Dodaj do ulubionych

SMB JARY : HELP!!!

IP: *.acn.waw.pl 11.05.04, 00:27
Czy ktoś jest zorientowany , jaki jest numer sprawy , w której zostały
ostatnio uchylone uchwały zebrania przedstawicieli SMB Jary? Taka informacja
jest mi pilnie potrzebna w związku z wytoczonym przeze mnie procesem
przeciwko innej spółdzielni ursynowskiej . Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sasiad Re: SMB JARY : HELP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 09:54
      Może jeszcze dzisiaj uzyskasz potrzebne dane. A tak w ogóle to dlaczego nie
      poszukasz kontaktu z ludźmi z Jarów? Chcesz walczyć sam? Masz kiepskie szanse!
      • Gość: Piwek Re: SMB JARY : HELP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 10:18
        Ty, niepokorny - nic nie ugrasz, bo nie masz oleju w głowie. Zamiast szukac
        pomocy u mieszkańców Jarów (a mogą cię wpuscic w kanał), spytaj prezesa Jarów -
        on ma przecież wszystkie dane o sprawie
        • malevich Re: SMB JARY : HELP!!! 11.05.04, 10:28
          Nie znam szczegółów konfliktu w spółdzielni Jary, ale musze przynać, że
          przynajmniej Jary odnowily część bloków - np. te na Dembowskiego... A moja
          Stokłosy robi raczej niewiele i uskarża się na notoryczny brak pieniędzy... W
          sumie to niedziwne skoro twierdzą, że 35% mieszkańców nie płaci czynszów.
          • Gość: Stock Re: SMB JARY : HELP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 11:16
            A to dziwne, co pisze malevich. Widocznie prezesi w jarach lepiej ściągają
            zaległości, bo trudno zakładać, że akurat u nas w Stokłosach mieszkają
            biedniejsi niż w Jarach.

Albo też nasz prezes chrzaniz tymi zaległościami!
      • Gość: Tropiciel Gazego Re: SMB JARY : HELP!!! IP: *.chello.pl 11.05.04, 15:07
        Uwaga na "sąsiada", to wirus komputerowy,pojawia się zawsze tam gdzie tematem są
        informacje o spółdzielniach mieszkaniowych. Wszędzie jątrzy i wprowadza zamęt.
        To znana postać na Jarach pod nazwą Gazy. Najlepiej informacje uzyskać u żródeł
        czyli w spółdzielni. Przestrzegam przed wirusem sąsiadem - Gazym.
    • Gość: XXX Re: SMB JARY : HELP!!! IP: *.acn.pl 11.05.04, 11:19
      Została uchylona jak na razie jedna uchwała ZP. Dotyczyła zatwierdzenia
      sfałszowanego sprawozdania finansowego.

Dodatkowo praca biegłej rewident, badającej sprawozdanie za 2002r, zgłoszona
      została do Krajowej Izby Biegłych Rewidentów – powołany biegły z listy KIBR,
      specjalizujący się w księgowości spółdzielczej, uznał wszystkie zarzuty za
      zasadne, wobec czego Krajowy Rzecznik Dyscyplinarny wniósł przeciw „biegłej”
      sprawę do Sądu Dyscyplinarnego.
      • Gość: tonka Re: SMB JARY : HELP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 21:21
        Czy można prosić o nazwisko tej biegłej?
      • Gość: tonka Re: SMB JARY : HELP!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 21:23
        Czy uchwała w sprawie zatwierdzenia sprawozdania finansowego została uchylona
        ze względu na złą pracę biegłej, czy ze względu na formalne braki w statucie?
        Proszę o wyjaśnienie, to dla mnie bardzo ważne. Dziękuję.
    • stefan.stawicki Re: SMB JARY : HELP!!! 11.05.04, 17:42
      Jestem jedną z osób które zaskarżyły tę uchwałę.
      Tel. kom 501 08 06 86

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka