mason_i_cyklista 06.04.09, 14:41 na okładce trzy pedały. wyjdź potem z taką gazetą z kiosku i przejdź przez miasto... jakbym gazetę dla pedziów kupował. tak, zirytowałem się po raz kolejny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 14:43 Widziałem okładkę, to nie pedały to Dream Team :) Odpowiedz Link
ursyda Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 14:45 nicka se musisz zmienić na mason_cyklista_i_pedal :D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 14:46 ale przed tym pedałem się bronić chce właśnie, dlatego się tak zirytowałem. Odpowiedz Link
ursyda Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 14:48 "mason_cyklista_i_niepedal"? no nie wiem... ;) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 14:50 Poza tym nie wiem czy sie da cyklistow rozdzielic od pary pedalow :-( To jak odrywac Zwirke od Wigury :-ßß Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 14:50 Kupuj moze "Przeglad Cementowniczy" albo "Lowca Polskiego", ewentualnie "Midrasz" :-) "Przeglad Penitencjarny" jest tez ciekawy:-DD Odpowiedz Link
stedo Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 14:59 Eee tam to już nie na topie. Ostatnio w W-wie pojawiły się banery z reklamą nowego tygodnika. "Gość niedzielny" ma tytuł. To dopiero będzie hit!!;)) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 15:04 Ale to przeciez jeszcze za Stalina wychodzilo :-)) Odpowiedz Link
mnop2 Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 15:02 mason_i_cyklista napisał: Propo pedziów, to jaki sobie najlepiej rowerek sprezentować w te święta? Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 15:32 ja na twoim miejscu takiego bym se kupił: giant reign ewentualnie tego: santa cruz blur a jak powiesz ile masz dolarów i do czego Ci rower to możemy pomyśleć bardziej serio Odpowiedz Link
mnop2 Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 16:31 Te odpadywują ;) bo chcę siedzieć wyprostowana, a nie powyginana ;) Do jazdy powyginanej już mam i nie używam, tzn oddalam przyjaciółce, bo mi radość z jazdy zabierał. Potrzebny mi na wycieczki do Tyńca i z powrotem i żeby było baaardzo komfortowo. I to zupełnie na poważnie. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 17:33 ok, wygooglałem sobie już że z Krakowa, a nie z Gdańska do Tyńca chcesz jeździć:P jak do wyprostowanej i komfortowej jazdy, bez szaleństw i hardkorów górskich to polecam szeroko pojęte rowery typu cross. czyli [utl=http://www.unibike.pl/viperlds.html]takie_cudo[/url] Powiedz jeszcze ile mniej więcej chciałabyś na to przeznaczyć. Odpowiedz Link
mnop2 Re: wprosta kupiłem 08.04.09, 11:39 Byłam już w sloonie i umówiłam się na czwartek na jazdy próbne. Będę testować i wtedy się zdecyduję. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: wprosta kupiłem 08.04.09, 12:16 a jakie rowery zamierzasz testować? Odpowiedz Link
mnop2 Re: wprosta kupiłem 08.04.09, 21:27 To się okaże jutro ;) Mają być wygodne, tak się przynajmniej umówiłam, przedział cenowy baaardzo rozstrzelony. Odpowiedz Link
mnop2 Re: wprosta kupiłem 08.04.09, 21:34 i to nie to, że nie chcę Ci napisać, tylko naprawdę nie wiem... Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: wprosta kupiłem 09.04.09, 09:25 czekam na wieści co tam fajnego kupiłaś:P Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 18:37 To przecież na takich też siedzisz prosto, tylko w innej płaszczyźnie trochę. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd chcesz ją wydać na pastwę złodziei i morderców:)) 08.04.09, 17:47 niebezpiecznie jeździć na takich wypasionych rowerach. szczególnie słaba i delikatna kobieta jest w niebezpieczeństwie. gianty są dobre. kiedyś miałam, ale mniej wypasionego. Odpowiedz Link
mnop2 Re: chcesz ją wydać na pastwę złodziei i mordercó 08.04.09, 21:31 Nie znam się na jowejkach, a pana w saloonie zapytałam, czym różnią się jego rowery od tych z teska ;D za 200 PLN i on jutro mi będzie udowadniał, że się różnią ;) Nie strasz mnie! a może pokoroluję sobie ramę, machnę jakieś kfiatki... jednym słowem naznaczę i namaszczę. Odpowiedz Link
dr.verte Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 16:45 ale to okładka najbardziej przyciąga podobno Odpowiedz Link
milleniusz Może sprzedaj? 06.04.09, 16:55 Chętnie dowiem się ile warta jest wprościana myśl społeczno-polityczna na rynku wtórnym. :] Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 19:22 widzę że okładka ma działanie ponad przestrzenne - nie trzeba jej nawet widzieć, żeby świadczyła o gejostwie właściciela. Pozostaje mi chyba tylko ją rytualnie spalić... Odpowiedz Link
lacido Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 20:56 ale cyklista i pedały to logiczne połączenie ;) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 21:42 to się dopiero nazywa oryginalny coming out... Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: wprosta kupiłem 08.04.09, 17:49 Mason, ja to chyba odpuszczam kupienie roweru. Potrzebuję laptoka na gwałt. Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: wprosta kupiłem 09.04.09, 22:25 Byłam na treningu dziś i naprawdę umieram. Póki co gruba. Odpowiedz Link
wiarusik Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 21:56 prawica to banda banderowców śmiesznych karzełków zaglądających babom w cipy gdybyś był narodowym socjalistą,to jeszcze jeszcze Odpowiedz Link
liisa.valo Re: wprosta kupiłem 06.04.09, 21:25 To nie trzeba było kupować gazety dla pedałów i się swoimi dwoma pedałami w rowerze zająć. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd ale, duży napis WPROST widnieje?:) 08.04.09, 17:41 pomyślą ludzie, że jesteś intelektualista i nie czytasz byle czego:)) a, na tytułowej stronie, jak są 3 pedały? nie mogą to być takie zwykłe:))) nie widziałam ostatniego numeru, ale domyślam się, kto to może być;) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd fajne:)))) 08.04.09, 17:43 tylko Marcinkiewicz jak wszyscy wiedzą nie jest pedałem:))) ale, fajnie wyszedł. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: fajne:)))) 09.04.09, 09:24 taaa... okładkę już w koszu umieściłem, a Ty jeszcze mi przypominasz... dzięx, dzięx... już prawie zapomniałem Odpowiedz Link
gapuchna Re: fajne:)))) 09.04.09, 22:27 a ja wczoraj - mnie tam okładka się podoba, chociaż sama gazeta już mniej :) no, ale świątecznej prasówce nie popuszczę :))) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: fajne:)))) 09.04.09, 22:34 zmuszony byłem kupić drugi numer, bo mi jeden sąsiad zajumał, a długa wyprawa do domu mnie czekała. i im nabiłem kolejny sprzedany egzemplarz z taką okładką. przeanalizują potem wyniki i zaczną znowu częściej robić takie jaja:/ zaraz jak okładka została nabita na kasę wylądowała w koszu. wrrrr... Odpowiedz Link