thank_you 29.01.09, 19:30 Uwaga, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Leci ze Szkocji, jeśli go namierzycie, to możecie poczęstowac się ziółkiem :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Balon już leci! 29.01.09, 20:19 Ale rozumiem, że można się poczęstować? Odpowiedz Link
thank_you Re: Balon już leci! 29.01.09, 20:35 No przecież napisałam! To jest wręcz wskazane :-) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Balon już leci! 29.01.09, 20:20 Z siatką na motyle stoję na balkonie. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Balon już leci! 29.01.09, 20:15 Masz tu, żebyś wiedziała, dokąd może trafić: sat24.com/homepage.aspx?c=en Odpowiedz Link
thank_you Re: Balon już leci! 29.01.09, 20:34 Ma GPSa, więc go na bieżąco monitoruję ;D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Balon już leci! 29.01.09, 23:53 Łoj, średnio się robi, kierowniczko. Przesyłka jakby na Lofoty wyp-dala, zasadniczo. Ale może nad Spitsbergenem w dół zawróci. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Balon już leci! 30.01.09, 01:16 Da radę, zobaczysz. Telepatia czyni cuda :D Odpowiedz Link
funny_game Uważajcie, dzieci, 29.01.09, 20:25 bo balonik leci! Choć nie narzekam na zaopatrzenie od pewnego czasu, to szkockich specjałów i delikutasów chętnie spróbuję :F Odpowiedz Link
funny_game Re: Uważajcie, dzieci, 29.01.09, 20:39 Przecież w słusznej sprawie nie odmawiam nigdy :) A wiesz, że jesteś jedyną Karoliną, którą znam i która popala? Reszta to takie jakieś nieużyte pannice ;) Marty wszystkie za to. Odpowiedz Link
thank_you Re: Uważajcie, dzieci, 29.01.09, 20:45 Wszystkie Marty, które znam są spokojne, grzeczne, ułożone :D Do domu o 22 itp. Też jesteś wyjątkiem :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Uważajcie, dzieci, 29.01.09, 20:50 Hm, zawsze w łóżku lądowałam z Martami albo Goskami. Za to Karolin znam od groma księgowych! Jedna to nawet szczyci się tym, że kocha księgowość :DDD Ale i tak nie przestanę Cie lubić i wieszać na ścianie, nie licz na to. Ząbkami do góry :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Uważajcie, dzieci, 29.01.09, 20:59 O bosz, cyferki to dla mnie czarna magia ;D Kilka Mart to pielęgniarki, bardzo oddane pacjentom :-) Z żadną w łóżku nie wylądowałam ;D Upatrzyłam sobie torebkę, niah niah niah ;-) Odpowiedz Link
wilowka Re: Uważajcie, dzieci, 29.01.09, 21:48 Funiasta! Niniejszym przywołuję ja Cię do porządku! ;) Z poważaniem - K. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 21:24 Ja założyłam specjalną siatkę na balony, w którą ten się na pewno złapie ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 29.01.09, 21:27 razzmatazzy napisała: > Ja założyłam specjalną siatkę na balony, w którą ten się na pewno złapie ;) Ojej, Ty też lecisz na ten kawałek gumy ze zużytym powietrzem i odrobiną dymu po konopiach? :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 21:28 Jaką odrobiną dymu? Ja myślałam że do niego jest taka cała paczuszka przymocowana :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 29.01.09, 21:32 > Jaką odrobiną dymu? > Ja myślałam że do niego jest taka cała paczuszka przymocowana :D O ile pamiętam genezę tego pomysłu, a mogę nie pamiętać dokładnie, to chodziło o to, że jest tam "nawydychane". Więc nie wiem od czego to sikanie po udach w tym wątku. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 21:39 Ja miałam wizję takiego chomiczka w gondoli, który strzeże tych dóbr... ale wyobraźnia mnie kolejny raz poniosła :( Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 29.01.09, 21:43 razzmatazzy napisała: > Ja miałam wizję takiego chomiczka w gondoli, który strzeże tych dóbr... ale > wyobraźnia mnie kolejny raz poniosła :( Ale nabufany chomiczek ten? Wyobraźnia dobra rzecz. Ja też miałem dziś jazdę z chomikami. O tu. :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 21:55 milleniusz napisał: > > Ale nabufany chomiczek ten? No ba! :D > Wyobraźnia dobra