Dodaj do ulubionych

Nowe przejście do stacji metra Stokłosy

IP: *.acn.waw.pl 19.03.05, 07:20
Szkoda, że się nie dołozył do estetyki okolicy. Bo paskudztwo, jakie oni tam
postawili, woła o pomstę do nieba!
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy IP: *.lot.pl 19.03.05, 09:42
      Zgadza się. Ten budynek jest wyjątkowo brzydki.
      • Gość: Andy co wy chcecie?! IP: *.chello.pl 19.03.05, 13:02
        bardzo ladny budynek! spójrzcie na tego kloca co postawili po drugiej stronie
        ulicy od strony wejscia do metra gdzie jest Champion. to dopiero jest
        paskudztwo!
        • Gość: Pluszak Re: co wy chcecie?! IP: *.acn.waw.pl 19.03.05, 17:49
          Tamto ma przynajmniej jakąś skalę ludzką. A nie - cała pierzeja al.KEN na
          wysokość x - a w tym brzydactwie do wysokości x jest ślepa ściana obłożona
          szarymi panelami. Moim zdaniem do niczego to nie pasuje.
    • Gość: M&M Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że wyjście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 19:59
      w tym miejscu było zaplanowane już od początku istnienia stacji.
      • roody102 Re: Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że wyjście 20.03.05, 13:49
        Planowane było od początku, natomiast Metro samo z siebie by do tego raczej nie
        wróciło. A inwestor się wstrzelił.
        • Gość: marzycielka Re: Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że wyjście IP: *.chello.pl 20.03.05, 16:54
          a tak a propo to może jakiś inwestor zrobiłby przejście z metra pod
          skrzyżowaniem Marszłkowskiej i Swiętokrzyskiej.
          • Gość: hubert dodatkowe wyjście z metra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:53
            Te pod Swietokrzyska zrobia podczas drazenia tunelu drugiej linii, wiec bez
            obaw, jest w planach (dlatego taka kosmiczna lokalizacja obecnych wyjsc).
            Natomiast wie ktos moze cos wiecej o planowanym przebiciu tunelu pod Belgradzka
            na Natolinie? Mialo byc podziemne przejscie do Galerii Ursynow, zna ktos jakies
            konkretne terminy?
            • Gość: marzycielka Re: dodatkowe wyjście z metra IP: *.chello.pl 21.03.05, 18:57
              No drugiej linii metra to ja już nie doczekam chociaż stara nie jestem. Tą
              budują 23 lata a do końca jeszcze kilka lat (vide terminowość oddawania stacji
              do użytku).
    • mmazurro Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy 24.03.05, 00:19
      Szkoda też, że inwestor szarego kloca zamurował nigdy nie wykończone przejście
      podziemne pod Herbsta - zamiast w nim sprzątnąć, wygładzić ściany i wywieźć
      nieco śmieci i ziemi. Uliczka Pasaż Ursynowski miałaby wreszcie rozsądne
      połączenie między swoimi dwiema częściami.
      A tak - inwestor zamurował przejście, a obok wymurował schody na górę - tak,
      aby można było sobie przejść przez ulicę - po jezdni dokładnie nad zamurowanym
      przejściem.
      • Gość: hubert Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 09:54
        Ale jak to zamurował? Bez sensu.
        Co na to władze naszej dzielnicy?
        • Gość: Lolo Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy IP: *.netlandia.pl 24.03.05, 20:00
          Wladze dzielnicy wziely pod stolem. To przejscie utrudnialo inwestorowi i
          projektantom zycie wiec dali.
        • Gość: Ursyn Dali w lape i zamurowali IP: *.netlandia.pl 24.03.05, 20:02
          HiHiHi
          • mmazurro Re: Dali w lape i zamurowali 26.03.05, 18:15
            Chyba nie musieli dawać w łapę - myślę, że po prostu władze Dzielnicy to
            przejście podziemne od dawna miały (gdzieś) i kompletnie się nim nie
            interesowały - tym bardziej nie zainteresują się zamurowaniem. Tak po prawdzie,
            to wykończenie tego przejścia (i bliźniaczego, między Va Bene a Globi pod
            Jastrzębowskiego) pewnie leży w gestii Dzielnicy lub ZDM. I co? I od dwudziestu
            pięciu lat nic. Problem zamurowany = problem z głowy. Zawsze kiedyś można
            odkopać i rozbić mur - na przykład gdy obok zamieszka Radny albo inny członek
            Władz Dzielnicy.
        • Gość: Pluszak Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy IP: *.chello.pl 28.03.05, 12:22
          Władze naszej dzielnicy niestety nie zostały jeszcze wyczyszczone przez Kaczora,
          chociaż dawno powinny
    • lewe_oko Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy 24.03.05, 00:24
      Budynek okropny bez wątpienia, ale z przejscia sie cieszę. Szkoda tylko, ze nowo
      postawione latarnie jak na razie nie świecą :-( Czy ktoś wie jakie sklepy będą
      od wejścia głownego?
      • Gość: K.E.N. 95 Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy IP: *.czerniakowska.pl / 212.160.106.* 24.03.05, 15:38
        tu jest link:
        www.wlodarzewska.com.pl/fr_stoklosy.html
        najedź myszą na budynek - kliknij kondygnacja podziemna- ale uwaga!!! są 3
        piętra, na różowo wynajęte powierzchnie, zielone wolne (nie wiem kiedy
        aktualizowano)
        • Gość: qqw Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy IP: *.cablevision.qc.ca 30.03.05, 22:49
          czy Wlodarzewska bedzie niedlugo budowac ten drugi budynek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka