margo22 26.05.10, 21:57 Oddam psa o wesołym i towarzyskim usposobieniu w dobre ręce, pies jest szczepiony, kastrowany, ma 2 lata. Bardzo lubi dzieci, Oddaję z powodów zdrowotnych tel. 604411517 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamade Re: oddam psa w dobre ręce 05.06.10, 12:41 Daj ogłoszenie na dogomania.pl albo innych psich forach, także na np. goldenline. Może umieść zdjęcie psiaka, albo choć jego opis - rasa, co lubi, jak reaguje na dzieci/zwierzaki. Nie oddawaj do schroniska na Paluchu. To obóz koncentracyjny zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
yes2mike Re: oddam psa w dobre ręce 05.06.10, 13:22 > także na np. goldenline Tak, i o naszej klasie czy fejsbóku nie zapomnij! hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniap Re: oddam psa w dobre ręce 06.06.10, 00:50 Dobrze piszą przedpiścy. Napisz też do Fundacji Azylu pod Psim Aniołem biuro@psianiol.org.pl Wyślij zdjęcia z opisem. Umieszczą ogłoszenie na swojej stronie, a ich strona jest bardzo popularna. Nie odawaj na Paluch. Zgotujesz psu tragiczny los! Odpowiedz Link Zgłoś
ancymon123 Re: oddam psa w dobre ręce 11.06.10, 10:47 Jak się bierze pod swój dach zwierzaka to trzeba się liczyć z konsekwencjami i koniecznością zapewnienia mu opieki przez całe życie. To nie rzecz bez uczuć, że można oddac w dobre ręce. Ciekawe czy dzieciaka też byś sie tak łatwo pozbyła z powodów zdrowotnych (bo bolą plecy od noszenia itp). PS.I prosze mi nie zarzucać, że dziecko to nie to samo co zwierze - mam "i to i to" i mimo gadania, że dziecko na pewno bedzie uczulone na moje koty czy innych gadek, że kot podrapie dziecko, nie pozbyłam się. W końcu maluch był drugi i musiał się dostosowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: oddam psa w dobre ręce 12.06.10, 14:48 Z powodów "zdrowotnych" wolałabym nie czytać takich ogłoszeń, zero odpowiedzialności normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: oddam psa w dobre ręce 13.06.10, 02:57 ale już z dwojga złego lepiej dać ogłoszenie licząc, że ktoś przygarnie niż zostawić w lesie. Ja mam kota, który został podrzucony pod las kabacki w okresie wakacyjnym. Kot, roczny, też był wykastrowany i być może nawet zaszczepiony. Nie miał tyle szczęścia żeby jego uprzedni właściciel martwił się choć trochę o jego przyszły los. Miał jednak na tyle szczęścia, że trafił na mnie i że mam dobre zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_1 Re: oddam psa w dobre ręce 14.06.10, 20:11 Tiaaaaaa. A wakacje tuż, tuż... Odpowiedz Link Zgłoś