rzecz. Ja też miałem dziś jazdę z chomikami. O tu. :) Drogi Autorze, przykro mi, ale nie masz wpływu na to, jak czytelnik odczyta Twoje dzieło. Jedyne, co możesz zrobić po spłodzeniu tegoż, to położyć się na hamaku z drinkiem w ręku, lub łyknąć relanium. Możesz ewentualnie zrobić obok miejsce dla swego lirycznego ja :) Z pozdrowieniami Tfuj Wydafca ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 29.01.09, 22:08 Wpływ jakiś tam mam, prawda, że ograniczony. Ale nawet jak bym tego wpływu nie miał w ogóle, to mam pełne prawo a nawet obowiązek go zwymyślać, szczególnie z hamaka i po drinku (kolejnym). Chociaż jakbym położył obok siebie swoją liryczną ja, to nie miałbym czasu nikogo wymyślać. (Tak, moja liryczna ja zdecydowanie byłaby dziewczynką.) :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 22:21 milleniusz napisał: >Chociaż jakbym położył obok siebie swoją liryczn > ą > ja, to nie miałbym czasu nikogo wymyślać. (Tak, moja liryczna ja zdecydowanie > byłaby dziewczynką.) :D Mówisz, że jesteś dziewczynką podszyty? ;) Nie wiem, czy bym się przyznawała na Twoim miejscu :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 29.01.09, 22:27 > Mówisz, że jesteś dziewczynką podszyty? ;) Nie wiem, czy bym się przyznawała na > Twoim miejscu :P Podszyty nie. Ale nie zaszkodzi jeśli w facecie jest trochę cech uznawanych za kobiece. Jak empatia, zdolność do kompromisu, etc. Gadatliwość i pms-y to Wam zostawię. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 22:32 milleniusz napisał: > pms-y to Wam > zostawię. :D Bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję w imieniu całego rodzaju kobiecego :/ Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 29.01.09, 22:36 > > pms-y to Wam zostawię. :D > Bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję w imieniu całego rodzaju kobiecego :/ Człowieku z rodzaju kobiecego. Ty sobie wyobrażasz mnie z pmsem? Taka kombinacja jest naprawdę niewskazana. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 22:42 Jednak muszę to napisać: masz rację! :DDD Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 29.01.09, 22:48 razzmatazzy napisała: > Jednak muszę to napisać: masz rację! :DDD O, wydrukuję sobie i przykleję nad biurkiem. Poczułem się spełniony. Buzi-buzi. :D Idę kąsać gdzie indziej. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 22:55 milleniusz napisał: > > O, wydrukuję sobie i przykleję nad biurkiem. Ale bez mojego nicka :P Poczułem się spełniony. Buzi-buzi. > :D Idę kąsać gdzie indziej. Ech, niewiele Ci trzeba :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 29.01.09, 23:04 > Ale bez mojego nicka :P Ale ja lubię Twój szumiąco-szeleszczący nick. :P > > Poczułem się spełniony. Buzi-buzi. :D Idę kąsać gdzie indziej. > Ech, niewiele Ci trzeba :D No co? Było pół wieczoru zabiegów i dwuminutowa puenta. Typowy akt pożycia międzyludzkiego. Reklamacji się nie uwzględnia. Ale chcesz, to się możesz wpisać w książce skarg i wniosków (tylko bez inwektyw, epitetów i najlepiej to same pochwały, bo inaczej skasuję). :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 23:08 milleniusz napisał: > > No co? Było pół wieczoru zabiegów i dwuminutowa puenta. Typowy akt pożycia > międzyludzkiego. Ale z sekundowym naliczaniem? :D Reklamacji się nie uwzględnia. Ale chcesz, to się możesz wpisa > ć > w książce skarg i wniosków (tylko bez inwektyw, epitetów i najlepiej to same > pochwały, bo inaczej skasuję). :D Kurde, wpisałabym się w tą (dobrze, psze pana? ;) książkę skarg i zażaleń, ale nie ma już gdzie! :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 29.01.09, 23:15 > Ale z sekundowym naliczaniem? :D Nie ma potrzeby nic naliczać. :P > Kurde, wpisałabym się w tą (dobrze, psze pana? ;) książkę skarg i zażaleń, ale > nie ma już gdzie! :D Nie no właśnie w "tę książkę". "Tą" to kolokwializm i chyba błąd. Zapytajmy Lisski, ona się zna. Ale chyba gdzieś znikła. Co do miejsca w książce, to nie bój. Zmieścisz