Dodaj do ulubionych

naprawa drukarek

01.06.11, 16:41
szukam artysty który naprawia drukarki
W zamian- podam namiary na artystę od telewizorów, wież, i wszelkich innych sprzetów audio.

Jestem totalnie zniechęcona do tzw serwisów fabrycznych; pan o którym pisze ponaprawił nam wszystko w domu, sprzety, które serwisy firmowe juz dawno spisały na straty (mimo, ze niektóre z nich mają raptem 3 lata). Podobnie z serwisem samochodu..
Obserwuj wątek
    • kub-lus Re: naprawa drukarek 01.06.11, 16:50
      Hmm, a jaka to drukarka? Bo przy obecnych cenach urządzeń, rzadko kiedy opłaca się coś naprawiać. Chyba, że to rzeczywiście sprzęt z górnej półki, np jakiś typowo biurowy.. Co się zepsuło?

Jeżeli drukarka nie jest nowa (powiedzmy starsza niz 3 lata), to zastanów się, czy nie lepiej kupić nową. Za 350zł masz już bdb urządzenie wielofunkcyjne kolorowe, w tej samej cenie kupisz niezłą laserówkę czarno-białą.. zależy jakie masz potrzeby ;)
      • jan-w Re: naprawa drukarek 01.06.11, 17:47
        Przedpiśca ma całkowitą rację. Bywa jeszcze taniej. W wypadku drukarki nie przewidzianej do bardzo nietypowych zastosowań i tak należy brak pod uwagę cenę kartridży (i ich zamienników) nie samej drukarki. Może los się uśmiechnął i dał ci pretekst do pozbycia się np kosztownego w eksploatacji HP? ;-)
        • eri22 Re: naprawa drukarek 01.06.11, 19:38
          Nie, mam kilka drukarek do naprawy, i wszystkie się nadają do użytkowania.
          Chce zrobić im generalny remont.
          gdybym miała je zastąpić czymś innym, byłby to wydatek rzędu 10tys, no może 5u..ale wątpię.
          Np canon formatu A2..
          • jan-w Re: naprawa drukarek 01.06.11, 20:26
            No tak. To co innego.
            • eri22 Re: naprawa drukarek 01.06.11, 21:27
              ale, przyznam, daliście mi do myślenia; już wertuję allegro..
    • pronovia Re: naprawa drukarek 02.06.11, 10:51
      Wprawdzie drukarki kosztują śmieszne pieniądze, ale to nieekologicznie wyrzucać (nawet do elektrokubła na elektrośmieci) zamiast naprawić ;), więc podaję namiary na serwis na Ursynowie:

nazywa się Tusztusz i jest zlokalizowany przy ul. Meander 2a

www.tusztusz.pl/
      Nas naprawa drukarki kosztowała jednak mniej niż nowa.
      • eri22 Re: naprawa drukarek 06.06.11, 09:04
        tylko czy oni sa artystami??
        regenerowałam tam tusze i maiłam kłopoty..
        • mary_ann Re: naprawa drukarek 21.02.14, 15:18
          Co do Tusz-tuszu - Zdecydowanie NIE są artystami. Kupiłam tam toner, wg zapewnienie nieregenerowany (b. drogi jak na zamiennik), który okazał się być regenerowany, co pokazano mi niedawno w sposób nie pozostawiający wątpliwości w innym serwisie, przy okazji przeglądu drukarki.
          Naprawiałam tam też drukarkę - zrobili to źle, przy okazji uszkadzając część - musiałam reklamować.

Zdecydowanie odradzono mi kupowanie tam tonerów.
    • krzychukurski Re: naprawa drukarek 28.10.15, 13:50
      Sprawdź Ratuj Laptopa www.ratujlaptopa.pl/ - ja głównie z lapkiem się zgłaszam, ale widziałem że naprawiają wszystkie sprzęty . W moim przypadku sprawdzają się na 100% - komputer zawsze świetnie działa, ceny są w porównaniu do innych serwisów bardzo dobre, a jako stały klient mozesz liczyć na rabat :d polecam sprawdzić - za diagnoze sie nic nie płaci a po urządzenie mogą do Ciebie za free dojechać.
      • 1-buc Re: naprawa drukarek 28.10.15, 14:10
        Brak klientów powoduje, że wszędzie ten spam wstawiasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka