cookie_monsterzyca 13.06.09, 21:38 w alkoholowy cug :) Pogoda wybitnie butelkowa a mi się chce procentów najprzeróżniejszych... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 21:40 jesteś osobą która ma tendencje do autodestrukcji tak trzymaj i nie popuszczaj Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 21:59 Nie warto, jutro będzie ładna pogoda. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 22:10 Wiem. To od dwóch tyg jest tak ,że albo dzień upału i dzień deszczu, albo pół dnia upału i pól dnia deszczu, w dowolnej kolejności :/ Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 23:00 No właśnie ponoć też nie. I pojutrze też. Rok temu jak było o tej porze ciepło, to nie chciało mi się uczyć przez ładną pogodę. Teraz jest brzydka i wcale mi się nie chce bardziej. Odpowiedz Link
maria.ludwika Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 22:00 Też mam tak, ale w tym celu musiałabym wypaść do sklepu najpierw - aż tak skłonna do popadania w nałóg nie jestem. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 22:09 No, ja też nie. I nie lubię sama pić . Ale mam też chcicę na tonik i kolę i jakiś redbulopodobny napój. To moge wypić sama, ale też mi się nie chce do sklepu :/ Odpowiedz Link
maria.ludwika Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 22:11 jak mawia mój kolega, "lenistwo to moja jedyna szczepionka na nałóg" :) choć ja tam znam jednego leniwego alkoholika - żona wszystko mu przynosi ;) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 22:24 O tak ,tak. Mnie moje lenistwo też od używek wybawia :) Dziwna żona :) Odpowiedz Link
wiarusik Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 22:13 ryniena olała koleżankie? chyba nie 1szy raz,bo padliny też poskąpiła co się tam u was dzieje dziefczynki moje? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 22:17 Ryniena nie pije. wiarusik, dziecko drogie, spierdalaj , naprawdę . ja Cię proszę. Odpowiedz Link
wiarusik Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 22:21 kochanie,aż tak zabolało? hmmm,chyba trafiłem w samo sedno poszło o chłopaka,czy po prostu tak często od niej coś pożyczasz,że nie wytrzymała i powiedziała:"odpierdol się wreszcie i idź zarobić.jeśli bozia dała 2wie lewe ręce,to chociaż dupą"? Odpowiedz Link
wiarusik Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 22:25 jak może egzystować alkoholiczka i abstynentka w ciasnej pakamerze? moze właśnie nie może i stąd ten konflikt? zdradź parę szczegółów dla fana Twego jedynego Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam ochotę wpaść 13.06.09, 22:31 nie, już mi się nie chce Ci odpisywać, możesz dalej sam odpisywać sobie na posty, nie przeszkadzam :) pa Odpowiedz Link
llatarnik Re: Mam ochotę wpaść 14.06.09, 02:54 To ty najpierw odpowiedz, jak można egzystować w kraju, którego nienawidzisz, wśród ludzi, których nienawidzisz... Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Mam ochotę wpaść 14.06.09, 00:45 myślałam, że wpaść w sensie, że dziecko. Odpowiedz Link