tylko tyle? Publicity.....tylko mu zrobili, jako to dobry mąż, wszystko oddał Carli.. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: < 200 euro:) ntx 19.10.08, 16:40 gapuchna napisała: > Serio tylko tyle? Publicity.....tylko mu zrobili, jako to dobry mąż, wszystko > oddał Carli.. www.europe1.fr/Info/Actualite-Politique/Institutions/Le-compte-bancaire-de-Sarkozy-pirate/(gid)/173431 rabneli i zaabonowali dwa serwisy telefoniczne takie kwoty to nie wiem na co Carla wydaje ale nawet nie na waciki przeciez:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: < 200 euro:) ntx 19.10.08, 16:48 No to co trzymał na swoim to to, co mu pozostało, po sfinansowaniu Carli, czemu ja z kolei wcale, ale to wcale się nie dziwię! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: < 200 euro:) ntx 19.10.08, 17:02 gapuchna napisała: > No to co trzymał na swoim to to, co mu pozostało, po sfinansowaniu Carli, czemu > ja z kolei wcale, ale to wcale się nie dziwię! Carla jest kobieta pracujaca wiec tak do konca na pasku Sarko nie musi wisiec chyba Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: < 200 euro:) ntx 19.10.08, 17:04 gapuchna napisała: > Phi, nie znasz życia, dziecko! :D no pewnie ze nie znam ale z oczu jej patrzy nie tak bardzo egoistycznie, na pewno nie łupi go na maksa;) zreszta mówiła ze najbardziej ceni sobie w nim intelekt:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: < 200 euro:) ntx 19.10.08, 17:10 Aaaaa, intelekt Sarkozego. Fiu fiu...., no tak, to zmienia postać rzeczy. A oczy Bruni,no cóż, skromnie spuszczę własne i szpenę: och... Odpowiedz Link
menk.a Re: Rąbnęli ponoć konto Sarkozy'ego 19.10.08, 16:43 gapuchna napisała: > ...ciekawe, na ile? Jarek na to: dlatego nie mam konta. :P Odpowiedz Link
gapuchna Re: Rąbnęli ponoć konto Sarkozy'ego 19.10.08, 16:48 Och, Jarek za to ma inne (ukryte) walory......:D Odpowiedz Link
menk.a Re: Rąbnęli ponoć konto Sarkozy'ego 19.10.08, 16:49 gapuchna napisała: > Och, Jarek za to ma inne (ukryte) walory......:D Bardzo ukryte. Żaden archeolog się jeszcze do nich nie dogrzebał. :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Rąbnęli ponoć konto Sarkozy'ego 19.10.08, 16:53 O kurka, takie to maleńkie??? :DD Odpowiedz Link