Dodaj do ulubionych

fryzjer - balejaz

31.01.05, 15:26
Szukam dobrego fryzjera, ktory poza porzadnym obcieciem zrobi tez ladny
balejaz. Ktory zaklad na Ursynowie (lub Kabatach) mozecie mi polecic?
Pozdrawiam
Ansien
Obserwuj wątek
    • Gość: ak Re: fryzjer - balejaz IP: *.aster.pl 01.02.05, 19:23
      Czyżby nikt nie miał dobrego fryzjera na Ursynowie???
      Ja mam, ale nad Dolinką Służewiecką. Jedziesz do stacji Służew, wychodzisz na
      Wałbrzyską po przeciwnej stronie niż Land, idziesz w prawo do ul.Studenckiej. W
      budynku na rogu Studenckiej i Wałbrzyskiej mieści się Salon Fryzjerski "SAWOJ",
      właścicielką jest pani Ania. Korzystam z jej usług od około 11 lat (kiedyś
      jeszcze na Natolinie). Ceny umiarkowane jak na obecne czasy, tydzień temu za
      dwukolorowe pasemka i strzyżenie z modelowaniem zapłaciłam 80 zł. Polecam.
      Napisz, jeśli tam pojedziesz, czy będziesz zadowolona.
      • Gość: ansien Re: fryzjer - balejaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 21:54
        Byłam dziś i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Dzięki za namiar!!
      • Gość: kiki Re: fryzjer - balejaz IP: *.acn.waw.pl 19.04.05, 09:16
        jest jakis tel do tego fryzjera:"sawoj"i ile kosztuje balejaz na dlugich wlosach
        np 2 kolorowy z podcieciem??????
    • Gość: mevka Re: fryzjer - balejaz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 20:05
      Mam świetną fryzjerkę na Kabatach. Agnieszka, przyjmuje w salonie BAK przy
      Dembego 10 (wejście za sklepem Żubr).
      Korzystam z jej usług od ubiegłego roku, mam krótkie włosy, więc konieczne jest
      dobre strzyżenie - i zawsze jest ekstra. Kolor też robi bardzo dobrze, właśnie
      wybieram się na balejaż (na krótkie to coś koło 100-150 zł).
      tel.446 26 20 (pracuje w różnych godzinach,więc lepiej zadzwoń i umów się)
      Polecam. e
      • mamawikuni Re: fryzjer - balejaz 14.02.05, 21:30
        Podam Ci dwa salony... niedrogie a fajne. Pierwszy to na ul.Pasaz Ursynowski
        11 "Diadem". Mila atmosfera. Goraco polecam. W drugim jest troche trzepniety
        szef(lubi sobie wypic) ale ma super fryzjerow.Miesci sie przy ul. Koncertowej
        11. (maly ale fajny... chlopaki sa suuuuuuuuuuuuper) Pracowalam i w jednym i w
        drugim:)))))) Gdybys sie zdecydowala pozdrow prosze od Doris :) Z gory bardzo
        dziekuje.
      • arossa Re: fryzjer - balejaz 17.02.06, 21:50
        Poszlam do pani Agnieszki z salonu Bak skuszona zachwalaniem na forum. Tak mnie
        opitoliła, bo obcieciem tego sie nie da nazwac, ze wygladalam jak podstarzala
        czterdziestolatka, i do dzis mam balagan na glowie, bo to musi odrosnac. Ciecie
        a la dzika prowincja. :(((((((( Odradzam.
        W ogole te wpisy wygladaja na reklame tego "salonu" - jeden fotel w ciemnej
        dziurze, jedna fryzjerka.
        • jan-w Re: fryzjer - balejaz 17.02.06, 21:56
          Zamieść link do zdjęcia po tej "operacji", to ocenimy. ;-)
          Czterdziestolatka to określenie pejoratywne ?
    • Gość: aniak Re: fryzjer - balejaz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.05, 17:37
      agnes w Galeri Ursynów jest naprawde ok. ja bylam bardzo zadowolona
    • kasiap10 Re: fryzjer - balejaz 22.02.05, 18:25
      polecam zaklad fryzjerski Pasaż Ursynowski,p.Monikę :)Super jeśli przenieie się
      do Krakowa będę za ni nią jeźdzć
      • Gość: Kiki Re: fryzjer - balejaz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 16:18
        Poprzegladalam troche i chyba wybiore Bak albo Sawoj.
        • Gość: mimi Re: fryzjer - balejaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:39
          Ja też polecam Panią Agnieszkę z salonu BAK. Potrafi słuchać, obserwować, doradzić. Efekt fantastyczny!
    • Gość: kAMILA Re: fryzjer - balejaz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.05.05, 12:25
      DZIEWCZYNY,MACIE NR TELEFONU DO TEGO FRYZJERA PRZY METRZE SLUŻEW SAWOJ,KOJARZE
      MIEJSCE,BO TAM MIESZKAM,TERAZ MNIE NASZLO ISC, I CHCE ZADZWONIC I SIE UMOWIC>>>
      • Gość: zuziach Re: fryzjer - balejaz IP: 217.153.176.* 24.05.05, 09:49
        Podaje namiary: Sawoj ul. Studencka 29 853 07 90

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka