Dodaj do ulubionych

może zrobimy ranking

11.06.04, 12:24
miłych miejsc na Ursynowie?
- takich do posiedzenie i pogadania czyt. knajpki
- takich na spacer
- takich na rower czy rolki
itd.
Obserwuj wątek
    • malevich Re: może zrobimy ranking 11.06.04, 12:44
      Ja mogę polecić Bzik Kulinarny - byłam wczoraj na pysznej soli ze szpinakiem.
      Zaglądałam też do Sentymentu - bardzo ładne miejsce, choć wybór w karcie raczej
      nie nadzwyczajny. Polecam też najlepszą pizzę na Ursynowie - Parma, KEN 95.
      • bubster Re: może zrobimy ranking 11.06.04, 15:19
        malevich napisała:

> Ja mogę polecić Bzik Kulinarny - byłam wczoraj na pysznej soli ze szpinakiem.
        > Zaglądałam też do Sentymentu -

a możesz podać jeszcze lokalizację?
        • jan-w Re: może zrobimy ranking 11.06.04, 16:14
          Obie polecam - bzik fantastyczny. Najlepsze: Wspomnienie z Kalabrii, cielęcina
          w winie marsala i niedrogo - z dodatkami 19-23 pln

Bzik Kulinarny Warszawa Migdałowa 10649-98-68

Sentyment:
          ul. Lanciego 11, Warszawa
          tel. 508 342 042
          sentyment@sentyment.pl

• Gość: Majka Re: może zrobimy ranking IP: *.acn.pl 11.06.04, 17:19
      Bzik mogłby być, tylko ta właścicielka wielce napuszona, ciągle ma minę jakby
      ją bolały wrzody. Jak jest facet to można posiedzieć i pogadać. :) Na jedzenie
      lepiej do Karpielówki, ale tam się nie pogada, bo rcazej głośno. Pozdrawiam
      Majka
      • bubster Re: może zrobimy ranking 12.06.04, 22:40
        a moze ktoś sprawdzał restauracj grecką?
        nazywa się bodajże Zorba
    • Gość: love-urs Re: może zrobimy ranking IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.04, 12:02
      Całkiem ładny ogródek zrobiła w tym roku knajpka Vis a vis. I nareszcie jest
      tam troche tłoczniej - kiedyś były pustki. Ogródek naprawdę sympatiko, szkoda
      tylko że tuż przy betonowym (na razie) kolosie Włodarzewskiej - tuż obok
      budowy. Ale jesli dom już będzie zbudowany, to może po tej jego stronie też
      zrobią jakąs kafejkę - byłby taki kawiarniany zakątek.
      • malevich Re: może zrobimy ranking 13.06.04, 12:36
        Gość portalu: love-urs napisał(a):

> Całkiem ładny ogródek zrobiła w tym roku knajpka Vis a vis. I nareszcie jest
        > tam troche tłoczniej - kiedyś były pustki. Ogródek naprawdę sympatiko, szkoda
        > tylko że tuż przy betonowym (na razie) kolosie Włodarzewskiej - tuż obok
        > budowy. Ale jesli dom już będzie zbudowany, to może po tej jego stronie też
        > zrobią jakąs kafejkę - byłby taki kawiarniany zakątek.

Wszystko się zgadza :-) Zastanawiam się tylko (zapytałam nawet o to przyszłych
        mieszkańców tego budynku - na forum developerzy i czekam na odpowiedź.) co
        będzie na dachu tej niższej części. Półokrągłej, najbliżej garażu. Powinni tam
        zrobić jakiś ogród, bo przecież wielu z mieszkańców będzie miało okna na te
        kupę betonu. Ogród wyglądałby ładnie i dla nich i byłby widoczny z uliczki.
        Wątpię, żeby firma Włodarzewska o tym pomyślała....
        • malevich Re: może zrobimy ranking 14.06.04, 13:07
          > Wszystko się zgadza :-) Zastanawiam się tylko (zapytałam nawet o to
          przyszłych
          > mieszkańców tego budynku - na forum developerzy i czekam na odpowiedź.) co
          > będzie na dachu tej niższej części. Półokrągłej, najbliżej garażu. Powinni
          tam
          > zrobić jakiś ogród, bo przecież wielu z mieszkańców będzie miało okna na te
          > kupę betonu. Ogród wyglądałby ładnie i dla nich i byłby widoczny z uliczki.
          > Wątpię, żeby firma Włodarzewska o tym pomyślała....

A jednak pomyślała :-) Otrzymałam odpowiedź i będzie tam patio z zielenią,
          fontanną, placem dla dzieci (oby te dzieci nie pospadały...) - fajnie, może
          bedzie coś widać z uliczki.
    • Gość: Tosia Re: może zrobimy ranking IP: *.acn.waw.pl 19.06.04, 18:24
      Polecam Zorbe, choc droga, ale naprawde pyszne jedzenie.chodze tam z rodzicami
      i mezem.
      Desery sa smaczne w Cafe Antich na Kabatach, zabieram tam dzieci.
      Ze znajomymi umawiam sie w Sentymencie na Lanciego na bliny i szrlotke i jak
      chce dluzej posiedziec i wypic fajne drinki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka