Dodaj do ulubionych

wywóz gruzu

10.01.14, 00:33
muszę wywieść śmieci po remoncie i potrzebuję kontenera 3-4 m3. Może ktoś się orientuje z jakiej niedrogiej firmy mogłabym skorzystać?
Obserwuj wątek
    • jaromir_gazy Re: wywóz gruzu 10.01.14, 07:14
      Kiedyś tez interesowałem się możliwością wywozu gruzu i o ile dobrze pamiętam, najkorzystniejszą była wtedy - jakieś 3 lata temu - firma Byś. Ale nie wiem, czy nadal działa na rynku.

Ze swojego doświadczenia wiem, że znacznie trudniej jest znaleźć firmę do wywozu około pół metra sześciennego gruzu niż 3-4 m3 jak w Twoim przypadku.

Spróbuj też zadzwonić do swojej spółdzielni - tam powinien ktoś coś na ten temat wiedzieć, bo przecież spółdzielnie sporo remontują.
    • zulus1111 Re: wywóz gruzu 10.01.14, 10:15
      2 lata temu robiłam remont łazienki i wc. Opłaciłam wywóz gruzu w spółdzielni, kosztowało to chyba 120 zł. Przez 2 dni składowaliśmy gruz w grubych workach pod śmietnikiem, a potem zostało to wywiezione.
    • macko-7070 Re: wywóz gruzu 21.02.14, 07:45
      mi gruz wywozila firma cleanworld. Tu masz dane kontaktowe www.cleanworld.pl/dane-kontaktowe.html Szybko i tanio, nie bylo problemu z dogadaniem sie co do dnia i godziny wywozu
      • 1-buc Wiemy, wiemy macko-7070 22.02.14, 17:52
        jak widzimy, aż nick założyłeś, żeby się podzielić tą dobrą nowiną ze wszystkimi
    • manono Re: wywóz gruzu 25.07.14, 12:02
      Jeśli chodzi o warszawskie firmy zajmujące się wywozem gruzu, mogę polecić ASIK. W tym linku znajdziesz ich dane kontaktowe - www.asik.pl/kontakt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka