2szarozielone 30.11.08, 13:25 Drący się, żeby mu znaleźć Somebody to love. No żesz... Czy mogę go pozwać za obrażanie moich uczuć religijnych? No bo skoro Freddie jest bóstwem, to chyba mogę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzmatazzy Re: obudził mnie dziś Cugowski 30.11.08, 13:28 2szarozielone napisała: > Drący się, żeby mu znaleźć Somebody to love. Powiedz mu: 'too much love will kill you' ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: obudził mnie dziś Cugowski 30.11.08, 13:29 Ej no ej, to nie jest śmieszne do cholery :) Ja cierpię. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: obudził mnie dziś Cugowski 30.11.08, 13:31 To zagłusz go Freddim. I wyłącz w ogóle, chyba, że Ci pod klatką stoi i śpiewa ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: obudził mnie dziś Cugowski 30.11.08, 14:12 :) Radio mnie obudziło - i Wasowski Braci puszczał. Ale się zrehabilitowali, potem przez godzinę był program o Queen, puszczali piosenki Queen i to w różnych wersjach, wrzucili wywiady... Wybaczyłam :) Koooochaaaaam Freddiego, no! Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: obudził mnie dziś Cugowski 30.11.08, 14:31 Może czytają forum i zauważyli Twój wpis? ;) Ja też mam słabość do Freddiego... Odpowiedz Link