karka831 19.06.09, 13:14 Co tam na obiad planujecie, moi mili? ;> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Pytanie dnia ;] 19.06.09, 13:15 utka kurczaka musze pomyslec nad surówką plus jakies wegle musze doładowac moze kuskusik ? Odpowiedz Link
karka831 Re: Pytanie dnia ;] 19.06.09, 13:21 Może marchewka z groszkiem albo sama marchewka duszona na maśle? :> Albo surówka z białej kapusty albo mizeria? Albo.... Qrcze, głodna jestem. :> Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pytanie dnia ;] 19.06.09, 13:27 karka831 napisała: > Może marchewka z groszkiem albo sama marchewka duszona na maśle? :> moze byc,marchewke wiem ze mam,, groszek nabede:) albo na zimno,se na tareczce pociągne i cos dodam Albo su > rówka > z białej kapusty albo mizeria? Albo.... > > Qrcze, głodna jestem. :> jak w 50 proc twoich postów które czytałem:) Odpowiedz Link
karka831 Re: Pytanie dnia ;] 19.06.09, 13:28 > jak w 50 proc twoich postów które czytałem:) Trafne spostrzeżenie! :> Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pytanie dnia ;] 19.06.09, 13:16 Spaghetti bolognese, już zjedzone. Co będzie na drugi obiad jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link
funny_game Re: Pytanie dnia ;] 19.06.09, 13:30 Makaraon muszle ze szpinakiem, mascarpone i fetą zapieczony w odrobinie resztek serów innych :D Czyli znowu resztki! Odpowiedz Link
justysialek Re: Pytanie dnia ;] 19.06.09, 15:57 Zupa z soczewicy z imbirem, a na drugie pieczone żeberka, kompot (nie zjadło się całych 2 kilo truskawek, he he) i jakieś liście, no i oczywiście młode ziemniaczki z koperkiem + kefir. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Pytanie dnia ;] 19.06.09, 15:59 Wchłonęłam makaron z cukinią, pomidorami i oliwkami. Mała rzecz a cieszy ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Pytanie dnia ;] 19.06.09, 16:04 Dla panów były flaczki, a ja jako że nie jestem flaczkożerna zjadłam podsmażoną kiełbasę z toną pięknie szklistej cebuli. Chyba się dzisiaj całować nie będę ;))) Teraz kawusia z małym procentem, lody i chyba leżak, bo słabość zaczynam czuć. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Pytanie dnia ;] 19.06.09, 16:22 Takie kotleciki, co się robi tak, że memła się 5 jajek z 20 dag startego sera, 3 drobno pokrojonymi lub zmielonymi kurzymi filetami i łychą mąki lub bułki tartej. Memla się to na masę, potem wrzuca na olej i takie dobre kotleciki wyłażą. Można dodać do masy papryki. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Pytanie dnia ;] 19.06.09, 16:40 > Co tam na obiad planujecie, moi mili? ;> Telekonferencję. Odpowiedz Link
wilowka Re: Pytanie dnia ;] 19.06.09, 16:51 krokiety z mięsem sztuk małe dwa, 3/4 kg czereśni, kalarepka, ibuprom i flavamed :) Odpowiedz Link