kasiulek_1 02.12.09, 12:14 Jak w temacie. Potrzebuje kupić coś na prezent z biżuterii, a nie kojarzę w bliższej ani dalszej okolicy nic takiego. Pomóżcie, bo inaczej czeka mnie galeria mokotów, której nie znoszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Gdzie sklep jubilerski? 02.12.09, 17:48 Wydaje mi się, że jest jakiś sklepik w Kangurku (Metro Stokłosy). Ale najlepiej wyguglaj sobie "jubiler ursynów", to będziesz miała z czego wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
monikko Re: Gdzie sklep jubilerski? 02.12.09, 23:15 W Realu , od strony optyka. A i w Tesco jest taki jubiler przy kasach. Idąc tym tropem , to być może w Leclerku też jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigbulba Re: Gdzie sklep jubilerski? 02.12.09, 23:18 W leclercu też jest, a dokładniej w tej galerii obok (KEN center? nazwa głupia, ze ugh!) Odpowiedz Link Zgłoś
mamap Re: Gdzie sklep jubilerski? 03.12.09, 07:36 Dereniowa 52-tam gdzie dziewczyny z Forum zmniejszaja pierscionki Odpowiedz Link Zgłoś
klubbizuterii Re: Gdzie sklep jubilerski? 03.12.09, 10:52 A może przez internet? Dziś zamówienie, jutro odbiór osobisty!Klub Biżuterii. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_1 Re: Gdzie sklep jubilerski? 03.12.09, 11:12 Przez internet raczej nie , takie rzeczy namacalnie wolę wybierać. A za resztę propozycji bardzo dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: Gdzie sklep jubilerski? 03.12.09, 20:08 Radzę jednak wsiąść w metro i pojechać do zagłębia jubilerskiego w okolice Kruczej. Szukanie jubilera na Ursynowie to strata czasu i skazywanie się na brak wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_1 Re: Gdzie sklep jubilerski? 03.12.09, 20:16 Niestety masz rację. Byłam w leclercu, realu i kangurku. Tylko w realu sklep jako taki, ale nie ta stylistyka, której szukałam i te ceny... Mimo wszystko dziękuję za adresy, ale potwierdzam, byle łańcuszek jeszcze się kupi, po coś konkretniejszego lepiej ruszyć w miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr33 Re: Gdzie sklep jubilerski? IP: *.5.215.20.ipv4.supernova.orange.pl 03.03.22, 14:13 Polecam salony Stańczyk na Woli czy Ursusie jubilerstanczyk.pl/jubiler-wola/, mają naprawdę szeroki wybór biżuterii, obrączki ślubne, zaręczynowe, zajmują się naprawą biżuterii. Dobra obsługa, zawsze doradzają co wybrać na specjalne okazje. Odpowiedz Link Zgłoś