puszysta_gimnazjalistka 24.07.09, 09:26 Pioooooooontek. Tzn. piątek i weekend :) A pogoda będzie wyglądać tak: pogoda :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karka831 Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 09:58 Fajnie, że piątek, ale niefajnie, że po raz kolejny spędzam go w wątpliwej przyjemności towarzystwie kaca-mordercy. :> Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 10:30 Oj, niedobrze, niedobrze, musisz się ściślej trzymać naturalnego rytmu tygodnia :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 11:11 Nooo, a ja muszę trochę popracować w ten weekend :( W związku z tym pozwolę sobie zadedykować sobie i innym nieszczęśnikom niniejszy utwór: www.lastfm.pl/music/RJD2/_/Fuckajob Odpowiedz Link
conena Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 12:00 ulala, ależ ten czas szybko leci, dopiero co był poprzedni piątek. wczoraj byłam na mega mega mega fajnej domówce, więc weekend rozpoczęty z przytupem. smutno mi tylko z jednego powodu - w sobotę odstawiamy mojego BF na dworzec, jedzie do pracy daaaaleko i nie wróci na mój ślub:-( Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 12:08 No to strasznie :( :) Odpowiedz Link
karka831 Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 12:16 A pogoda to mi akurat nie przeszkadza. Ten weekend zamierzam spędzić wyjątkowo w domu. Robię u siebie noc horrorów, więc deszcze i burze z piorunami byłyby nawet wskazane. :> Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 12:28 Ja miałem na Mazury jechać, teraz mi entuzjazm przeszedł, to będzie świetny weekend spędzony na siłowni, uch, uch :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 15:36 I dobrze. Przynajmniej dzieci nie będą ciągały mnie po lodziarniach, a ja od 12 nie będę musiała pić piwa! Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 15:47 Ale to przez pogodę czy przez weekend? I jak ja Ci strasznie współczuję tego picia piwa, ojej :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 16:06 Byłam w ostatni weekend w Łomży i dzieci mojej siostry wykorzystują moje dobre serce. Zjadłam przez nie z 10 lodów i myślałam, że będę haftowała razem z nimi :D Poza tym było tak gorąco, że od 12 piłam piwo (pierwszy raz w życiu rodzice widzieli, jak piję alkohol). I tak do nocy. Masakra. Puszek, a wiesz, że ja piwo piję dopiero od miesiąca? Wcześniej nie mogłam przełknąć tego specyfiku. Przez 24 lata mojego życia wypiłam może z 5 litrów piwa! A od miesiąca nadrabiam, oj nadrabiam. Urośnie mi brzuch? Gustuję głównie w pszenicznych :-) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 16:33 I czym się chwalisz? Tym, że zmarnowałaś 24 lata swojego życia ? :D Musisz nadrabiać, szybko !!! 24 lata i rodzice nie widzieli jak pijesz ???? Jak byłem w Twoim wieku, to całe wakacje żywiłem się piwem i lodami, brzuch mi od tego nie rósł, więc głowa do góry :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 16:42 Piłam wino, hurtowe ilości wina! :D Ale - tu: biję się w pierś - Augustiner, Franzischkaner i Paulaner to jest to, czego wcześniej nie doceniłam. Postanowiłam poprawę. Nadrabiam ;D No nie widzieli, nie widzieli. Podchmieloną widzieli, ale z alkoholem w łapie - nigdy! :-) Ahahaha - "Jak byłem w Twoim wieku" :D To brzmi dumnie, prawda? :D Puszku, teraz już wiem, czemu ludzie piją piwo w upał :-))))) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 16:45 Przynajmniej wino piłaś to Cię choć trochę usprawiedliwia. A i oczywiście nie mogłem sobie odmówić: "Jak ja byłem w Twoim wieku ...", to tak dobrze brzmi. A wracając do piwa, pszeniczne fuj ! :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 16:49 Miałeś okazję mnie widzieć kilka razy i za każdym razem byłam po tym spotkaniu ciut niedysponowana :DDD Dobrze brzmi? Zobaczymy za 20 lat ;D Czemu fuj? Dobre jest. I póki co te normalne piwa profanuję sokiem, ale lepsze to niż nic, prawda? ;-) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 19:13 Za 20 lat to będę mówił: Jakbym był 20 lat młodszy to bym wam pokazał ! A pszeniczne fuj ! Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 16:50 potwierdzam: pszenniczne fuj:P a co do rośnięcia brzucha po piwie: zależy czy pijesz sama hje hje (rubaszny śmiech) Odpowiedz Link
thank_you Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 16:55 Och, to będę spokojna :D Zarówno kondycja jak i ciało zanadto nie ucierpią ;-))) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 21:49 puszysta_gimnazjalistka napisał: > A pogoda będzie wyglądać tak: > pogoda > :( Ja nie wiem jak, ale tu gdzie jestem pogoda jest taka, że już 2 razy się spaliłam i skóra ze mnie złazi po raz kolejny...niedługo nic ze mnie nie zostanie:D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 21:56 izabellaz1 napisała: > puszysta_gimnazjalistka napisał: > > > A pogoda będzie wyglądać tak: > > pogoda > > :( > > Ja nie wiem jak, ale tu gdzie jestem pogoda jest taka, że już 2 razy się > spaliłam i skóra ze mnie złazi po raz kolejny...niedługo nic ze mnie nie zostan > ie:D > > dobra, chwal sie:) start!:D Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 21:58 forumowicz_pospolity napisał: > dobra, chwal sie:) > start!:D Czyyym?? Tym, że myślałam, że mnie na baseny nie wpuszczą, bo wyglądałam jak dotknięta trądem? :DDD Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 22:01 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > dobra, chwal sie:) > > start!:D > > Czyyym?? Tym, że myślałam, że mnie na baseny nie wpuszczą, bo wyglądałam jak > dotknięta trądem? :DDD > łojezu,a gdzie jestes? bo chyba nie w Polsce, no w Warszawie to na pewno nie bo tutaj upał niby jest ale przeplatany laniem wody, dzis tez zreszta;) > > Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 22:05 forumowicz_pospolity napisał: > łojezu,a gdzie jestes? Raz w Polsce, raz na Słowacji:) Ukrop niemożliwy. Balsamy z filtrami powyżej 30 wysiadają. Serio - cieszę się, że niedługo już zmieniam rejon, bo jak tak dalej pójdzie, to złuszczę się cała:D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Dziewczyny i chłopaki 24.07.09, 22:14 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > łojezu,a gdzie jestes? > > Raz w Polsce, raz na Słowacji:) > Ukrop niemożliwy. Balsamy z filtrami powyżej 30 wysiadają. Serio - cieszę się, > że niedługo już zmieniam rejon, bo jak tak dalej pójdzie, to złuszczę się cała: > D > oooo zajebiste tereny:) na rowerku tak pokręcić ech Odpowiedz Link