razzmatazzy 11.03.09, 09:21 Kto ma dzisiaj pałera? ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 09:53 Wszystko może się znudzić, nawet full english breakfast ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 09:57 Powiem więcej - full English breakfast może wręcz wywołać nudności ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 10:04 Mniam! en.wikipedia.org/wiki/Full_breakfast Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 10:07 Najfajniej jest jak tosty są nasączone olejem jak gąbka, podnosisz go a z niego kapie tłuszcz. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 10:10 Mówiłam Ci, żebyś nie jadł u swojego mechanika samochodowego! :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 10:12 Głodny jestem i nie wiem co mam ze sobą zrobić, ludzie z kanapkami się spóźniają, niech to szlag! Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 10:17 Ile tych kanapek zamówiłeś, skoro aż ludzi posłałeś? ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 10:31 Ale oni sami przychodzą, kanapek mają mnóstwo, wczoraj na przykład dali mi taką z serem pleśniowym, rodzynkami, brzoskwinią i sałatą. Mniam! Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 10:33 Widzisz, trzeba być miłym i sympatycznym, wtedy będą do Ciebie przychodzić. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 10:47 Jako kobieta masz zadanie ułatwione, obcisła bluzka, głęboki wdech i szeroko otwarte oczy, zadziała na każdą kanapkę ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 12:36 Siedzę już z godzinę na tym wdechu i nikt nie przyszedł :/ Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 12:38 A mi się udało, dostałem znakomitą sałatkę z kurczakiem, była tak dobra, że zdradziłem dla niej kanapki. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 12:42 Mam wielkiego rozciągniętego tiszerta, ale mam również kasę na żarcie :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 12:50 Zbankrutowaliby, ja wchłonę każdą ilość jeżeli tylko jest w miarę zjadliwe. Spanie, jedzenie i picie piwa to konkurencje w których ciężko mnie pokonać. Ciekawe kiedy będę mógł startować na igrzyskach? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 12:52 Gdybym nie była na diecie, to stanęłabym z Tobą w szranki ;) Na pewno kiedyś dopiszą te kategorie, skoro dopisali froterowanie lodu szmatą ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 13:35 Wolę już curling niż pływanie synchroniczne. A dieta, napisz mi tak, ale żebym zrozumiał, po co się tak unieszczęśliwiać? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:42 Po to żeby móc nosić te obcisłe bluzki - to chyba do Ciebie przemówi ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 13:46 Im jesteś większa tym więcej bluzek jest obcisłych. Ale racja, Twój argument był niekiepski. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:48 Nie o ten efekt się rozchodzi ;) Widzisz, wszystko da się wytłumaczyć, trzeba tylko się odwołać do odpowiedniego przykładu. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 13:52 Jestem wzrokowcem, najlepsze przykłady to zdjęcia ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:56 Jestem wzrokowcem, więc udam, że tego nie słyszałam ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 13:59 O, to zupełnie jak ten sparowany z Hanką19841 :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:00 Ja się potrafię świetnie wyłączać, pod tym względem działam jak facet :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 14:18 To ja jestem maksymalnie męski, jestem wyłączony cały czas. W szczególności w pracy. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 14:34 Raczej wszechświat równoległy, na przykład dziś padło gniazdko sieciowe do którego jestem podłączony w pracy, więc z kieszeni wyjąłem alternatywny dostęp do internetu i siedzę na forum, praca niby jest w około, ale ja jestem w kanale równoległym. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:37 O tak, wszechświat równoległy bywa miłą alternatywą, o ile się nie przedawkuje ;) Odpowiedz Link
scirokko Re: :) 11.03.09, 13:41 nie, tak od Adama nie musimy zaczynać :) bez czaszki, oczy utkwione w kogoś z publiczności. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:44 Racja, na początku była Ewa ;) Po ciemku to można oczy niewłaściwie zawiesić ;) Odpowiedz Link
scirokko Re: :) 11.03.09, 13:49 na początku był chaos, moja droga na recenzencie? idę się pracowo zawiesić :# Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:58 Na początku było co najwyżej słowo chaos ;) Na krytycznym krytyku. Ciao! Odpowiedz Link
scirokko Re: :) 11.03.09, 16:27 a słowo chaosem się stało i szaleje między nami :) uff Odpowiedz Link
scirokko Re: :) 11.03.09, 22:56 nie podoba Ci się to zdanie? kurde, całe 5 minut nad nim pracowałem! ;D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 23:10 Sądząc po czasie publikacji, to raczej jakieś 2,5 godziny :D Ale efekt całkiem całkiem ;) Odpowiedz Link
scirokko Re: :) 11.03.09, 23:15 furda 2,5 h! wiem, wiem, że Ci się podoba :) w nim wszystko jest. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 23:23 Mam żonglować pochodniami czy przejść się po linie? Odpowiedz Link
scirokko Re: :) 11.03.09, 23:44 bombowa kobieta, no! może nie jestem za toe-tucking ale też i nie całkiem obojętny na fakt, że ona...facetem jest. Odpowiedz Link
scirokko Re: :) 12.03.09, 00:00 tak, oczywiście :) ale chcialem mieć pewność. tak, i zawsze będzie...jak Schakespeare. Odpowiedz Link
gate.of.delirium Ja mam lenia pospolitego :) 11.03.09, 10:11 razzmatazzy napisała: > Kto ma dzisiaj pałera? ;) > Może być ? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ja mam lenia pospolitego :) 11.03.09, 10:18 Pospolitego to może mieć forumowicz - Ty możesz co najwyżej mieć deliryjnego ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ja mam lenia pospolitego :) 11.03.09, 10:19 *Forumowicz, oczywiście, ekskjuzemła. Odpowiedz Link
gate.of.delirium No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:29 fotoforum.gazeta.pl/photo/2/vb/vb/a69k/AF3q54NAh0sdNcL8kB.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/2/vb/vb/a69k/AF3q54NAh0sdNcL8kB.jpg"> Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:30 gate.of.delirium napisał: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1696285,6,3,2,1.html Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:33 Ciekawe czy żyje? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:50 Zastanawiam się bo mój kot rusza się nawet jak śpi. Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:45 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Ciekawe czy żyje? Żyje, żyje ! Tylko ma takiego prawdziwego, kociego lenia. Dam głowę, że w tym domu harcują myszy większe od Ziutka :)) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:49 Ziutek boi bawić się z myszkami? Dziwne. Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:50 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Ziutek boi bawić się z myszkami? Dziwne. A co w tym dziwnego ? Zwyczajnie ma lenia... Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:34 To nie lenistwo, to błogość ;) Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: No dobra, mój leń jest taki jak ten... 11.03.09, 10:46 razzmatazzy napisała: > To nie lenistwo, to błogość ;) I dlatego kima z kołami do góry ? Ja myślę, że się po prostu przeżarł polędwiczką i trawi :)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 11.03.09, 12:17 Dostosowałam dzisiaj aktywność do wielkości mojego pałera i mam dzień pod hasłem "kopiuj-wklej" :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: :) 11.03.09, 12:34 Copy-Paste to najważniejsza technologia jaką kiedykolwiek stworzono. Maszyna parowa i samolot to przy tym pikuś. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 12:37 Będziesz nam tu swoje stare posty wklejać? ;) Właśnie myślałam o Tobie, czy Ci przeszedł vqrv? Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 11.03.09, 12:59 Staram się nie czytać swoich starych postów, bo zawsze mi się dziwnie robi jak widzę jakie głupoty pisałam ;))) Wqrw zamienił się w znudzenie bo czytam właśnie 256 artykuł o CSR. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:04 He he, ja też tak mam ;) Chcesz przeczytać wszystko? Nie dasz rady, wciąż piszą nowe ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 11.03.09, 13:05 Dlatego tak nie lubię jak ktoś odgrzebuje stary wątek i się do niego po iluś m-cach nagle dopisuje :P Przeczytać i część wydrukować. Kupiłam wczoraj boski segregator w wisienki i postanowiłam go uzupełnić tym co jest mi potrzebne do tego, żeby być mądrą :DDDDD Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:11 No, trochę daje po oczach, nie? ;) Ach jak ja uwielbiam się motywować do pracy takimi gadżetami! :)) Ile razy zakładałam w szkole nowy wypasiony zeszyt do matematyki, ale kurczę w tym przypadku jakoś nie działało ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 11.03.09, 13:18 Powinni tego zabronić! :D W szkole? Kochana no to Cię pobiłam. Ja jeszcze na studiach miałam w zwyczaju dzień przed egzaminem zakładać zeszyt. I oczywiście pisałam różnymi kolorami, np. na czerwono i zielono to co było bardzo ważne. Efekt był taki, że kończyłam zakładanie zeszytu o 5 rano, a na 8-10 szłam na egzamin. Oczywiście brakowało mi już czasu, żeby wszystko wyryć na pamięć, ale jako że jestem wzrokowcem coś mi we łbie zostawało :))) I teraz kupiłam 2 boskie segregatory: jeden będzie do nowej szkoły, a drugi językowy :> Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:33 He he, napisałam w szkole, ale na studiach też tak miałam - nowe segregatory, nowe wkłady, nowe długopisy ;))) I też mi coś zawsze zostawało 'wzrokowo' :D A, i jeszcze był motyw nowej teczki na kserówki. Tak - nowa teczka to był symbol Nowego Zorganizowanego Życia :)))) A ten drugi też w wisienki? ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 11.03.09, 13:42 Tak tak, długopisy sobie wczoraj też kupiłam. I nowe zakreślacze i kolorowe kartki do segregatora. Wszystko jak za starych pięknych czasów :D A z tymi teczkami to miałam podobnie :)))) Drugi jest w pastelowe paski, też ładny, ale nie tak piękny jak ten w wisienki :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 13:47 Jak bym siebie samą czytała :))))) Tak, te zakreślacze, to też była ważna rzecz... Dawno sobie żadnej teczki nie kupiłam. A jak ostatnio dostałam bardzo fajny długopis to jak wyjmowałam w windzie klucze to wyleciał mi łukiem z torebki i tylko zobaczyłam jak znika w szparze między windą a drzwiami. Myślisz, że da się po niego zejść? :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 11.03.09, 13:53 Zaraz się jeszcze okaże, że pomijając kolor oczu, to jesteśmy do siebie podobne ;) Ja wychodzę z założenia, że teczek nigdy za wiele i ile bym ich nie kupiła, tyle zapełnię jakimiś papierzyskami ;))) Myślę, że pogadaj z dozorcą, albo znajdź jakiegoś innego jelenia, który Ci po niego zanurkuje :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:00 No ba, jak dwie krople wódki! :DDD Papierzysk Ci u mnie dostatek, niejedno ognisko bym rozpaliła. Z dozorcą muszę ostrożnie. Masz rację, zapoluję na jelenia - może go jakoś przekonam, że to pamiątka po praprababci? :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 11.03.09, 14:03 A może być coś o mniejszej ilości %? Ja ostatnio nie piję :P No ja też tek mam. A najlepsze jest to, że w miarę systematycznie część wywalam, a i tak mam wrażenie, że ich nie ubywa :> Nowy model parkera pamiątką po praprababci? Musisz zapolować na gigantycznie ogromniastego jelenia, albo nawet i łosia :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:07 Martwię się o Ciebie :D Im więcej wywalasz, tym więcej miejsca na nowe, a one się mnożą jak króliki ;) I do tego długopis, nawet nie pióro :D Chyba na renifera nawet! :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 11.03.09, 14:14 Kiedyś zamienimy się rolami :P Na pewno istnieje jakieś prawo w tym temacie ;) A może postawisz na rogasia z doliny roztoki? ;))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:17 Albo założymy partię ;) Prawo Proporcjonalnego Przyrostu Papierzysk ;) W sensie, że rogacza? :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 11.03.09, 14:26 Już była taka jedna: PPPP :> Popracuj nad nazwą, bo skrót wychodzi taki sam jak partii powyżej ;) Samaś se długopis upuściła, to se teraz sama radź :P Ja na rogaczach za bardzo się nie znam ;) Kojarzę tylko takie jelonki rogacze: [imh]http://robale.pl/other_files/articles/photos/je01%5B1%5D.jpg[/img] Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:33 Ale w sumie to nienajgorsze skojarzenie - ja tam lubię piwo ;) Ten jelonek ze zdjęcia mógłby mi szczypcami wyciągnąć długopis - to jest myśl! I w szparze się zmieści! No to polowanie odwołane ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 11.03.09, 14:37 No ja też lubię :DDDD A dotkniesz go własnymi palcyma? Bleeee :PPPPPP Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:39 Zdziwiłabym się gdyby było inaczej :DD Przez chusteczkę :D Chociaż nie - nawet nie przez chusteczkę. Ale w sumie nie musimy się dotykać ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 11.03.09, 14:42 No już się tak nie dziw, bo przypominam, że to ja z naszej dwójki uskuteczniam obecnie abstynencję :P "Nie musimy" tzn. Ty z robakiem, czy Ty ze mną? Bo nie wiem na co się przygotowywać ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 14:45 Dobrze, już Cię nie będę drażnić ;) Ja z robakiem! Z Tobą to co innego :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: :) 11.03.09, 15:16 Cmok cmok, miłego popołudnia. A tymczasem borem lasem, ja uskuteczniam spadówkę ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: :) 11.03.09, 15:18 Cześc Razz, ja miałam, ale plany się zmieniły i zaliczyłam pierwszego dziś wk... :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 15:30 Oooo, kolejna ofiara vqrva? Jakaś epidemia ;) Tu się możesz wyżyć! Odpowiedz Link
thank_you Re: :) 11.03.09, 15:34 Przeszło mi :D Zapaliłam papierosa (rzucam :D ) i zjadłam prince polo quattro. A Tobie co? :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 15:46 Przeszło na papierosa? ;) Mi nic, ja mówiłam o wczorajszym vrqvie Baby. Ja mam dziś dobry humor :) Odpowiedz Link
thank_you Re: :) 11.03.09, 15:54 Mhm, a z papierosa do śmietnika, czyli tam gdzie wkurw powinien wylądowac ;-) Aaa :-) TY masz codziennie dobry humor - i tak czymaj. A teraz poszukaj ze mną sukienki, muszę kupic w ciągu miesiąca! Przyjaciółka wychodzi za mąż ;> Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: :) 11.03.09, 16:00 Codziennie to nie, ale się staram żeby nie było mniej niż jakieś 350 dni w roku ;))) Thank, teraz MUSZĘ spadać, ale jak napiszesz w jakim stylu to może później gdzieś coś. Motyw ślubu przyjaciółki mam już za sobą ;) Na razie :* Odpowiedz Link
thank_you Re: :) 11.03.09, 16:01 Ok :-) Napiszę na maila, nie wiem czy dzisiaj jeszcze będę ;-) Buźka :* Odpowiedz Link