się. Zresztą, sąsiedztwo zacne (w większości). :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 23:21 milleniusz napisał: > > Nie ma potrzeby nic naliczać. :P Tzw. gratis, tak? ;) > > > Nie no właśnie w "tę książkę". "Tą" to kolokwializm i chyba błąd. Zapytajmy > Lisski, ona się zna. Ale chyba gdzieś znikła. Kolokwializm, fakt, chociaż chyba już nie błąd. Ale powinnam była 'tę' napisać. > > Co do miejsca w książce, to nie bój. Zmieścisz się. Zresztą, sąsiedztwo zacne ( > w > większości). :D Ale ja słyszałam, że to już Tom III, wydanie poprawione i uzupełnione :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 29.01.09, 23:44 > Tzw. gratis, tak? ;) Ta. Z altruistą masz tu do czynienia. W rozsądnych granicach (altruistą, do czynienia, zresztą też). :D > Kolokwializm, fakt, chociaż chyba już nie błąd. Ale powinnam była 'tę' napisać. Trzeba to ustalić. Wydaje mi się, że to błąd, ale nie będę się upierał do upadłego. Znajdziemy jakieś bezstronne ciało i rozstrzygniemy. :] Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 30.01.09, 00:04 Altruista, odmiana złośliwa, chciałeś powiedzieć ;D A tu jest jakieś bezstronne ciało? ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 30.01.09, 00:10 > A tu jest jakieś bezstronne ciało? ;) A co, poderwałaś już wszystkich facetów? :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 30.01.09, 00:11 A co, poderwałeś już wszystkie facetki? :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 30.01.09, 00:16 Nie wszystkie. A zresztą. I tak nie odpowiedziałbym Ci na takie pytanie. :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 30.01.09, 00:21 razzmatazzy napisała: > No to mi też takich nie zadawaj :DD Racja. No questions asked. Poszukamy bezstronnego ciała gdzieś na stronie. Innej. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 30.01.09, 00:24 milleniusz napisał: > Racja. No questions asked. :) > > Poszukamy bezstronnego ciała gdzieś na stronie. Innej. :D www.ciacha.pl? :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 30.01.09, 00:35 > www.ciacha.pl? :D Nieee. Mózg musi mieć, a nie cycki, czy kark. Znaczy, cycki mi nie przeszkadzają, zasadniczo, jeśli nie zajmują miejsca mózgu. :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Balon już leci! 30.01.09, 00:44 razzmatazzy napisała: > Mózg? A nie, to nie znam :D Takie szare, pofałdowane, zwykle dobrze schowane. Z pewnością trudniej to pokazać niż dużego cyca, czy grube karczycho. Ale może kiedyś znajdziemy... A tymczasem, moja droga, zostawiam Cię nie-tak-znowu-samą w tym zdemoralizowanym przybytku wszelkiego występku i niecnoty. Kolorowych! Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 30.01.09, 00:50 milleniusz napisał: > > Takie szare, pofałdowane, zwykle dobrze schowane. Z pewnością trudniej to > pokazać niż dużego cyca, czy grube karczycho. Ale może kiedyś znajdziemy... No, Graala też ciągle szukają... ;) > A tymczasem, moja droga, zostawiam Cię Ale czemu od razu tak melodramatycznie!? ;D nie-tak-znowu-samą w tym zdemoralizowany > m > przybytku wszelkiego występku i niecnoty. Home sweet home :D > > Kolorowych! Również! :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Balon już leci! 29.01.09, 21:58 No no, ale poślij dalej. I much nie nalap :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 22:34 Nałapię much i poślę je dalej balonem, niech se użyją ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Balon już leci! 29.01.09, 22:37 No co Ty, wszyscy będą wiedzieli, że to Twoja sprawka :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Balon już leci! 29.01.09, 22:42 Ale śliny nie wytrzesz, bo się weżre w gumę :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 22:48 Podejrzewasz mnie o tak toksyczny jad?! Mnie??! Odpowiedz Link
thank_you Re: Balon już leci! 29.01.09, 23:00 Aż mi soczewka wypadła :D I błyszczyk rozpełzł się po twarzy ;D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Balon już leci! 29.01.09, 23:05 Nie szkodzi, będą Ci włosy błyszczeć :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Balon już leci! 29.01.09, 23:07 Przecież zgoliłam wąsy! Nie chcę żeby z B.P. mnie mylili! Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 22:31 Tak myślałam, że Cię już gdzieś widziałam, a Tyś moja sąsiadka :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 22:51 razzmatazzy napisała: > Tak myślałam, że Cię już gdzieś widziałam, a Tyś moja sąsiadka :D zapraszam na filiżankę parującej smoły :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 22:56 Dziękuję sąsiadko, przyniosę świeże siarczane ciasteczka :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 22:57 a może zrobimy imprezę w ogródku? Lucek przyniesie gar, zrobimy jakiś stosik... Będzie czad :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 22:59 O, to ja bym Belzebuba namówiła, powiem Ci, że on ostatnio tylko by jakieś wersety czytał, a o mnie to już całkiem zapomina :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 23:06 Wiesz, ja ich trochę rozumiem, że nic im się nie chce - w końcu robotę mają ciężką: gorąco, jazgot, syf, i jeszcze te strategie decyzyjne: pierze, smoła czy łamanie kołem? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 23:11 No wiem wiem kochana, a najgorsze jest to, że cały czas tam ktoś do niego przychodzi! Niby, że ktoś ludzi wysyła, ja nie wiem kto w to uwierzy... Odpowiedz Link
i.nes Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 23:15 I te telefony w środku nocy, i te nadgodziny... Czy oni naprawdę myślą, że my takie głupie jesteśmy? Ech ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 23:23 I jeszcze się złości jak do niego 'aniołku' mówię... Skaranie boskie z tym facetem :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 23:33 No tu żeś przegięła :DDD Ciesz się, że Ci nie kupił biletu na urlop w Czyśćcu :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 23:39 Może masz rację, że trochę przeginam... Ty wiesz jaka była awantura jak się chciałam zapisać na kurs gry na harfie? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 22:32 :D:D:D:D:D:D:D:D:D Koooooooooooooooooooochaaaaaam!!!!!!!! Odpowiedz Link
i.nes Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 22:52 thank_you napisała: > :D:D:D:D:D:D:D:D:D Koooooooooooooooooooochaaaaaam!!!!!!!! :DDDD Odpowiedz Link
i.nes Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 23:08 no pacz, też mam do nich (nocny) pociąg ;D Odpowiedz Link
thank_you Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 23:11 Mam nadzieję, że nie tylko wtedy gdy pada pl.youtube.com/watch?v=0txMAXbHXw0 Odpowiedz Link
i.nes Re: Podaję mój adres: 29.01.09, 23:20 Eee, taki tam ten kapuśniaczek ;) Wolę mocniejsze uczucia, takie że popadam w śpiączkę ;D Odpowiedz Link
pollyannadorosla Re: Balon już leci! 30.01.09, 01:12 a gdzie I Pilot Oblatywacz choMick? :-) Odpowiedz Link
thank_you Re: Balon już leci! 30.01.09, 01:15 Zjarał się i zapomniał wsiąśc :D Balonem kieruje AutoPilot :D Odpowiedz Link
pollyannadorosla Re: Balon już leci! 30.01.09, 01:25 znaczy że sztuczna inteligencja zaczyna sięgać po dopalacze? moze moj komp też coś bierze, bo system operacyjny coś dzisiaj niestabilny. poszukam pod krzeslem resztek gondolki. może tam upchnął, w sumie lufcik był caly dzien uchylony ;-) Odpowiedz Link
thank_you Re: Balon już leci! 30.01.09, 01:30 Nitro, te sprawy... :D Koniecznie sprawdź, mam nadzieję, że też coś pociągnę :-) Ech, za dobre serce mam :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Balon już leci! 30.01.09, 17:17 Nie nie, pod napisem cenzura jest moja "ksywka" :D Odpowiedz Link
llatarnik Re: Balon już leci! 31.01.09, 21:21 cosik mi się zdaje, że ten balonik sobie do Afryki poleciał. Czy te oczy mogą kłamać? edition.cnn.com/2009/WORLD/africa/01/31/george.obama.arrest/index.html?eref=rss_topstories Odpowiedz Link
thank_you Re: Balon już leci! 31.01.09, 21:29 Niemożliwe. Tyle par oczy go wypatruje...! Odpowiedz Link