geldstein 26.11.08, 12:43 Proponuję pewną grę: W temacie wpisujemy naszą ulubioną nietypową metodę na rozgrzanie atmosfery w sypialni, krótki opis i zobaczymy co o nich myślą ludzie:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geldstein kajdanki 26.11.08, 12:43 Uwielbiam przypinać partnerkę do łóżka, a jeszcze lepiej do karniszy, żeby musiała stać. Potem powoli ją rozbieram i całuję. Strasznie mnie podnieca jak ona nie może się przeciwstawić nadchodzącej przyjemności:) Ach uch i w ogóle;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: kajdanki 26.11.08, 12:47 > a jeszcze lepiej do karniszy, No to albo masz wysoką partnerkę z długimi rękoma albo niskie mieszkanie. ;-) Odpowiedz Link
tora83 Re: kajdanki 26.11.08, 12:59 shine69 napisał: > a może na taborecie stoi? Az parsknelam :D Albo wisi moze :D Odpowiedz Link
wyzuta Re: kajdanki 26.11.08, 19:18 tora83 napisała: > shine69 napisał: > > > a może na taborecie stoi? > > > Az parsknelam :D taboreti pętla na szyji. powinna byc spokojna :) > Albo wisi moze :D Odpowiedz Link
justysialek Re: kajdanki 26.11.08, 13:05 No to poczekaj, jak jej kiedyś ten karnisz na łeb spadnie - wiem, co mówię, mojej mamie spadł i nawet nie była do niego przywiązana! Odpowiedz Link
bobomba Re: kajdanki 26.11.08, 13:37 Heh, uważaj z tymi kajdankami, bo może się to źle skończyć. www.maxiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=104 jeśli to prawidziwa historia to gościa nieźle urządził ten kot:D A tak poza tym to spoczko fetysz, ale wolałbym zamiast kajdanek jakiś materiał. I dodatkowo jeszcze na oczy, żeby się skupiła na doznaniach:) Odpowiedz Link
simon_r Re: kajdanki 26.11.08, 13:41 A ja proponuję przeczytać sobie taką ksiażkę S.Kinga pt. "Gra Geralda"... moment i odechce się wam kajdanków :)) Odpowiedz Link
tora83 Re: kajdanki 26.11.08, 13:47 simon_r napisał: > A ja proponuję przeczytać sobie taką ksiażkę S.Kinga pt. "Gra Geralda"... momen > t > i odechce się wam kajdanków :)) > A czemu ma sie odechcciewac? :) Odpowiedz Link
shine69 Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 12:46 ja swojej seksualnej partnerce lubię wkładać penisa do pochwy. Odpowiedz Link
shine69 Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 12:46 czasem próbujemy wice wersja, ale jeszcze się nie udało :( Odpowiedz Link
simon_r Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 13:42 że jak niby???... pochwę do penisa próbujecie wkładać??? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 12:47 > ja swojej seksualnej partnerce lubię wkładać penisa do pochwy. To fantazja? :-P Odpowiedz Link
shine69 Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 12:51 a Ty? nie chciałabyś włożyć mężczyźnie swojej pochwy do penisa? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 12:53 Hmm no nie wiem, nie wiem. Chyba nie. Wolałabym na. ;-) Odpowiedz Link
wyzuta Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 19:20 kitek_maly napisała: > > > ja swojej seksualnej partnerce lubię wkładać penisa do pochwy. > > To fantazja? :-P > fantazja godna Dalego Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 12:55 No to ja jestem cholernie nudny bo nawet tego czasem nie robię. Odpowiedz Link
redhotkatholiclove brzuszka, twarzy, etc 26.11.08, 12:58 jak dochodze to wyjmuje penisa na zewnatrz i koncze na mojej pani, albo na brzuszku, albo na pleckach, albo na twarzy...cudowne uczucie:) Odpowiedz Link
justysialek Re: brzuszka, twarzy, etc 26.11.08, 13:11 i to już szczyt twojej kreatywności? a na stopach próbowałeś?! a na uszach na łokciu na potylicy?! to by było coś... Odpowiedz Link
wsuwak Re: brzuszka, twarzy, etc 26.11.08, 19:23 justysialek napisała: > i to już szczyt twojej kreatywności? > > a na stopach próbowałeś?! > a na uszach > na łokciu > na potylicy?! lubie kobiety z długimi włosami, np warkoczem. po stosunku można wytrzeć penis > to by było coś... Odpowiedz Link
umbora Re: brzuszka, twarzy, etc 26.11.08, 14:46 Ja bym miała z tym problem. To jakieś znieważenie kobiety. Odpowiedz Link
basibasimba Re: brzuszka, twarzy, etc 26.11.08, 15:50 tjjjjaaaaa...ale podczas orala to nie ma problemu z wytryskiem? no jasne///jak dla mnie hipokryzja:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 12:59 wisze nago ma żyrandolu,głową w dół partnerka tańczy dookoła mnie taniec godowy, z głośnym przytupem przychodzi sąsiad z dołu ("-co tu sie k..wa dzieje, tynk mi leci z sufitu...!!?"), mocujemy go kajdankami do łóżka i kontynuujemy przerwaną zabawę coś pięknego:) połączenie wojeryzmów, ekshibicjonizmów, atawizmów , sztuki tanecznej i akrobatyki;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 13:01 > połączenie wojeryzmów, ekshibicjonizmów, atawizmów , sztuki tanecznej > i akrobatyki;) I przemocy! :-P > mocujemy go kajdankami do łóżka Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 13:03 Na to z pewnością jest jakiś paragraf. Odpowiedz Link
