ansien 31.01.05, 15:26 Szukam dobrego fryzjera, ktory poza porzadnym obcieciem zrobi tez ladny balejaz. Ktory zaklad na Ursynowie (lub Kabatach) mozecie mi polecic? Pozdrawiam Ansien Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ak Re: fryzjer - balejaz IP: *.aster.pl 01.02.05, 19:23 Czyżby nikt nie miał dobrego fryzjera na Ursynowie??? Ja mam, ale nad Dolinką Służewiecką. Jedziesz do stacji Służew, wychodzisz na Wałbrzyską po przeciwnej stronie niż Land, idziesz w prawo do ul.Studenckiej. W budynku na rogu Studenckiej i Wałbrzyskiej mieści się Salon Fryzjerski "SAWOJ", właścicielką jest pani Ania. Korzystam z jej usług od około 11 lat (kiedyś jeszcze na Natolinie). Ceny umiarkowane jak na obecne czasy, tydzień temu za dwukolorowe pasemka i strzyżenie z modelowaniem zapłaciłam 80 zł. Polecam. Napisz, jeśli tam pojedziesz, czy będziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ansien Re: fryzjer - balejaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:54 Byłam dziś i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Dzięki za namiar!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: fryzjer - balejaz IP: *.acn.waw.pl 19.04.05, 09:16 jest jakis tel do tego fryzjera:"sawoj"i ile kosztuje balejaz na dlugich wlosach np 2 kolorowy z podcieciem?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mevka Re: fryzjer - balejaz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 20:05 Mam świetną fryzjerkę na Kabatach. Agnieszka, przyjmuje w salonie BAK przy Dembego 10 (wejście za sklepem Żubr). Korzystam z jej usług od ubiegłego roku, mam krótkie włosy, więc konieczne jest dobre strzyżenie - i zawsze jest ekstra. Kolor też robi bardzo dobrze, właśnie wybieram się na balejaż (na krótkie to coś koło 100-150 zł). tel.446 26 20 (pracuje w różnych godzinach,więc lepiej zadzwoń i umów się) Polecam. e Odpowiedz Link Zgłoś
mamawikuni Re: fryzjer - balejaz 14.02.05, 21:30 Podam Ci dwa salony... niedrogie a fajne. Pierwszy to na ul.Pasaz Ursynowski 11 "Diadem". Mila atmosfera. Goraco polecam. W drugim jest troche trzepniety szef(lubi sobie wypic) ale ma super fryzjerow.Miesci sie przy ul. Koncertowej 11. (maly ale fajny... chlopaki sa suuuuuuuuuuuuper) Pracowalam i w jednym i w drugim:)))))) Gdybys sie zdecydowala pozdrow prosze od Doris :) Z gory bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
arossa Re: fryzjer - balejaz 17.02.06, 21:50 Poszlam do pani Agnieszki z salonu Bak skuszona zachwalaniem na forum. Tak mnie opitoliła, bo obcieciem tego sie nie da nazwac, ze wygladalam jak podstarzala czterdziestolatka, i do dzis mam balagan na glowie, bo to musi odrosnac. Ciecie a la dzika prowincja. :(((((((( Odradzam. W ogole te wpisy wygladaja na reklame tego "salonu" - jeden fotel w ciemnej dziurze, jedna fryzjerka. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: fryzjer - balejaz 17.02.06, 21:56 Zamieść link do zdjęcia po tej "operacji", to ocenimy. ;-) Czterdziestolatka to określenie pejoratywne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniak Re: fryzjer - balejaz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 17:37 agnes w Galeri Ursynów jest naprawde ok. ja bylam bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap10 Re: fryzjer - balejaz 22.02.05, 18:25 polecam zaklad fryzjerski Pasaż Ursynowski,p.Monikę :)Super jeśli przenieie się do Krakowa będę za ni nią jeźdzć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: fryzjer - balejaz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 16:18 Poprzegladalam troche i chyba wybiore Bak albo Sawoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: fryzjer - balejaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:39 Ja też polecam Panią Agnieszkę z salonu BAK. Potrafi słuchać, obserwować, doradzić. Efekt fantastyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAMILA Re: fryzjer - balejaz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 12:25 DZIEWCZYNY,MACIE NR TELEFONU DO TEGO FRYZJERA PRZY METRZE SLUŻEW SAWOJ,KOJARZE MIEJSCE,BO TAM MIESZKAM,TERAZ MNIE NASZLO ISC, I CHCE ZADZWONIC I SIE UMOWIC>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuziach Re: fryzjer - balejaz IP: 217.153.176.* 24.05.05, 09:49 Podaje namiary: Sawoj ul. Studencka 29 853 07 90 Odpowiedz Link Zgłoś