izabellaz1 19.10.08, 20:57 Niejaki pan Kupicha ma podobno kogoś od wycierania nosa. To może i ja znajdę chętnego do ocierania potu z mojego czoła???...Właśnie ćwiczę i się ze mnie leje...kto chętny? ;PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: Mogę jak Kupicha??? :D 19.10.08, 21:02 A kto to jest pan Kupicha? Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Mogę jak Kupicha??? :D 19.10.08, 21:03 heart_of_ice napisała: > A kto to jest pan Kupicha? No wiesz? Pudelka nie czytujesz? ;))) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Mogę jak Kupicha??? :D 19.10.08, 21:04 > No wiesz? Pudelka nie czytujesz? ;))) Ups, no i wydalo sie...;) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
mala_mee Re: Mogę jak Kupicha??? :D 19.10.08, 21:02 Jak Ty ćwiczysz, jak ręce i oczy kompem zajęte??? Mięśnie Kegla ćwiczysz??? Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Mogę jak Kupicha??? :D 19.10.08, 21:07 mala_mee napisała: > Jak Ty ćwiczysz, jak ręce i oczy kompem zajęte??? Robie przerwy mieędzy seriami:D W końcu gałk oczne pracują też dzięki mięśniom:DDD > Mięśnie Kegla ćwiczysz??? Hmmm, można i o tym pomyśleć:D Odpowiedz Link
mala_mee Re: Mogę jak Kupicha??? :D 19.10.08, 21:10 Ja sobie poćwiczę spanie. Mięśnie poczekają. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Mogę jak Kupicha??? :D 19.10.08, 21:16 mala_mee napisała: > Ja sobie poćwiczę spanie. Do wykresów marsz!!! Odpowiedz Link
mala_mee Re: Mogę jak Kupicha??? :D 19.10.08, 21:28 Nie no... Dzisiaj to ja już nie mogę... Odpowiedz Link
funny_game Re: Mogę jak Kupicha??? :D 19.10.08, 21:06 Kurczę, eeeeee...., yyy, żelazko zostawiłam, muszę iść... Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Mogę jak Kupicha??? :D 19.10.08, 21:17 funny_game napisała: > Kurczę, eeeeee...., yyy, żelazko zostawiłam, muszę iść... A żeby Ci się tak kiecka spaliła!...której i tak nie masz;PPP Odpowiedz Link