Gość: DOROTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 19:57 Wiem, ze los Ursynowa Cię nie opchodzi, wiec znikaj z tego forum, idz na forum dzielnicy w ktorej mieszkasz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ortograf Re:Do Doroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 20:22 Opchodzi. Opchodzi. Opchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re:Do Doroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 21:01 Zwykłe przeoczenie, ale pewnie i tak nie uwierzysz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr X Re: .... NIE POKAZUJ SIĘ TUTAJ IP: *.itpp.pl 17.04.05, 04:51 Ja jestem za tym aby z tego forum zniknęli wszyscy których los mojej dzielnicy nie oBchodzi, czyli ci co forsują budowę drugiej Doliny Służewieckiej przez środek osiedla i ci którzy dążą do totalnego zakorkowania Ursynowa porzez brak normalnych wyjazdów na wschód i zachód.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: .... NIE POKAZUJ SIĘ TUTAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 12:33 Ale czy takie wyjazdy na wschod i zachód nie spowodują, ze nagle z Mokotowa zaczną nam przejezdzac przez Ursynów aby dostac się do obwodnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: .... NIE POKAZUJ SIĘ TUTAJ 17.04.05, 21:45 Gość portalu: DOROTA napisał(a): > Ale czy takie wyjazdy na wschod i zachód nie spowodują, ze nagle z Mokotowa > zaczną nam przejezdzac przez Ursynów aby dostac się do obwodnicy? Nie bo będą mieli Puławską i kawałek trasy N-S. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_x3 Re: .... NIE POKAZUJ SIĘ TUTAJ 18.04.05, 03:04 A czy to, że wszyscy wyjeżdżający z Ursynowa (oprócz jadących do Piaseczna i do Raszyna wąziutką, lokalną Baletową i jej równie lokalnym przedłużeniem) jadą przez Mokotów, Ci nie przeszkadza? I to niezależnie czy celem podróży jest Okęcie, Wilanów, Bemowo, Żoliborz, Ostrołęka, Gdańsk, Siedlce, Radzymin czy też ulubione przez "ekologów" Lizbona czy Władywostok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: .... NIE POKAZUJ SIĘ TUTAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 07:55 Tak jak się spodziewałam.... Z Ursynowa nikogo tu nie ma niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_x3 Re: .... NIE POKAZUJ SIĘ TUTAJ 18.04.05, 14:56 Hmm... ja mieszkam na Ursynowie od 1983r. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: .... NIE POKAZUJ SIĘ TUTAJ 18.04.05, 17:05 mr_x3 napisał: > Hmm... ja mieszkam na Ursynowie od 1983r. I ty chcesz, by przez środek osiedla przeszła autostrada? A fe. Jakiś dziwny ursynowiak jesteś. ;-)= Przeciez wiadomo, że wszyscy ursynowiacy są przeciw. A tak na marginesie - mam na Ursynowie masę znajomych. Nie znam jednak nikogo, kto by był przeciw POW w tunelu. A nawet słysze głosy "czas najwyższy", "nie możemy się już doczekać", "chcę w końcu wyjechac na Poznań w 20 minut, a nie 2 godziny". Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_antychristo Re: .... NIE POKAZUJ SIĘ TUTAJ 19.04.05, 09:40 vampi_r napisał: <"chcę w końcu wyjechac na Poznań w 20 minut, a nie 2 godziny".> bosze... znowu twój ulubiony "lajtmotiw"... "na Poznań w 20 min, na Gdańsk w 8, na Zakopane w 4" itp itd widać ty i wszyscy znajomi jeździcie tylko "na Poznań"... to brzmi prawie jak "na Berlin!!! ...urrraaa... rebiata w pieriod" AUTOSTRADA rozwiąże wszelkie bolączki ludzi ..."lewatywa i wit. C" dobrze że jesteś tylko ograniczonym informatykiem a nie lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
i.love.ursynov Re:Nie rządź się tutaj, Dorota 17.04.05, 13:51 Jak sobie założysz prywatne forum, to możesz rządzić. Zachowujesz się bardzo niekulturalnie. A vampi_r przyniósł, w przeciwieństwie do ciebie, wiele pożytku mieszkańcom mojej kochanej dzielnicy. Nie szarogęś się na cudzym lub wspólnym, radzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re:Nie rządź się tutaj, Dorota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:01 Jakiego pożytku? Wprowadzenie TIRów na teren Ursynowa to nie pożytek. Wątpię zebys był z Ursynowa w przeciwiwenstwie do mnie i innych ktorzy śą stąd. Nie pozdrawiam. Zastanów się nad swoją kulturą. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Ależ Dorotko, skarbie 17.04.05, 18:04 To nie ja decyduję o budowie tras, nie ja je projektuję, nie ja je finansuję, nie ja. Ja tylko wraz z gronem przyjaciół z SISKOM staram się Wam powiedzieć, że inwestycja, jaka będzie realizowana na Ursynowie (w zasadzie bierzmy pod uwagę całokształt uładu obwodnic i nowych tras wylotowych w Warszawie) nie jest wcale taka straszna, jak Wam usiłują wmówić pseudoekolodzy, a nawet jest o wiele bardziej korzystna, niż cokolwiek innego. Działamy po to, by uzmysłowić Wam, że zbudowanie trasy w tunelu będzie o wiele lepsze, niż czegokolwiek innego wierzchem. A właśnie Ursynowowi grozi to, że gdyby inwestycje GDDKiA nie doszły do skutku, to zbudowano by Wam drugą Dolinę Słuzewiecką przez środek osiedla. I takie plany ma własnie Ekologiczny Ursynów i Pani pseudoekolog Cesarska. Zobacz sama: www.ekostrada.republika.pl/img/mapa2.png Widzisz, co Wam chce zbudowac Pani Cesarska? 6-cio pasmową ulicę po wierzchu. Z potężnym ruchem i korkami. Lepsza chyba 8-mio pasmowa ulica w tunelu. Nieprawdaż? Ja wraz z SISKOM Wam to przekazujemy i o tym informujemy. Nie my jednak będziemy to budować. Nie gniewaj się wiec na mnie, ani na nikogo z SISKOM. My tylko mówimy Wam prawde. Trasa ta powstanie i jest to najlepsze rozwiązanie z wszystkich możliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_antychristo ależ roperciku, rypko, ajdolu nasz 18.04.05, 09:25 vampi_r napisał: (...) spie...tzn p a d a j robaczku kochany ty nasz na Wierzbno <jest to najlepsze rozwiązanie z wszystkich możliwych> of koz że najlepsze żuczku of koz... wiesz najlepiej jak zwykle wszystko i o wszystkim uwielbiamy cię za to -------------------- strzeż mnie Boże od przyjaciół z wrogami poradzę sobie sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziko [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 22:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś