Gość: Pluszak IP: *.acn.waw.pl 19.03.05, 07:20 Szkoda, że się nie dołozył do estetyki okolicy. Bo paskudztwo, jakie oni tam postawili, woła o pomstę do nieba! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy IP: *.lot.pl 19.03.05, 09:42 Zgadza się. Ten budynek jest wyjątkowo brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy co wy chcecie?! IP: *.chello.pl 19.03.05, 13:02 bardzo ladny budynek! spójrzcie na tego kloca co postawili po drugiej stronie ulicy od strony wejscia do metra gdzie jest Champion. to dopiero jest paskudztwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: co wy chcecie?! IP: *.acn.waw.pl 19.03.05, 17:49 Tamto ma przynajmniej jakąś skalę ludzką. A nie - cała pierzeja al.KEN na wysokość x - a w tym brzydactwie do wysokości x jest ślepa ściana obłożona szarymi panelami. Moim zdaniem do niczego to nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że wyjście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 19:59 w tym miejscu było zaplanowane już od początku istnienia stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że wyjście 20.03.05, 13:49 Planowane było od początku, natomiast Metro samo z siebie by do tego raczej nie wróciło. A inwestor się wstrzelił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzycielka Re: Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że wyjście IP: *.chello.pl 20.03.05, 16:54 a tak a propo to może jakiś inwestor zrobiłby przejście z metra pod skrzyżowaniem Marszłkowskiej i Swiętokrzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert dodatkowe wyjście z metra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:53 Te pod Swietokrzyska zrobia podczas drazenia tunelu drugiej linii, wiec bez obaw, jest w planach (dlatego taka kosmiczna lokalizacja obecnych wyjsc). Natomiast wie ktos moze cos wiecej o planowanym przebiciu tunelu pod Belgradzka na Natolinie? Mialo byc podziemne przejscie do Galerii Ursynow, zna ktos jakies konkretne terminy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzycielka Re: dodatkowe wyjście z metra IP: *.chello.pl 21.03.05, 18:57 No drugiej linii metra to ja już nie doczekam chociaż stara nie jestem. Tą budują 23 lata a do końca jeszcze kilka lat (vide terminowość oddawania stacji do użytku). Odpowiedz Link Zgłoś
mmazurro Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy 24.03.05, 00:19 Szkoda też, że inwestor szarego kloca zamurował nigdy nie wykończone przejście podziemne pod Herbsta - zamiast w nim sprzątnąć, wygładzić ściany i wywieźć nieco śmieci i ziemi. Uliczka Pasaż Ursynowski miałaby wreszcie rozsądne połączenie między swoimi dwiema częściami. A tak - inwestor zamurował przejście, a obok wymurował schody na górę - tak, aby można było sobie przejść przez ulicę - po jezdni dokładnie nad zamurowanym przejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 09:54 Ale jak to zamurował? Bez sensu. Co na to władze naszej dzielnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy IP: *.netlandia.pl 24.03.05, 20:00 Wladze dzielnicy wziely pod stolem. To przejscie utrudnialo inwestorowi i projektantom zycie wiec dali. Odpowiedz Link Zgłoś
mmazurro Re: Dali w lape i zamurowali 26.03.05, 18:15 Chyba nie musieli dawać w łapę - myślę, że po prostu władze Dzielnicy to przejście podziemne od dawna miały (gdzieś) i kompletnie się nim nie interesowały - tym bardziej nie zainteresują się zamurowaniem. Tak po prawdzie, to wykończenie tego przejścia (i bliźniaczego, między Va Bene a Globi pod Jastrzębowskiego) pewnie leży w gestii Dzielnicy lub ZDM. I co? I od dwudziestu pięciu lat nic. Problem zamurowany = problem z głowy. Zawsze kiedyś można odkopać i rozbić mur - na przykład gdy obok zamieszka Radny albo inny członek Władz Dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy IP: *.chello.pl 28.03.05, 12:22 Władze naszej dzielnicy niestety nie zostały jeszcze wyczyszczone przez Kaczora, chociaż dawno powinny Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy 24.03.05, 00:24 Budynek okropny bez wątpienia, ale z przejscia sie cieszę. Szkoda tylko, ze nowo postawione latarnie jak na razie nie świecą :-( Czy ktoś wie jakie sklepy będą od wejścia głownego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.E.N. 95 Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy IP: *.czerniakowska.pl / 212.160.106.* 24.03.05, 15:38 tu jest link: www.wlodarzewska.com.pl/fr_stoklosy.html najedź myszą na budynek - kliknij kondygnacja podziemna- ale uwaga!!! są 3 piętra, na różowo wynajęte powierzchnie, zielone wolne (nie wiem kiedy aktualizowano) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqw Re: Nowe przejście do stacji metra Stokłosy IP: *.cablevision.qc.ca 30.03.05, 22:49 czy Wlodarzewska bedzie niedlugo budowac ten drugi budynek? Odpowiedz Link Zgłoś