bubster 11.06.04, 12:24 miłych miejsc na Ursynowie? - takich do posiedzenie i pogadania czyt. knajpki - takich na spacer - takich na rower czy rolki itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malevich Re: może zrobimy ranking 11.06.04, 12:44 Ja mogę polecić Bzik Kulinarny - byłam wczoraj na pysznej soli ze szpinakiem. Zaglądałam też do Sentymentu - bardzo ładne miejsce, choć wybór w karcie raczej nie nadzwyczajny. Polecam też najlepszą pizzę na Ursynowie - Parma, KEN 95. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: może zrobimy ranking 11.06.04, 15:19 malevich napisała: > Ja mogę polecić Bzik Kulinarny - byłam wczoraj na pysznej soli ze szpinakiem. > Zaglądałam też do Sentymentu - a możesz podać jeszcze lokalizację? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: może zrobimy ranking 11.06.04, 16:14 Obie polecam - bzik fantastyczny. Najlepsze: Wspomnienie z Kalabrii, cielęcina w winie marsala i niedrogo - z dodatkami 19-23 pln Bzik Kulinarny Warszawa Migdałowa 10649-98-68 Sentyment: ul. Lanciego 11, Warszawa tel. 508 342 042 sentyment@sentyment.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: może zrobimy ranking IP: *.acn.pl 11.06.04, 17:19 Bzik mogłby być, tylko ta właścicielka wielce napuszona, ciągle ma minę jakby ją bolały wrzody. Jak jest facet to można posiedzieć i pogadać. :) Na jedzenie lepiej do Karpielówki, ale tam się nie pogada, bo rcazej głośno. Pozdrawiam Majka Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: może zrobimy ranking 12.06.04, 22:40 a moze ktoś sprawdzał restauracj grecką? nazywa się bodajże Zorba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love-urs Re: może zrobimy ranking IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.04, 12:02 Całkiem ładny ogródek zrobiła w tym roku knajpka Vis a vis. I nareszcie jest tam troche tłoczniej - kiedyś były pustki. Ogródek naprawdę sympatiko, szkoda tylko że tuż przy betonowym (na razie) kolosie Włodarzewskiej - tuż obok budowy. Ale jesli dom już będzie zbudowany, to może po tej jego stronie też zrobią jakąs kafejkę - byłby taki kawiarniany zakątek. Odpowiedz Link Zgłoś
malevich Re: może zrobimy ranking 13.06.04, 12:36 Gość portalu: love-urs napisał(a): > Całkiem ładny ogródek zrobiła w tym roku knajpka Vis a vis. I nareszcie jest > tam troche tłoczniej - kiedyś były pustki. Ogródek naprawdę sympatiko, szkoda > tylko że tuż przy betonowym (na razie) kolosie Włodarzewskiej - tuż obok > budowy. Ale jesli dom już będzie zbudowany, to może po tej jego stronie też > zrobią jakąs kafejkę - byłby taki kawiarniany zakątek. Wszystko się zgadza :-) Zastanawiam się tylko (zapytałam nawet o to przyszłych mieszkańców tego budynku - na forum developerzy i czekam na odpowiedź.) co będzie na dachu tej niższej części. Półokrągłej, najbliżej garażu. Powinni tam zrobić jakiś ogród, bo przecież wielu z mieszkańców będzie miało okna na te kupę betonu. Ogród wyglądałby ładnie i dla nich i byłby widoczny z uliczki. Wątpię, żeby firma Włodarzewska o tym pomyślała.... Odpowiedz Link Zgłoś
malevich Re: może zrobimy ranking 14.06.04, 13:07 > Wszystko się zgadza :-) Zastanawiam się tylko (zapytałam nawet o to przyszłych > mieszkańców tego budynku - na forum developerzy i czekam na odpowiedź.) co > będzie na dachu tej niższej części. Półokrągłej, najbliżej garażu. Powinni tam > zrobić jakiś ogród, bo przecież wielu z mieszkańców będzie miało okna na te > kupę betonu. Ogród wyglądałby ładnie i dla nich i byłby widoczny z uliczki. > Wątpię, żeby firma Włodarzewska o tym pomyślała.... A jednak pomyślała :-) Otrzymałam odpowiedź i będzie tam patio z zielenią, fontanną, placem dla dzieci (oby te dzieci nie pospadały...) - fajnie, może bedzie coś widać z uliczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Re: może zrobimy ranking IP: *.acn.waw.pl 19.06.04, 18:24 Polecam Zorbe, choc droga, ale naprawde pyszne jedzenie.chodze tam z rodzicami i mezem. Desery sa smaczne w Cafe Antich na Kabatach, zabieram tam dzieci. Ze znajomymi umawiam sie w Sentymencie na Lanciego na bliny i szrlotke i jak chce dluzej posiedziec i wypic fajne drinki. Odpowiedz Link Zgłoś