milleniusz 16.03.09, 20:46 Przyznać się proszę. [Uwaga - w tym wątku nie narzekam!] [Jeszcze] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 20:50 emmannuuellleue_beart napisała: > nic o mnie bez mnie! Niech już Ci będzie. No to kto Cię spłodził? Zeznawaj. :) Odpowiedz Link
emmannuuellleue_beart Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 20:56 milleniusz napisał: No to kto Cię spłodził? Zeznawaj. :) W noc pełną księżycowego światła dwa ciała przecudnej urody mnie spłodziły. Ochem i achem okrasiły chwilę uniesienia. Dlatego taka fajna wyszłam im, no! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 20:57 Ja Cię znam, tylko jeszcze nie wiem, czy Cię lubię. To trochę schizofreniczne. :] Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:29 > W noc pełną księżycowego światła dwa ciała przecudnej urody mnie > spłodziły. Ochem i achem okrasiły chwilę uniesienia. Razz, dwa, trzy? :> Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 20:52 milleniusz napisał: > [Uwaga - w tym wątku nie narzekam!] Cud jaki czy koniec świata? A Emcia... Nie wiem, ale fajna jest :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:23 > A Emcia... Nie wiem, ale fajna jest :) Fajna, nie fajna, klonica, no. :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:40 Wstydź się, Mille. Możesz w ten sposób zrobić komuś przykrość. Owieczka Dolly to też klon, a jaki słodki i rozkoszny :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:48 liisa.valo napisała: > Wstydź się, Mille. Możesz w ten sposób zrobić komuś przykrość. Po pierwsze jestem pewny, że to nikt nowy, po drugie, ona ma dość grubą skórę (być może gładką - nie chcę jej sprawić przykrości, ale grubą). Da radę. :] Zawstydzę się kiedy indziej jakoś. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:52 Czyli, że jak ktoś stary i gruby to można mu robić przykrość? Hmm... Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:55 liisa.valo napisała: > Czyli, że jak ktoś stary i gruby to można mu robić przykrość? Hmm... Nie nadążam za Twoją logiką. ;) Tak czy inaczej, nie wydaje się iż sprawiam jej przykrość, zresztą zaraz zapytam. Ogólnie nie lubię sprawiać ludziom przykrości, no chyba, że się proszą. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 23:14 milleniusz napisał: > Nie nadążam za Twoją logiką. ;) Nic nowego :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:02 > > Nie nadążam za Twoją logiką. ;) > Nic nowego :P Ale teraz docinasz mi, czy sobie? Czy nam? :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:10 Nikomu nie docinam. No, coś ty, przecież ja jestem taka fajna, życzliwa, nieironiczna, poetyczna... :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:12 liisa.valo napisała: > Nikomu nie docinam. No, coś ty, przecież ja jestem taka fajna, życzliwa, > nieironiczna, poetyczna... :P A sorka, to ja się musze odpowiednio nastroić, bo na razie jestem na innym poziomie abstrakcji z winy Hsirka i jego twierdzeń o tym, iż forum jest generalnie niedoruchane. :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:15 Ja jestem inna niż wszyscy. Tak Elf powiedział, a on się zna :-) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:36 > Tak Elf powiedział, a on się zna :-) Zgodzę się z nim, w drodze wyjątku. Przed snem lubię się pozgadzać czasem. :] Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:41 Może kiedyś powie to raz jeszcze, z zachwytem w oczach, patrząc na mnie inaczej niż na wentylator :) A zgadzasz się, bo to najprawdziwsza prawda - nie ma z czym dyskutować :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:50 Tak jest, dozoba i niech Ci się przyśni. Co tam lubisz najbardziej. Albo kto tam. :D Odpowiedz Link
catthe Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 20:54 Lubię Emmanuelle w 'Nathalie'! Bardzo.(mówiłam już?:P) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:24 > Lubię Emmanuelle w 'Nathalie'! A która to? > Bardzo.(mówiłam już?:P) Nie pamiętam. Ale to nie znaczy, że nie słucham, to znaczy, że prawdopodobnie nie mówiłaś. :P Odpowiedz Link
