11.03.09, 09:21
Kto ma dzisiaj pałera? ;)
Obserwuj wątek
    • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 09:37
      Ja, ale u mnie to codzienność.
      • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 09:37
        Pałer nie może się znudzić ;)
        • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 09:53
          Wszystko może się znudzić, nawet full english breakfast ;)
          • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 09:57
            Powiem więcej - full English breakfast może wręcz wywołać nudności ;)
            • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 10:04
              Mniam!
              en.wikipedia.org/wiki/Full_breakfast
              • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 10:06
                Nie ma to jak zjeść obiad na śniadanie? :/
                • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 10:07
                  Najfajniej jest jak tosty są nasączone olejem jak gąbka, podnosisz go a z niego
                  kapie tłuszcz.
                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 10:10
                    Mówiłam Ci, żebyś nie jadł u swojego mechanika samochodowego! :D
                    • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 10:12
                      Głodny jestem i nie wiem co mam ze sobą zrobić, ludzie z kanapkami się
                      spóźniają, niech to szlag!
                      • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 10:17
                        Ile tych kanapek zamówiłeś, skoro aż ludzi posłałeś? ;)
                        • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 10:31
                          Ale oni sami przychodzą, kanapek mają mnóstwo, wczoraj na przykład dali mi taką
                          z serem pleśniowym, rodzynkami, brzoskwinią i sałatą. Mniam!
                          • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 10:33
                            Czemu do mnie nie przychodzą???!!!!
                            • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 10:33
                              Widzisz, trzeba być miłym i sympatycznym, wtedy będą do Ciebie przychodzić.
                              • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 10:34
                                A jak to się robi?
                                • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 10:47
                                  Jako kobieta masz zadanie ułatwione, obcisła bluzka, głęboki wdech i szeroko
                                  otwarte oczy, zadziała na każdą kanapkę ;)
                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 12:36
                                    Siedzę już z godzinę na tym wdechu i nikt nie przyszedł :/
                                    • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 12:38
                                      A mi się udało, dostałem znakomitą sałatkę z kurczakiem, była tak dobra, że
                                      zdradziłem dla niej kanapki.
                                      • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 12:39
                                        Może masz bardziej obcisłą bluzkę...
                                        • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 12:42
                                          Mam wielkiego rozciągniętego tiszerta, ale mam również kasę na żarcie :)
                                          • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 12:45
                                            Eee, myślałam że Ci tak na ładne oczy dają ;)
                                            • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 12:50
                                              Zbankrutowaliby, ja wchłonę każdą ilość jeżeli tylko jest w miarę zjadliwe.
                                              Spanie, jedzenie i picie piwa to konkurencje w których ciężko mnie pokonać.
                                              Ciekawe kiedy będę mógł startować na igrzyskach?
                                              • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 12:52
                                                Gdybym nie była na diecie, to stanęłabym z Tobą w szranki ;)

Na pewno kiedyś dopiszą te kategorie, skoro dopisali froterowanie lodu szmatą ;)
                                                • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 13:35
                                                  Wolę już curling niż pływanie synchroniczne.
                                                  A dieta, napisz mi tak, ale żebym zrozumiał, po co się tak unieszczęśliwiać?
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:42
                                                    Po to żeby móc nosić te obcisłe bluzki - to chyba do Ciebie przemówi ;)
                                                  • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 13:46
                                                    Im jesteś większa tym więcej bluzek jest obcisłych.
                                                    Ale racja, Twój argument był niekiepski.
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:48
                                                    Nie o ten efekt się rozchodzi ;)
                                                    Widzisz, wszystko da się wytłumaczyć, trzeba tylko się odwołać do odpowiedniego
                                                    przykładu.
                                                  • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 13:52
                                                    Jestem wzrokowcem, najlepsze przykłady to zdjęcia ;)
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:56
                                                    Jestem wzrokowcem, więc udam, że tego nie słyszałam ;)
                                                  • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 13:59
                                                    O, to zupełnie jak ten sparowany z Hanką19841 :P
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:00
                                                    Ja się potrafię świetnie wyłączać, pod tym względem działam jak facet :P
                                                  • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 14:18
                                                    To ja jestem maksymalnie męski, jestem wyłączony cały czas.
                                                    W szczególności w pracy.
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:31
                                                    Ale zupełnie off czy opcja standby? ;)
                                                  • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 14:34
                                                    Raczej wszechświat równoległy, na przykład dziś padło gniazdko sieciowe do
                                                    którego jestem podłączony w pracy, więc z kieszeni wyjąłem alternatywny dostęp
                                                    do internetu i siedzę na forum, praca niby jest w około, ale ja jestem w kanale
                                                    równoległym.
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:37
                                                    O tak, wszechświat równoległy bywa miłą alternatywą, o ile się nie przedawkuje ;)
    • scirokko Re: :) 11.03.09, 09:38
      obecny :)
      • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 09:39
        Siadaj, piątka ;)
        • scirokko Re: :) 11.03.09, 09:40
          postoję :)
          • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 09:46
            W kącie? ;)
            • scirokko Re: :) 11.03.09, 09:52
              byle nie jako piec piąty :PP
              • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 09:58
                Nie siedź w kącie, bo nie znajdą Cię ;)
                • scirokko Re: :) 11.03.09, 10:05
                  too late for that ;))
                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 10:07
                    Strach się bać ;)
                    • scirokko Re: :) 11.03.09, 10:11
                      Ty jesteś...
                      • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 10:18
                        Hę? Coś Ci urwało to wyznanie ;)
                        • scirokko Re: :) 11.03.09, 10:23
                          podpuszczalska! :D
                          • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 10:26
                            Znowu się ratujesz - tym razem przedrostkiem ;)
                            • scirokko Re: :) 11.03.09, 10:29
                              gramatyka kryje tyle możliwości i wyjść awaryjnych :)
                              • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 10:33
                                Oraz przypadków ;)
                                • scirokko Re: :) 11.03.09, 12:53
                                  przypadłem czy podpadłem - oto jest pytanie...
                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 12:58
                                    Odpowiedz sobie na nie w monologu ;)
                                    • scirokko Re: :) 11.03.09, 13:17
                                      Ofelio, wyjdź z klasztoru...
                                      • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:30
                                        Wyjdę jak odłożysz tę czaszkę ;)
                                        • scirokko Re: :) 11.03.09, 13:32
                                          wolisz nowoczesne inscenizacje?
                                          • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:39
                                            Na Harleyach? To już było... ;)
                                            • scirokko Re: :) 11.03.09, 13:41
                                              nie, tak od Adama nie musimy zaczynać :)
                                              bez czaszki, oczy utkwione w kogoś z publiczności.
                                              • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:44
                                                Racja, na początku była Ewa ;)
                                                Po ciemku to można oczy niewłaściwie zawiesić ;)
                                                • scirokko Re: :) 11.03.09, 13:49
                                                  na początku był chaos, moja droga
                                                  na recenzencie?
                                                  idę się pracowo zawiesić :#
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:58
                                                    Na początku było co najwyżej słowo chaos ;)
                                                    Na krytycznym krytyku.
                                                    Ciao!
                                                  • scirokko Re: :) 11.03.09, 16:27
                                                    a słowo chaosem się stało i szaleje między nami :)
                                                    uff
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 20:48
                                                    Szaleju się najadłeś? :D
                                                  • scirokko Re: :) 11.03.09, 22:56
                                                    nie podoba Ci się to zdanie? kurde, całe 5 minut nad nim pracowałem! ;D
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 23:10
                                                    Sądząc po czasie publikacji, to raczej jakieś 2,5 godziny :D Ale efekt całkiem
                                                    całkiem ;)
                                                  • scirokko Re: :) 11.03.09, 23:15
                                                    furda 2,5 h! wiem, wiem, że Ci się podoba :) w nim wszystko jest.
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 23:16
                                                    Czekam na więcej - dać Ci 2,5 godziny? ;)
                                                  • scirokko Re: :) 11.03.09, 23:19
                                                    daj mi inspirację
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 23:23
                                                    Mam żonglować pochodniami czy przejść się po linie?
                                                  • scirokko Re: :) 11.03.09, 23:26
                                                    nie, to mnie nie kręci :)
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 23:29
                                                    Wolisz panią Pelagię? ;)
                                                  • scirokko Re: :) 11.03.09, 23:39
                                                    za niska :PPP
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 23:42
                                                    Nadrabia wdziękiem ;)
                                                  • scirokko Re: :) 11.03.09, 23:44
                                                    bombowa kobieta, no!
                                                    może nie jestem za toe-tucking ale też i nie całkiem obojętny na fakt, że
                                                    ona...facetem jest.
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 23:46
                                                    Nikt nie jest doskonały :D
                                                  • scirokko Re: :) 11.03.09, 23:48
                                                    nie mów mi, że cytujesz z TEGO filmu????
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 23:51
                                                    Jestem blondynką, więc TEN film mnie pokrzepia ;)
                                                  • scirokko Re: :) 11.03.09, 23:55
                                                    cieszę się :)
                                                    to kawał perfekcji, ten film.
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 23:57
                                                    A co, tytuł się zgadza? ;)
                                                    No, wciąż śmieszy!
                                                  • scirokko Re: :) 12.03.09, 00:00
                                                    tak, oczywiście :) ale chcialem mieć pewność.
                                                    tak, i zawsze będzie...jak Schakespeare.
                                                  • razzmatazzy Re: :) 12.03.09, 00:03
                                                    Jednak filmy nie kłamią ;)
                                                    Dobranoc Yoricku :P
                                                  • scirokko Re: :) 12.03.09, 00:05
                                                    niektóre nie
                                                    :) tak, to ja. dobranoc...Ty.
    • ravenheart1 Re: :) 11.03.09, 09:48
      odczep się i daj spać :P
      • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 09:58
        POBUDKAAAAAAA!!! :DDD
    • gate.of.delirium Ja mam lenia pospolitego :) 11.03.09, 10:11
      razzmatazzy napisała:

> Kto ma dzisiaj pałera? ;)
      >
      Może być ?
      • razzmatazzy Re: Ja mam lenia pospolitego :) 11.03.09, 10:18
        Pospolitego to może mieć forumowicz - Ty możesz co najwyżej mieć deliryjnego ;)
        • razzmatazzy Re: Ja mam lenia pospolitego :) 11.03.09, 10:19
          *Forumowicz, oczywiście, ekskjuzemła.
          • gate.of.delirium No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:29
            fotoforum.gazeta.pl/photo/2/vb/vb/a69k/AF3q54NAh0sdNcL8kB.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/2/vb/vb/a69k/AF3q54NAh0sdNcL8kB.jpg">
            • gate.of.delirium Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:30
              gate.of.delirium napisał:
              fotoforum.gazeta.pl/3,0,1696285,6,3,2,1.html
              • puszysta_gimnazjalistka Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:33
                Ciekawe czy żyje?
                • razzmatazzy Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:34
                  Przestań!
                  • puszysta_gimnazjalistka Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:50
                    Zastanawiam się bo mój kot rusza się nawet jak śpi.
                • gate.of.delirium Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:45
                  puszysta_gimnazjalistka napisał:

> Ciekawe czy żyje?
                  Żyje, żyje ! Tylko ma takiego prawdziwego, kociego lenia. Dam głowę,
                  że w tym domu harcują myszy większe od Ziutka :))
                  • puszysta_gimnazjalistka Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:49
                    Ziutek boi bawić się z myszkami? Dziwne.
                    • gate.of.delirium Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:50
                      puszysta_gimnazjalistka napisał:

> Ziutek boi bawić się z myszkami? Dziwne.
                      A co w tym dziwnego ? Zwyczajnie ma lenia...
              • razzmatazzy Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:34
                To nie lenistwo, to błogość ;)
                • gate.of.delirium Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:46
                  razzmatazzy napisała:

> To nie lenistwo, to błogość ;)
                  I dlatego kima z kołami do góry ? Ja myślę, że się po prostu
                  przeżarł polędwiczką i trawi :))
    • baba_krk Re: :) 11.03.09, 12:17
      Dostosowałam dzisiaj aktywność do wielkości mojego pałera i mam dzień pod hasłem
      "kopiuj-wklej" :D
      • puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 12:34
        Copy-Paste to najważniejsza technologia jaką kiedykolwiek stworzono. Maszyna
        parowa i samolot to przy tym pikuś.
        • baba_krk Re: :) 11.03.09, 12:58
          Zgadzam się, bez kopiuj-wklej nie istnieję ;)
      • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 12:37
        Będziesz nam tu swoje stare posty wklejać? ;)

Właśnie myślałam o Tobie, czy Ci przeszedł vqrv?
        • baba_krk Re: :) 11.03.09, 12:59
          Staram się nie czytać swoich starych postów, bo zawsze mi się dziwnie robi jak
          widzę jakie głupoty pisałam ;)))

