Gość: cobra IP: *.uniconsult.ids.pl 07.10.04, 14:57 Witam, Czy zna ktoś dobry sklep komputerowy w pobliżu stacji metra Ursynów lub Imielin? Potrzebuję kupić router z modemem DSL do neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewe_oko Re: sklep komputerowy 07.10.04, 15:11 Przy KENie między stacją Stokłosy a Ursynów jest Vobis (duży czerwony szyld), po przeciwnej stronie niż kościół. Przy metrze Stokłosy jest Eldorado - w nowym budynku (jasno żółtym, chyba KEN 83), na samym rogu. Na pasażu Ursynowskim niedaleko kościoła jest Flycom. Wszystkie te sklepy są chyba niezłe, tyle że w Vobisie jest średnia obsługa. Ze swoich doswiadczeń polecam Eldorado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: sklep komputerowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.10.04, 13:20 Flycom odradzam. Chcieli mnie spławić, gdy przyszłam z reklamacją. Albo się nie znali, albo celowo kłamali odnośnie praw przysługujących klientowi. Spychali mnie do producenta, mówili, że to moja wina, że się popsuło itd. ale nie dałam się i po jakichś 5 wizytach, prawdopodobnie mieli mnie już dość i oddali pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: sklep komputerowy IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.10.04, 13:12 Tylko Giełda Komputerowa. Sobota,Niedziela przed południem, ul Batorego, metro Pole Mokotowskie. Duży wybór, fachowe porady, taniej. Polecam. Stan Odpowiedz Link Zgłoś