catthe Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:49 Nie oglądałeś Nathalie? wstyd.pl Oraz mówiłam już dziś, że lubię ale nie Tobie tylko Emmie z Nathalie. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:56 Nie pamiętam, może oglądałem. Ja nie kojarzę tytułów. Jakiś taki uchyłek w mózgu mam. Niegroźny. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:03 Ja może poproszę o inny zestaw pytań. :P Odpowiedz Link
catthe Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:16 milleniusz napisał: > Ja może poproszę o inny zestaw pytań. :P Kitce będzie przykro, że nie pamietasz. Lub nie chcesz pamiętać:P Ona już tu mówiła o Was wiele... Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:33 Kitka włączyła licznik, a więc muszę się spieszyć. :P Odpowiedz Link
lacido Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 20:55 milleniusz napisał: > Przyznać się proszę. > > [Uwaga - w tym wątku nie narzekam!] > > [Jeszcze] daj znać jak będzie można ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:25 > daj znać jak będzie można ;) Wy wszystko możecie. To tylko ja się ograniczam, żebyście nie marudzili, że za dużo stękam. :] Odpowiedz Link
emmannuuellleue_beart Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:33 poka, poka jak stękasz! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:38 emmannuuellleue_beart napisała: > poka, poka jak stękasz! Obcym nie pokazuję. A tym bardziej bliżej nieokreślonym znajomym! Musiałabyś się określić bliżej. Czyli znowu wracamy do punktu wyjścia. Znaczy wejścia. Odpowiedz Link
emmannuuellleue_beart Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:47 milleniusz napisał: Musiałabyś Ja nic nie muszę... Jestem wolna i wyzwolona! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:49 > > Musiałabyś > Ja nic nie muszę... Jestem wolna i wyzwolona! Chcesz sprawdzić w podręczniku do języka ojczystego, czym się różni tryb przypuszczający od rozkazującego? :] Odpowiedz Link
emmannuuellleue_beart Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:51 Czy chcialbyś mi coś udowodnić, Milleńki? Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:53 > Czy chcialbyś mi coś udowodnić, Milleńki? Wydaje mi się, że nic Ci nie muszę udowadniać, Emmo. Odpowiedz Link
emmannuuellleue_beart Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:55 Tu się zgadzamy, Milleńki! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:56 I prawda, że Cię nie obraziłem? Przynajmniej w tym wcieleniu... :D Odpowiedz Link
emmannuuellleue_beart Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:57 A czy chciałeś obrazić mię, Emmę? Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 22:00 emmannuuellleue_beart napisała: > A czy chciałeś obrazić mię, Emmę? "Urazić" miało być, za szybko piszę. Nie, nie chciałem. Ale też nie dostosowywałem swej retoryki do poziomu wrażliwości dziewcząt z ochronki prowadzonej przez zakonnice, bo uznałem z góry, że jesteś wolna i wyzwolona. Z dołu też mam nadzieję jesteś. Wyzwolona. Odpowiedz Link
emmannuuellleue_beart Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 22:10 Ależ jesteś dziś zakręcony! Te krótkie urywane zdania, te kropki, przycinki... może gniecie Cię milośćć niewyznana, skrywana, zawstydzana? A może bół, żąl i gnief targa serce Twe? <pamiętaj o wczuciu się i osiągnięciu szczytów grafomaństwa> Odpowiedz Link
lacido Re: Czyim klonem jest Emma 16.03.09, 21:46 aaaaaa :) za późno odczytałam, przeszła mi chęć na narzekanie ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:00 voker napisał: > emo ;-) A może emu. Struś taki. Z niego się robi kozaki. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:01 Wierzę. Nawet pomimo podobieństwa paru literek. :) Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:17 właśnie dlatego obawiałam się podejrzeń ;P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:32 juz_niedlugo_wiosna napisała: > właśnie dlatego obawiałam się podejrzeń ;P Jesteś niepowtarzalna. Zresztą tamta aktorka, co teatr swój widzi wielki (a tylko trochę spalony) też jest niepowtarzalna, ale inaczej. :D Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:35 Dzięki, potraktuję to jako komplement. A to nie jest sprawka Kitka czasem? ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:37 > A to nie jest sprawka Kitka czasem? ;) Nie, to też nie Kitka. Znaczy nie wiem kto to, ale na pewno nie Kitka. Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:40 a to skąd wiesz, że to klon, a nie tak długo wyczekiwana świeża krew? ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 00:48 juz_niedlugo_wiosna napisała: > a to skąd wiesz, że to klon, a nie tak długo wyczekiwana świeża krew? ;) Szósty zmysł, intuicja i analiza dostępnych informacji. :) Nie jest to świeżynka. Lecę. Baw się dobrze i nie odchodź za daleko. Kolorowych. :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 10:20 Hahahaha :D Po lekturze najdłuższego wątku wczorajszego wieczoru stwierdzam, że to ta Wariatka musi być :) Znowu się na Nią nie załapałam! Wrrr! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 12:31 > Po lekturze najdłuższego wątku wczorajszego wieczoru stwierdzam, że to ta > Wariatka musi być :) Jak nie Ty to pewnie ona, tak. :P Odpowiedz Link
catthe Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 12:37 Która ona? Bo się czuję wyobcowana i nie wiem:P Izabella? Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 12:53 catthe napisała: > Która ona? Bo się czuję wyobcowana i nie wiem:P Wydaje mi się, że Funicie chodzi o Mnopkę, ale do końca to nie wiem, tak że specjalnie się nie musisz czuć wyobcowana. :] > Izabella? Chybar Marcinkiewiczowa. In spe. :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 12:38 Ja nie jestem największą wariatką. Skromnie się staram dorównać najlepszym, ale rozpacz bierze na widok szarych efektów. Poza tym Ona ma cudowne czerwonowłose źródło inspiracji, jeśli chodzi o słowa :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 12:40 Fany, i co i co? Bo ja mam zgodę i błogosławieństwo tylko...w momencie wypowiadania tych słów oczy mi rozbłysły i mam ochotę poszukac jedeń dzień czegoś innego i ew. kupic jutro TO! :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 12:45 thank_you napisała: > Fany, i co i co? Bo ja mam zgodę i błogosławieństwo tylko...w momencie wypowiad > ania tych słów oczy mi rozbłysły i mam ochotę poszukac jedeń dzień czegoś inneg > o i ew. kupic jutro TO! :D Hahaha :D No ja dziś wieczorem będę wszystko wiedzieć. Jestem na 100% zdecydowana NA RAZIE. Chodziłam już wkoło niej za długo. Jest nowa aukcja, więc nie ma problemu z dostępnością :) Jak coś znajdziesz równie fajnego i będzie tego sztuk dwie co najmniej (żebym Ci sprzed nosa nie sprzątnęła) ;))))) to dawaj znać :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 12:53 No wiem, widzę :-) Miałaś rację, ich będzie sporo! Na razie nie ma nic ciekawego, a jak jest to niestety za drogie! Jak było w Sephorze? Odpowiedz Link
funny_game Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 13:15 thank_you napisała: > No wiem, widzę :-) Miałaś rację, ich będzie sporo! W tej dziurze, którą mam przyjemność zamieszkiwać pewnie, na szczęście, nie :) > > Na razie nie ma nic ciekawego, a jak jest to niestety za drogie! No właśnie! Ten, wiesz, PROTOTYP, na przykład ;) > > Jak było w Sephorze? Mają mi zwrócić różnicę na konto :) Jakieś czary mary porobili, dowód zwrotu z terminalu kart mam, ale kasa pojawi się na koncie w ciągu 2-3 dni roboczych. Bez żadnego problemu to wszystko, za to z nieco dziwnym tłumaczeniem, ale co mi tam, wszystko elegancko. Znowu dostałam próbki (M. mówi, że miałam po prostu minę jak wylękniony wielbłądek i dlatego) :F Jeśli to tłumaczenie jest prawdą, to on (krem) od niedzieli podrożał i się go w Sephorze nie opłaca kupować. Chyba, że wszędzie podrożał. Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 13:31 E, chodziło mi o to, że one będą jeszcze do kupienia :D I nie widziałam JEJ na żywo, nie wiem, kto TO wykupił :D Szczerze? PROTOTYP mniej mi się podoba :D On też to potwierdził, ale wietrzę w tym podstęp (cena?:D ). Wszystko Fany podróżało. Ciuchy w Zarze, Mango, Bershce i innych takich sklepach poszły w górę o 20-60 zł. Weszłam wczoraj do Zary i tam była tunika, która mi się podobała, podrożała o 50 zł. W ciągu tygodnia czy coś w tych okolicach. Odpowiedz Link
funny_game Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 13:42 thank_you napisała: > E, chodziło mi o to, że one będą jeszcze do kupienia :D I nie widziałam JEJ na > żywo, nie wiem, kto TO wykupił :D Błosz! Thank, jak zaczniemy tak gadać, to za miesiąc na bank wpadniemy w taki szyfr, że ześwirujemy :DDD Ale już wiem, o co chodzi, no! > > Szczerze? PROTOTYP mniej mi się podoba :D On też to potwierdził, ale wietrzę w > tym podstęp (cena?:D ). Qrde, qrde, qrde, ale ma coś w sobie, zdecydowanie ma, jak go sobie oglądam na zdjęciach ze wszystkich stron i jest w takim samym kolorze jak ta tańsza dostępny i wiesz, co mi się w głowie dzieje :D No ale naprawdę, dziś zapadnie 100% decyzja wieczorem. Hm, chyba że się nie uda :D > > Wszystko Fany podróżało. Ciuchy w Zarze, Mango, Bershce i innych takich sklepac > h poszły w górę o 20-60 zł. Weszłam wczoraj do Zary i tam była tunika, która mi > się podobała, podrożała o 50 zł. W ciągu tygodnia czy coś w tych okolicach. Wiem. Pani w Seforce twierdzi, że wszystko i wszędzie, jeśli chodzi o kosmetyki, też pójdzie w górę. A ja się starzeję. A stare baby potrzebują więcej ciuchów, kremów, perfum, torebek, butów i biżuterii!!!!!!!!! :DDD Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 13:44 > Błosz! Thank, jak zaczniemy tak gadać, to za miesiąc na bank wpadniemy w taki > szyfr, że ześwirujemy :DDD No. Poza tym to jest nie na temat i nie na miejscu. :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 13:46 Napisałeś właśnie, że jesteśmy świnki i że chcesz nam z tego powodu kupić miodowe prototypy? :> Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 13:50 Midowe protoco? Z resztą wypowiedzi przez grzeczność się zgodzę. :F Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 13:49 Sugerujesz, że teraz jesteśmy zdrowe? :D Jupiii :D Pewnie, że ma. Ale mnie urzeka kolor drugiej :-) I tej będę się trzymac. A klasa tej drugiej jest oczywiście niepodważalna tylko......czy to aby na pewno oryginał? Ja też się starzeję, codziennie! Nie jesteś sama ;-)))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 14:13 Ale koniakowy prototyp tez istnieje! Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 14:21 Ale za ponad tysiąc euro :D A tamten koniak nie jest tak ładny :-) Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 14:24 Fany! O matko i córko! Aaaaaaa [img]https://2.bp.blogspot.com/_Ihhrgn4fi5U/SW_3_jmO6jI/AAAAAAAABIU/Q2K3swVt_KQ/s1600-h/ESCADA+sport+Advertising+Campaign+SS+09_03.jpg[\img] Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 14:26 No dopsz. 2.bp.blogspot.com/_Ihhrgn4fi5U/SW_3_jmO6jI/AAAAAAAABIU/Q2K3swVt_KQ/s1600-h/ESCADA+sport+Advertising+Campaign+SS+09_03.jpg Odpowiedz Link
funny_game Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 14:51 Koresponduje mi z nurtem skandynawskim w wystroju wnętrz... Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 15:11 Mam ostatnio hopla na punkcie wystroju wnętrz! Podwójna irytacja ;-) Odpowiedz Link
funny_game Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 15:14 Kup, będzie tylko portfelowa irytacja, a tę potrafimy godnie i szybko znieść ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 15:18 Nie mam na nią szans, znalazłam ją na FM. To letnia kolekcja z tamtego roku i dziewczyna musiała sprowadzic kieckę AŻ z Ukrainy! Żeby jeszcze M. tak myślał, co? :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Czyim klonem jest Emma 17.03.09, 15:32 Uuuuuuuu... Wiesz, faceci w temacie ciuchów i dodatków głupieją i nie myślą, co objawia się tym, że nie maja nic mądrego do powiedzenia na ten temat i nie należy ich słuchać. Wyjątki typu Tom Ford są jak nieprawdziwe i dlatego należy ich słuchać, bo bajki to mądrość ludzkości. Qrde, to jest tak głupie, co napisałam, że będę to od dziś stosować, jak za mocno przegnę z zakupami ciuchowymi :D Odpowiedz Link
emmannuuellleue_beart Re: Czyim klonem jest Emma 18.03.09, 22:23 funny_game napisała: > Hahahaha :D stwierdzam, że to ta > Wariatka musi być :) Jestem wzruszona tym dużym Wu :D ;) Odpowiedz Link