voker a to już wiem 26.11.08, 13:03 kto mówi: nie ma takiego numeru, nie ma takiego numeru... :) Odpowiedz Link
justysialek Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 13:15 Smarujemy się cali keczupem - nawzajem, od stóp do głów i... i potem to już nic, bo ja bym się zastanawiała, jak ja to spiorę z pościeli... hmmmm Odpowiedz Link
funny_game Kaloryfer. 26.11.08, 14:03 Włączyć 3 godziny przed snem, wyłączyć kładąc się spać. By spało się lepiej. Wszystkim. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Kaloryfer. 26.11.08, 19:29 Kajdankami do kaloryfera i będzie super atmosfera :D Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Kaloryfer. 26.11.08, 19:30 funny_game napisała: > Włączyć 3 godziny przed snem, wyłączyć kładąc się spać. > By spało się lepiej. Wszystkim. Można jeszcze skarpety wełniane założyć i wypić gorącej herbaty z przyprawami i prundem :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 14:26 Nie mam co się wpisywać, bo ta moja fantazja wykracza poza sypialnię ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 14:28 Moja też wykracza: do obuwniczego, jubilera i perfumerii :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 14:32 masz mnie Szerloku :D chociaż łazi mi po głowie jeszcze jedno miejsce Odpowiedz Link
baba_krk Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 14:37 sama się prosiłaś :P tam są takie fajne korytarze i przejścia, dające wiele możliwości :D Odpowiedz Link
funny_game Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 14:43 Oł. W Liptovskim Mikulasu to trzeba uważać, żeby nie zajść w przypadkową ciążę z ojcem dziecka nieznanym. Tak właśnie wesoło jest w zakamarkach i korytarzach. Aż dziw, że woda jeszcze przezroczysta :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 14:57 Dlatego ja głównie pluskam się w bąbelkach, żeby nie widzieć co tam konkretnie pływa :P Odpowiedz Link
karka831 Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 14:31 Mam taką, że przychodzę przebrana za pokojówkę. Krótkie wdzianko pokojówki, różowa miotełka, szpile i czepek. On na mnie patrzy wzrokiem pełnym pożądania, po czym wskazuje miejsca, które mam posprzątać, kładzie piniądz na poduszkę i wychodzi. :P A tak na serio, to się wstydzę tak publicznie opowiadać. :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 14:44 kładzie piniądz na poduszkę i > wychodzi. :P Tak szybko? Przegapiłam gdzieś moment wejścia. ;-)) Odpowiedz Link
autume Żeby mnie ten kot nie spychał z poduszki... 26.11.08, 14:59 geldstein napisał: ... o 4.oo rano jak się sam wylata po mieszkaniu :( Taką mam fantazję ! Odpowiedz Link
funny_game Re: Żeby mnie ten kot nie spychał z poduszki... 26.11.08, 15:02 Masz kota? :)))) Odpowiedz Link
autume Re: Żeby mnie ten kot nie spychał z poduszki... 26.11.08, 15:16 funny_game napisała: > Masz kota? :)))) > Kotkę, przygarnąłem na zimę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=85954193&a=85954193 Odpowiedz Link
funny_game Re: Żeby mnie ten kot nie spychał z poduszki... 26.11.08, 15:18 Fakt, rzypominam sobie :) To już zostaje na zawsze, co? Odpowiedz Link
autume Re: Żeby mnie ten kot nie spychał z poduszki... 26.11.08, 15:20 funny_game napisała: > Fakt, rzypominam sobie :) > To już zostaje na zawsze, co? > Jak kot zechce to zostanie :)) Odpowiedz Link
funny_game Re: Żeby mnie ten kot nie spychał z poduszki... 26.11.08, 15:26 HA! Fajnie :) Zdjęcie poka. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: sypialniane fantazje 26.11.08, 15:54 noc, cisza skradam sie na paluszkach, ona śpi, sikam cichutko obok niej i wrzeszczę na cały głos - 'i co żes najlepszego zrobiła" Odpowiedz Link
wers-alik Dla pobudzenia inwencji 27.11.08, 13:18 Ona przewieszona przez oparcie krzesła - tyłem do góry. On za ręce i nogi podwieszony linami do haka na suficie - przodem do dołu. Trzecia osoba dopasowuje ich i wprawia wiszącego w ruch obrotowy!!! Odpowiedz Link
qw994 Rozpalenie ogniska 27.11.08, 19:43 Wersja hard - razem z firankami. Podgrzanie atmosfery gwarantowane. Odpowiedz Link
autume Re: Rozpalenie ogniska 28.11.08, 07:45 qw994 napisała: > Wersja hard - razem z firankami. > Podgrzanie atmosfery gwarantowane. Nieskuteczne, kiedyś brać studencka z akademika we Wrzeszczu zastosowała ten sposób, niestety nie było przyrostu :( Odpowiedz Link
conena moja świąteczna fantazja jest taka, że 28.11.08, 09:59 dostaję gorący prezent od mojego mężczyzny, tak jak w teledysku: pl.youtube.com/watch?v=lpRGpWtbmLg a w twoim wiązaniu do sufitu i późniejszym (?) rozbieraniu zastanawia mnie co zrobisz jak dziewczyna będzie ubrana w bluzkę zdejmowaną przez głowę? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: moja świąteczna fantazja jest taka, że 28.11.08, 10:56 To samo mnie zastanowiło. Chyba, że za każdym razem rozrywa jej bluzkę a potem zabiera na zakupy ;) A pan z teledysku ma niezły zarost :D Odpowiedz Link