Dodaj do ulubionych

Telefon i internet z której firmy??? pomóżcie

IP: *.udn.pl 28.10.04, 21:08
Mieszkam tu już roczek i chciałbym sobie założyć telefon stacjonarny i
internet ale nie wiem z której firmy, wiem tylko , że nie z tepsy. Czy
mozecie mi skrobnąć która jest najlepsza, jakie macie transfery, ceny a
abonament i oczywiscie czy fachowy servis. Za odpowiedzi serdecznie dziekuje
i pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Telefon i internet z której firmy??? pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 00:43
      Akurat robisz powazny blad. na dluzsza mete TPSA+Neostrada to jednak optymalne
      rozwiazanie.
      • ketta TEPSA to syf 29.10.04, 12:03
        jak ktos mial cos wspolnego z monopolistą - to nie trzeba analizowac "minusów"

pakiet net+tel+kablowe oferuje jedna z sieci kablowych. Ale z tym telefonem to
        tez nie wszedzie. zerknij www.astercity.net/
        • Gość: xxx Re: TEPSA to syf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:39
          Nie analizujac minusiw ani plusow, widze tylko, ze wszsyscy znajomi, co
          przeszli z telefonem i netem do AC, po zakonczeniu promocji i uplynieciu okresu
          zastrzezonego w umowie pokornie wracaja do TPSA. Ja nie wiem dlaczego - nie
          analizuje plusow i minusow.
          • ketta hmmm.. 29.10.04, 21:00
            interesujace spostrzezenia. warto zapoznac sie ze szczegółami aktualnie
            proponowanej oferty, oraz z regulaminem oferty.
          • Gość: Maciek Re: TEPSA to syf IP: *.acn.waw.pl 01.11.04, 14:26
            Ja od paru lat mam telewizję i internet przez Aster i nie mam wcale zamiaru z
            tego zrezygnować. Co do telefonu, uciekł bym daleko od TePsy już dawno gdyby nie
            była nadal monopolistką (w trzech punktach Warszawy gdzie jestem zainteresowany,
            w tym przy placu Zawiszy i na Nowoursynowskiej, do dziś _żadna_ konkurencja -
            poza bezprzewodą - nie jest w stanie dotrzeć).
    • Gość: JK Re: Telefon i internet z której firmy??? pomóżcie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 19:32
      Ja w poprzednim mieszkaniu przez ponad 8 lat miałam kablówkę Astera, gdzieś w
      połowie tego okresu też od nich "kupiłam" internet, a telefon miałam z TPSA.
      Nie narzekałam na nic. Teraz od ponad roku na nowym mieszkaniu mam wszystko z
      Astera (cały pakiet: internet, kablówka, telefon) i też jestem zadowolona.
      Wszystko działa, przez te lata nie było jakiejś długotrwałej awarii (bardzo
      rzadko zdarzały się jakieś kilkuminutowe zaburzenia internetu lub kablówki),
      zero problemu z dodzwonieniem sie do nich, w miarę kompetentna obsługa przez
      telefon (piszę w miarę, bo niestety w większości znanych mi firm obsługa
      telefoniczna pozostawia wiele do życzenia). Z serwisem bezpośrednio miałam do
      czynienia tylko przy zakładaniu instalacji. Z zakładaniem panowie nie mieli
      problemu, natomiast jeden pan miał problem (olbrzymi) ze skonfigurowaniem (?)
      komputera, bo coś mu ciągle nie szło. Ale wreszcie z pomocą serwisu przez
      telefon udało się.
    • Gość: Sasiad Re: Telefon i internet z której firmy??? pomóżcie IP: *.aster.pl 29.10.04, 21:28
      Ja tez mam wszystko w Aster, choc telefon obsluguje niejaki EL-Net SA,
      ul.Poleczki 13, ale to tez Aster. Ogolnie nie moge narzekac, choc bardzo
      brakuje mi niektorych kanalow TV, szczegolnie HISZPANSKIEGO :( Dziwne to tym
      badziej, ze w UPC jest.
      • Gość: zorica Re: Telefon i internet z której firmy??? pomóżcie IP: *.chello.pl 30.10.04, 09:37
        kablówkę i internet UPC (chello) a telefon nietety jeszcze TPsa -mam nadzieję,ze
        już niedługo.
        taniej mi wyjdzie korzystać z komórki niż płacic 100zł jak dzwoniłam za 20 :(
        wrrr!!!!
        • Gość: Chello Re: Telefon i internet z której firmy??? pomóżcie IP: *.chello.pl 01.11.04, 11:13
          Aster City kablówka internet i Tv kabel w jedny, bez limitu transferu
          ściagania, telefon taniej niż w TP, jestem zadowolony z przejścia do
          Asterka.Pozdrawiam
          • m.malone Re: Telefon i internet z której firmy??? pomóżcie 01.11.04, 15:34
            Gość portalu: Chello napisał(a):

> Aster City kablówka internet i Tv kabel w jedny, bez limitu transferu
            > ściagania, telefon taniej niż w TP, jestem zadowolony z przejścia do
            > Asterka.Pozdrawiam

Tak całkiem bez limitu to nie, ale transfer "download" jest 768 kbps (w pakiecie
            "MójDom", a upload dla tych co maja kabeltv 128. W zupełnosci wystarcza,
            zwłaszcza kiedy jest tłok, bo wtedy i tak szybkość transferu spada.
            • Gość: JK Re: Telefon i internet z której firmy??? pomóżcie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 19:50
              m.malone napisał: >
              > Tak całkiem bez limitu to nie

Jak to nie bez limitu? To znaczy, że co mnie ogranicza? Przecież 24 godziny na
              dobę mogę siedzieć w internecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka