miszka44 02.12.04, 11:49 ... nasrał wczoraj pod płotem Kolegium Europejskiego. Były rzecznik rządu nie przerywając zajmującej rozmowy telefonicznej oddallił się na swoje pobliskie osiedle. Pzdr M44 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: A pies Tobera... IP: *.atman.pl / *.atman.pl 02.12.04, 12:12 Jaki wałściciel taki pies... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: A pies Tobera... IP: *.aster.pl 12.12.04, 01:16 nie obrażać psa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: A pies Tobera... IP: *.aster.pl 12.12.04, 01:18 Gość portalu: gość napisał(a): > Jaki właściciel taki pies... Nie obrażać psa!!! pies Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: A pies Tobera... 02.12.04, 19:23 Dzisiaj ok. 17.00 powtórzył operację. Pzdr M44 Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: A pies Tobera... 02.12.04, 19:52 A ty śledzisz Tobera i jego psa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyckal Re: A pies Tobera... IP: *.aster.pl 03.12.04, 00:27 chyba polubię tego Tobera --- Baron, Ciumkała, Pyckal Koński Psi Interes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: A pies... IP: *.fornet.waw.pl / *.fornet.waw.pl 03.12.04, 15:19 ... wam mordę lizał. Sram na was. pies Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: A pies Tobera... 03.12.04, 12:58 Tia, nie mam ciekawszych zajęć ;-) Dwa dni z rzędu miałem okazję spotkać ich przypadkiem w tym samym miejscu. Nie mogę obiecać, że dzisiaj znowu tak nie będzie... Pzdr M44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braincleaner a mój kolega puścił pawia na porozumienia gdańskie IP: 80.51.234.* 04.12.04, 05:20 tzn. na "Trybune Ludu" w której były opublikowane. To było wydarzenie, szeroko komentowane; póżniej nawet mówino o dużej przenikliwości politycznej ww.osobnika, warto czasem się upić! A pies Tobera po prostu sra na Kolegium bezmyślnie: kynolodzy mówią, że pies upadabnia się do swego Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies [...] IP: *.aster.pl 04.12.04, 01:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies a w ogóle co to za wydarzenie ? IP: *.aster.pl 04.12.04, 01:57 a w ogóle co to za wydarzenie ? gdyby tak pies wyprowadził Tobera, a Tober nasrał na Kolegium Europejskie - to by dopiero było !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łunia Re: A pies Tobera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:37 Pies ma rację! Na TAKIE kolegium to tylko nasr.. i jako bonus jeszcze naszczać i narzygać! Brawo pies Tobera!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek79 Re: A pies Tobera... IP: 157.25.122.* 07.12.04, 15:32 nikt nie bedzie srał na Kolegium Europejskie, póki ja w nim studiuje ! I gdyby Tober i jego pies wiedzieli, jak pieknym miejscem jest Park Natoliński, to by na pewno na niego nie srali....Natolin rulez ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies [...] IP: *.aster.pl 07.12.04, 21:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajeczarz Trzeba Toberowi i jego psu IP: *.aster.pl 09.12.04, 16:36 doope skopac. moze to czerwonego pajaka troche otrzezwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Miszki44 Re: Trzeba Toberowi i jego psu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:04 Miszka dzięki! dzisiaj miałam ciężki dzień dzięki Tobie pochichałam do łez proszę jakby co to napisz więcej z pozdrowieniami K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies fajdam IP: *.aster.pl 10.12.04, 20:40 ciekawe czy ta zas... maszyna zna to słowo; mnie tam wszystko jedno; fajdam na was, na Tobera też pies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luft Re: fajdam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 13:30 Nie wolno lekceważyć sprawy ,Jako pies taki pan. sr.. na Europejskie( mniejszo co )? Trzeba powołać Nadzwyczajna Komisje Sejmową.!! Wasserman i Ziobro nadają się do niej znakomicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies co mi skasowali IP: *.aster.pl 11.12.04, 20:50 dla porządku przypomnę, co mi skasowali, oczywiście tylko w przybliżeniu, bo jako pies pamięć mam doskonałą ale krótką (słowo "fajdam" należy zastąpić słowem na "s": fajdam na was i na Kolegium Europejskie na Tobera też fajdam pies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRR Re: co mi skasowali IP: *.chello.pl 26.06.05, 12:30 Pies- jaki jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poinformowany Chcial dobrze, nie wyszło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:31 Tober dzwinił do Millera, zeby pomógł mu to gó.. sprąatnąć, ale ten był zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nero Re: Chcial dobrze, nie wyszło! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 18:29 Pies ma ostania szanse oby sie odciąć od Pana (Tobera ) Po wyborach nawet skrucha na Wielkiej Narodowej Komsji Pojednania w Prawdzie i wstawiennictwo suki proboszcza mu nie pomże Odpowiedz Link Zgłoś