mason_i_cyklista Re: Nie mogę zasnąć :(( 14.08.09, 02:49 zwiedzać dokładniej popijać wermuta oglądając Carlina. jakoś tak jeszcze nie. kończy się tonic i w sumie Carlina też za dużo już nie ma więc zamierzam improwizować. A Ty? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Nie mogę zasnąć :(( 14.08.09, 02:50 A ja nie mogłam zasnąć, więc wstałam. :/ A wolałabym spać. I mam czekoladę na gorąco. To jedyny plus tej sytuacji. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Nie mogę zasnąć :(( 14.08.09, 02:52 skąd masz czekoladę na gorąco? podobno to się da zrobić nie tylko w kawiarni Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Nie mogę zasnąć :(( 14.08.09, 02:54 Wstawiasz kubek mleka do mikrofali na 1,5min a potem wsypujesz taką czekoladę z saszetki i mieszasz. I tadam! :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Nie mogę zasnąć :(( 14.08.09, 02:55 eee to za proste. na pewno jakaś cienka wychodzi. nie da się tego jakoś skomplikować? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Nie mogę zasnąć :(( 14.08.09, 02:57 Ta co ja ją robię to naprawdę niezła wychodzi - La Festa. Polecać. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Nie mogę zasnąć :(( 14.08.09, 02:59 sprawdzić. nie podzielę się niestety żadnym równie odkrywczym przepisem, gdyż ostatnio nawet budyń mi nie wyszedł Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Nie mogę zasnąć :(( 14.08.09, 03:03 Ale budyń trudniej zrobić niż taką czekoladę z saszetki. :) Mnie jeszcze ostatnio wychodzi dobre leczo Hortexu. :P Najpierw kroję kawałek kiełbaski i podsmażam a potem zium warzywa z paczki i obiad w 15 minut gotowy. :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Nie mogę zasnąć :(( 14.08.09, 03:06 No nic, ja uciekam. Może mi się teraz uda. Branoc. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Nie mogę zasnąć :(( 14.08.09, 03:07 ooooo właśnie leczo to jest coś na co miałem już dawno ochotę tylko do teraz o tym nie wiedziałem. A co do pichcenia to jakiś czas temu uskuteczniałem lekcje gotowania u wilówki. wyszło znakomicie:) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Nie mogę zasnąć :(( 14.08.09, 03:30 Jeśli ciągle nie śpicie, to się przyłącze. Wzięłam jakiegoś procha, powinno mnie ruszyć. Obawiam się, że mam jeszcze alkohol we krwi, a chyba tego się nie miesza. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Nie mogę zasnąć :(( 14.08.09, 04:08 no dobra, chyba dzisiaj ja gasze światło Odpowiedz Link