Wqrw zamienił się w znudzenie bo czytam właśnie 256 artykuł o CSR.
          • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:04
            He he, ja też tak mam ;)

Chcesz przeczytać wszystko? Nie dasz rady, wciąż piszą nowe ;)
            • baba_krk Re: :) 11.03.09, 13:05
              Dlatego tak nie lubię jak ktoś odgrzebuje stary wątek i się do niego po iluś
              m-cach nagle dopisuje :P

Przeczytać i część wydrukować. Kupiłam wczoraj boski segregator w wisienki i
              postanowiłam go uzupełnić tym co jest mi potrzebne do tego, żeby być mądrą :DDDDD
              • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:11
                No, trochę daje po oczach, nie? ;)

Ach jak ja uwielbiam się motywować do pracy takimi gadżetami! :)) Ile razy
                zakładałam w szkole nowy wypasiony zeszyt do matematyki, ale kurczę w tym
                przypadku jakoś nie działało ;)
                • baba_krk Re: :) 11.03.09, 13:18
                  Powinni tego zabronić! :D

W szkole? Kochana no to Cię pobiłam. Ja jeszcze na studiach miałam w zwyczaju
                  dzień przed egzaminem zakładać zeszyt. I oczywiście pisałam różnymi kolorami,
                  np. na czerwono i zielono to co było bardzo ważne. Efekt był taki, że kończyłam
                  zakładanie zeszytu o 5 rano, a na 8-10 szłam na egzamin. Oczywiście brakowało mi
                  już czasu, żeby wszystko wyryć na pamięć, ale jako że jestem wzrokowcem coś mi
                  we łbie zostawało :))) I teraz kupiłam 2 boskie segregatory: jeden będzie do
                  nowej szkoły, a drugi językowy :>
                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:33
                    He he, napisałam w szkole, ale na studiach też tak miałam - nowe segregatory,
                    nowe wkłady, nowe długopisy ;))) I też mi coś zawsze zostawało 'wzrokowo' :D
                    A, i jeszcze był motyw nowej teczki na kserówki. Tak - nowa teczka to był symbol
                    Nowego Zorganizowanego Życia :))))

A ten drugi też w wisienki? ;)
                    • baba_krk Re: :) 11.03.09, 13:42
                      Tak tak, długopisy sobie wczoraj też kupiłam. I nowe zakreślacze i kolorowe
                      kartki do segregatora. Wszystko jak za starych pięknych czasów :D A z tymi
                      teczkami to miałam podobnie :))))
                      Drugi jest w pastelowe paski, też ładny, ale nie tak piękny jak ten w wisienki :P
                      • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:47
                        Jak bym siebie samą czytała :)))))

Tak, te zakreślacze, to też była ważna rzecz...

Dawno sobie żadnej teczki nie kupiłam. A jak ostatnio dostałam bardzo fajny
                        długopis to jak wyjmowałam w windzie klucze to wyleciał mi łukiem z torebki i
                        tylko zobaczyłam jak znika w szparze między windą a drzwiami. Myślisz, że da się
                        po niego zejść? :D
                        • baba_krk Re: :) 11.03.09, 13:53
                          Zaraz się jeszcze okaże, że pomijając kolor oczu, to jesteśmy do siebie podobne ;)

Ja wychodzę z założenia, że teczek nigdy za wiele i ile bym ich nie kupiła, tyle
                          zapełnię jakimiś papierzyskami ;)))

Myślę, że pogadaj z dozorcą, albo znajdź jakiegoś innego jelenia, który Ci po
                          niego zanurkuje :P
                          • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:00
                            No ba, jak dwie krople wódki! :DDD

Papierzysk Ci u mnie dostatek, niejedno ognisko bym rozpaliła.

