catthe 20.03.09, 11:21 Czy są tu kobiety, które noszą takie spodnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 11:24 Pieluchy nosiłam we wczesnej młodości. Obecnie nie ;) Harem pants? Widziałam dziś rano dziewczę w takowych, Miało około 15 lat. Ogólnie sportowy strój - buty, plecak. Nie wyglądała korzystnie. Odpowiedz Link
catthe Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 11:39 No i ja właśnie w ogóle tej mody nie czuję. Nie wiem jak można się w tym dobrze czuć. Postanowiłam więc zapytać jak to jest u innych. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 11:45 catthe napisała: > To są obecnie modne pumpy;) no coz, nie pierwszy to i nie ostatni raz bede de mode i bede nosic klasyke:-P Odpowiedz Link
i.nes Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 12:08 widziałam wczoraj jakieś dziewczę w czymś takim tragedia :/ Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 12:16 Nie:) I nawet ćwiczyć w czymś takim bym nie mogła:) Odpowiedz Link
i.nes Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 12:17 izabellaz1 napisała: > Nie:) I nawet ćwiczyć w czymś takim bym nie mogła:) kurde, do sprzątania też się nie nadaje! Co za badziew :D Odpowiedz Link
wilowka Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 12:24 I w ogóle jak w tym ziemniaki obierać? I tłuszczem z kotletów te spodnie ochlapać łatwo, i w rurę od odkurzacza się wkręcić mogą - bez sensu :D Odpowiedz Link
funny_game Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 12:26 Za to jak, będąc na łące, zadrzesz nogi w powietrze i się (na ile pumpy pozwolą) rozkraczysz, to może dziką kaczkę na pasztet złapiesz :D Odpowiedz Link
wilowka Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 12:35 Albo motylka ładnego chociaż. Złapać zadem takiego Pazia Królowej, albo chociaż Bielinka kapustnika, to jest satysfakcja :) Odpowiedz Link
funny_game Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 12:37 Nie zadem, tylko między nogi. Siedzisz, rozumisz, później z kumpelami, ćmisz cygaretkę w szklanej fifce, odginasz mały paluszek i mówisz "Ach, pazia dziś miałam między nogami" :D Odpowiedz Link
wilowka Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 12:41 funny_game napisała: > Nie zadem, tylko między nogi. > Siedzisz, rozumisz, później z kumpelami, ćmisz cygaretkę w szklanej fifce, > odginasz mały paluszek i mówisz "Ach, pazia dziś miałam między nogami" :D A Ty strzykasz ślina przez zęby i rzucasz brutalnie - Między nogami to ja kapustnika miałam! Odpowiedz Link
i.nes Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 14:41 pieprzyć pazie i kapustniki! wymyśliłam coś lepszego - dzięki takim gaciom można się samodzielnie przelecieć :P ooo tak: Odpowiedz Link
funny_game Re: pytanie do dziewcząt 21.03.09, 00:01 :DDD Normalnie mąż dla babki w tych pumperniklach :D Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 12:45 i.nes napisała: > izabellaz1 napisała: > > > Nie:) I nawet ćwiczyć w czymś takim bym nie mogła:) > > kurde, do sprzątania też się nie nadaje! Co za badziew :D eeee, sporo materiału na ścierę by z tego było:D Odpowiedz Link
i.nes Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 14:44 izabellaz1 napisała: > eeee, sporo materiału na ścierę by z tego było:D pytanie jak chłonne te gacie :DDD Odpowiedz Link
lupus76 Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 13:01 A takie podobne do portków do aikido, co nie? Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 13:02 lupus76 napisał: > A takie podobne do portków do aikido, co nie? NIE!:P Odpowiedz Link
menk.a Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 13:05 Jak zacznę nosić pieluchę, to będę zakładać takie pory a'la McHammer :DDDDD Odpowiedz Link
thank_you Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 14:04 No dobra. Takie: s39.photobucket.com/albums/e179/iennevalentine/Fasyon%20Inspirasyon/?action=view¤t=Yigal_azrouel_ss07.jpg Odpowiedz Link
thank_you Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 14:06 I takie: www.net-a-porter.com/product/39492 Odpowiedz Link
milleniusz Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 14:07 O, to nie do mnie pytanie. Ale nic nie szkodzi, bym odpowiedział. Szczególnie, że i tak mam zamiar odpowiedzieć nie na temat. No więc mi chodzi o ten zasobnik pod krokiem - to niezła sprawa. To chyba najlepszy wynalazek od czasu tej tacki co się zakłada na głowę, na którą kobieta sobie kładzie wszystkie zakupy tworzące taką filuterną kolumnę. I od razu wyższa jest - dwa cele za jednym zamachem osiągnięte: użytkowy i wizerunkowy. Nie trzeba używać tych, no, szpilek (coś mnie prześladują one, nawiasem mówiąc). A zatem uważam, że to jest świetny pomysł. Odpowiedz Link
wilowka Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 14:09 ale ja już dzisiaj ziemniaki kupiłam, i 2 kilo jabłek. Odpowiedz Link
milleniusz Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 14:14 wilowka napisała: > ale ja już dzisiaj ziemniaki kupiłam, i 2 kilo jabłek. Hmm, no ale to na następne zakupy będzie jak znalazł. Przychodzi mi do głowy jeszcze jedno zastosowanie tego worka, ale to może się jednak powstrzymam. :D Odpowiedz Link
wilowka Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 14:16 Zdradź zdradź - jako przenośna (dosłownie) toaleta? Odpowiedz Link
milleniusz Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 14:18 wilowka napisała: > Zdradź zdradź - jako przenośna (dosłownie) toaleta? Czasem, jak widać w mieście dorożkę, to widać i konia. I one, te konie, mają podobne worki. Nie zazdraszczam fiakrom. Odpowiedz Link
wilowka Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 14:21 Domyślam się, że nie chodzi Ci o worki z obrokiem, pod pyskiem ;)) Odpowiedz Link
milleniusz Re: pytanie do dziewcząt 20.03.09, 14:25 wilowka napisała: > Domyślam się, że nie chodzi Ci o worki z obrokiem, pod pyskiem ;)) A nie, te to mają chyba tylko na postojach. Jak jadą to te drugie. :) Odpowiedz Link