forumowicz_pospolity 23.06.09, 18:43 nazywam sie Mariolka , pochodze z Pierdziszewa poprosze o piosenke "summer in the city" Dżo Kokera www.youtube.com/watch?v=DKbPUzhWeeI Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: muzyczny koncert zyczeń 23.06.09, 18:49 Prosz: www.youtube.com/watch?v=k8HsEbb-9sA A ja poproszę o jakąś piosenkę z filmu Trainspotting ;-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: muzyczny koncert zyczeń 23.06.09, 18:53 thank_you napisała: > Prosz: > > www.youtube.com/watch?v=k8HsEbb-9sA > A ja poproszę o jakąś piosenkę z filmu Trainspotting ;-) prosz:P www.youtube.com/watch?v=KV11V2pgeRo Odpowiedz Link
niski.oktan Re: muzyczny koncert zyczeń 24.06.09, 01:06 A czy jest może na stanie jakiś sonet Szekspira, najlepiej z muzyką Mykietyna? Sprawdzimy, sprawdzimy... Tak, mamy sztuk 1. Tutej. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: muzyczny koncert zyczeń 24.06.09, 10:50 A ja poproszę jakiegoś słonecznego pałera w rytmie popołudniowym :) Z góry dziękuję za spełnienie mej prośby! Odpowiedz Link
funny_game Re: muzyczny koncert zyczeń 24.06.09, 11:02 Proszę: ccod.wrzuta.pl/audio/5JiQplDCMGU/10_-_cuando A ja poproszę jakieś fajne reggae albo ska! Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: muzyczny koncert zyczeń 24.06.09, 11:11 O, dziękuję DJ Funny ;) Dla ukochanej teściowej z życzeniami wszelkiej pomyślności, synowa i wnuki z rodziną: www.youtube.com/watch?v=edNNvg-NBzY&feature=related Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: muzyczny koncert zyczeń 24.06.09, 12:50 wprawdzie intencją moja było aby umieszczac tu piesni powiazane tematycznie z napierdalajcymi w porze załozenia watku piorunami ale skoro idzie to w tą stronę to no cóż od klasyki uciec sie nie da;) Bach www.youtube.com/watch?v=ENQXK4Ardgg Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: muzyczny koncert zyczeń 24.06.09, 13:44 Czym sobie zasłużyłem na obejrzenie takiego klipu, nikogo przecież nie zabiłem, nawet nikogo nie okradłem! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: muzyczny koncert zyczeń 24.06.09, 13:57 Skoro nie wyrabiasz bez nap-dalanki - proszszsz: www.youtube.com/watch?v=3DmCI1EHQMg A jako support oraz free bonus dla najtwardszych fanów ilustracyjności to nawet ku-ku na klarnecie posiadamy w promocji dzisiej. :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: muzyczny koncert zyczeń 24.06.09, 13:48 Nazywam się Julian i chciałbym usłyszeć prawdziwą pieść o tym jak kobiet męczy mężczyznę. www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfM Odpowiedz Link
karka831 Re: muzyczny koncert zyczeń 24.06.09, 14:06 Hej. Jam Halina ze Świebodzina. Zarzućcie jakimś hyp hopem! :P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: muzyczny koncert zyczeń 24.06.09, 14:10 karka831 napisała: > Hej. Jam Halina ze Świebodzina. Zarzućcie jakimś hyp hopem! :P poszło pani Halyno! www.youtube.com/watch?v=4CgnIbOIoJg Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: muzyczny koncert zyczeń 24.06.09, 15:53 troche nowego bitu nikomu jeszcze nie zaszkodziło odsiebie.com/pokaz/2695634---e6d3.html Odpowiedz Link