Z dozorcą muszę ostrożnie. Masz rację, zapoluję na jelenia - może go jakoś
                            przekonam, że to pamiątka po praprababci? :P
                            • baba_krk Re: :) 11.03.09, 14:03
                              A może być coś o mniejszej ilości %? Ja ostatnio nie piję :P

No ja też tek mam. A najlepsze jest to, że w miarę systematycznie część wywalam,
                              a i tak mam wrażenie, że ich nie ubywa :>

Nowy model parkera pamiątką po praprababci? Musisz zapolować na gigantycznie
                              ogromniastego jelenia, albo nawet i łosia :P
                              • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:07
                                Martwię się o Ciebie :D

Im więcej wywalasz, tym więcej miejsca na nowe, a one się mnożą jak króliki ;)

I do tego długopis, nawet nie pióro :D Chyba na renifera nawet! :P
                                • baba_krk Re: :) 11.03.09, 14:14
                                  Kiedyś zamienimy się rolami :P

Na pewno istnieje jakieś prawo w tym temacie ;)

A może postawisz na rogasia z doliny roztoki? ;)))
                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:17
                                    Albo założymy partię ;)

Prawo Proporcjonalnego Przyrostu Papierzysk ;)

W sensie, że rogacza? :D
                                    • baba_krk Re: :) 11.03.09, 14:26
                                      Już była taka jedna: PPPP :>

Popracuj nad nazwą, bo skrót wychodzi taki sam jak partii powyżej ;)

Samaś se długopis upuściła, to se teraz sama radź :P Ja na rogaczach za bardzo
                                      się nie znam ;)

Kojarzę tylko takie jelonki rogacze:

[imh]http://robale.pl/other_files/articles/photos/je01%5B1%5D.jpg[/img]
                                      • baba_krk poprawka z robaka: 11.03.09, 14:27
                                        https://robale.pl/other_files/articles/photos/je01%5B1%5D.jpg
                                      • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:33
                                        Ale w sumie to nienajgorsze skojarzenie - ja tam lubię piwo ;)

Ten jelonek ze zdjęcia mógłby mi szczypcami wyciągnąć długopis - to jest myśl! I
                                        w szparze się zmieści! No to polowanie odwołane ;)
                                        • baba_krk Re: :) 11.03.09, 14:37
                                          No ja też lubię :DDDD
                                          A dotkniesz go własnymi palcyma? Bleeee :PPPPPP
                                          • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:39
                                            Zdziwiłabym się gdyby było inaczej :DD

Przez chusteczkę :D Chociaż nie - nawet nie przez chusteczkę. Ale w sumie nie
                                            musimy się dotykać ;)
                                            • baba_krk Re: :) 11.03.09, 14:42
                                              No już się tak nie dziw, bo przypominam, że to ja z naszej dwójki uskuteczniam
                                              obecnie abstynencję :P

"Nie musimy" tzn. Ty z robakiem, czy Ty ze mną? Bo nie wiem na co się
                                              przygotowywać ;)
                                              • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:45
                                                Dobrze, już Cię nie będę drażnić ;)

Ja z robakiem! Z Tobą to co innego :P
                                                • baba_krk Re: :) 11.03.09, 15:16
                                                  Cmok cmok, miłego popołudnia. A tymczasem borem lasem, ja uskuteczniam spadówkę ;)
                                                  • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 15:21
                                                    :* Ja zaraz też, pa!
    • thank_you Re: :) 11.03.09, 15:18
      Cześc Razz, ja miałam, ale plany się zmieniły i zaliczyłam pierwszego dziś wk... :D
      • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 15:30
        Oooo, kolejna ofiara vqrva? Jakaś epidemia ;) Tu się możesz wyżyć!
        • thank_you Re: :) 11.03.09, 15:34
          Przeszło mi :D Zapaliłam papierosa (rzucam :D ) i zjadłam prince polo quattro.

A Tobie co? :D
          • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 15:46
            Przeszło na papierosa? ;)

Mi nic, ja mówiłam o wczorajszym vrqvie Baby. Ja mam dziś dobry humor :)
            • thank_you Re: :) 11.03.09, 15:54
              Mhm, a z papierosa do śmietnika, czyli tam gdzie wkurw powinien wylądowac ;-)

Aaa :-) TY masz codziennie dobry humor - i tak czymaj.

A teraz poszukaj ze mną sukienki, muszę kupic w ciągu miesiąca! Przyjaciółka wychodzi za mąż ;>
              • razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 16:00
                Codziennie to nie, ale się staram żeby nie było mniej niż jakieś 350 dni w roku ;)))

Thank, teraz MUSZĘ spadać, ale jak napiszesz w jakim stylu to może później
                gdzieś coś. Motyw ślubu przyjaciółki mam już za sobą ;)

Na razie :*
                • thank_you Re: :) 11.03.09, 16:01
                  Ok :-) Napiszę na maila, nie wiem czy dzisiaj jeszcze będę ;-) Buźka :*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka