Gość: Artur IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.11.02, 22:28 ........idem se Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darby-lockhorn Re: Red Hot Chili Pepper 18.11.02, 22:42 Czyzby 'headbanging' bylo Ci na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Red Hot Chili Pepper IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.11.02, 22:44 darby-lockhorn napisała: > Czyzby 'headbanging' bylo Ci na mysli. no, az tak ostro jak Sepultura to oni nie graja Odpowiedz Link Zgłoś
darby-lockhorn Re: dobrej zabawy zycze 18.11.02, 22:50 mam nadzieje, ze bez bolu glowy. Moj synus takich roznych slucha no i ciagle wojna jest. No to ja teraz na skuterek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur bedzie 100 % zabawa IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.11.02, 22:53 darby-lockhorn napisała: > mam nadzieje, ze bez bolu glowy. Moj synus takich roznych slucha no i ciagle > wojna jest. No to ja teraz na skuterek.... ........no to pomyslnych wiatrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --michal Sepultura to przy nich mieciele! no txt IP: *.tiaa-cref.org 18.11.02, 23:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Sepultura to przy nich mieciele! no txt IP: 203.129.132.* 19.11.02, 00:43 mieciele??? czy to jakies wroclawskie wyrazenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ...........@ jr IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 19.11.02, 01:12 ty masz jakis zasciankowy problem. skad ty jestes? z krainy kwitnacego ziemniaka? bo juz sam nie rozumiem. walisz jakimis sterotypami, prawie zakurzonymi nienawisciami regionalnymi bylych kibicow tzw. Polskiej 1 Ligi pilkarskiej, ze az czasami plakac sie chce. wyluzuj sie chlopie. gdzie ty zyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Kolo! Slaski cI sie pojeb@ly! IP: *.client.attbi.com 19.11.02, 01:41 Mieciel to bardzo atrakcyjny pilkaz ligi greckiej. Przykro mi ze obrazilem twoje uczucia religijne, sepultura suxass! Odpowiedz Link Zgłoś