2szarozielone 03.03.09, 18:49 Ja przepraszam, znowu Pudelek. Ale mnie rozwaliły imiona tej parki :) I jeszcze Madonna do kompletu. Jakby z tego było jakieś dziecko, to chłopiec pewnie Mahomet, a dziewczynka - Kali. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: Jesus i Krishna 03.03.09, 18:52 www.pudelek.pl/artykul/15837/rzucil_dla_niej_20_latke/ - link, bo zapomniałam :) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Jesus i Krishna 03.03.09, 19:52 Madonna to psudonim...taki dla wzbudzenia kontrowersji... w zasadzie jaka wlascicielka preudonimu taki pseudonim;] ale jesli chodzi o imie Jezus... jest to normalne imie żydowskie...bardzo stare.. tak samo jak Anna, Sara czy Maria... ba! Mimo,ze imie Maria jest damskie nadaje sie je chlopcom... juz nie ze wzgledu na imie tylko na ta Maryje w zasadzie nie powinno budzic to zadnych kontrowersji... ale ludziom sie kojarzy i to,ze kojarzy sie to mnie denerwuje... bo sa takie piekne imiona jak Ludwik czy Adolf (jestem zwolenniczka germanskich imion meskich) i tez sie kojarza.. i choc bardzo podobaja mi sie, to chyba nie nazwe tak syna Odpowiedz Link
myshorrek Re: Jesus i Krishna 03.03.09, 19:54 mnie sie tez podoba Adolf. w skrocie Adi. :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Jesus i Krishna 04.03.09, 00:33 Madonna to nie jest pseudonim. Ona naprawdę ma tak na imię. A że Jesus to popularne imię to wiem. I sama Madonna i Jesus mnie nie ruszali. Ale Krishna to już za dużo :) Tylko ja to widzę? :-D Odpowiedz Link