Dodaj do ulubionych

LO Kossutha

07.07.13, 01:10
witajcie,
czy mogę prosić o aktualne opinie uczniów lub rodziców na temat LO Kossutha, atmosfery, nauczycieli? Znalazłam na forum opinie, ale stare jak świat ;)
dziękuję
Ela
Obserwuj wątek
    • jezeli.tylko.ja Re: LO Kossutha 26.07.13, 12:08
      Ja tez moge Ci podac opinie stare jak swiat: Kosutha skonczylam (OMG!) 10 lat temu.

Ale nie uwierze, ze duzo moglo sie w tym miejscu zmienic... Gdybym, teraz miala wybierac dla siebie LO to poszlabym tam drugi raz! Swietna kadra, klimat taki o jakim nie slyszalam nidzie indziej, fajne jezyki do nauki (japonski i wegierski), wtedy byla tez klasa "artystyczna" - na prawde fajna.

Wielu absolwentow to teraz dziennikarze telewizyjni, prawnicy itd. Generalnie nie kojarze z mojej klasy nikogo kto mialby teraz jakies problemy natury zawodowej czy nie dostal sie na studia (po 10 latach mozna juz troche powiedziec).

Generalnie - polecam mocno.
    • alterja Re: LO Kossutha 26.07.13, 16:55
      Słyszałam raczej złe opinie o tej szkole. Mówi się, ze nauczyciele gnębią uczniów. Też poziom liceum jest dosyć niski - widać to w różnych rankingach. Znajomy chodził niedawno do Kossutha i mówi, żeby uciekać stamtąd jak najdalej...
      • elkagwiazda Re: LO Kossutha 05.08.13, 14:18
        dzięki za opinie....szkoda,że tak odmienne. Dowod na to jak różne sa spojrzenia na szkoły i ludzi.
        pozdrawiam serdecznie
        • jezeli.tylko.ja Re: LO Kossutha 06.08.13, 15:45
          Wiesz, tak na prawde duzo zalezy od czlowieka... Kazdy lubi inna atmosfere, innych ludzi co innego go motywuje. Jeden woli miec nauczycieli trzymajacych "za twarz" a inni luz i atmosfere w ktorej rozwija sie doceniajac wlasnie swobode.

Druga rzecz, ze ja skonczylam ta szkole 10 lat temu...
    • Gość: koorna Re: LO Kossutha IP: *.wawtel.pl 05.05.23, 16:20
      atmosfera sztuczna, propaganda sukcesu, którego od zawsze brak , cenzura wypowiedzi na temat 63LO w necie, poziom nauczania mierny, sportu mizerny, warunki lokalowe słabe, budynek jak bunkier Hitlera. Samozadowolenie powszechne, lizusów tłumy, wazeliniarzy moc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka