bugatti.atlantic 18.07.05, 23:05 Hej, czy ktoś z was UCZYŁ się tam jeżdzić? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuzzy7 Re: Hołubcowa Górka 19.07.05, 15:13 bugatti.atlantic napisała: > Hej, czy ktoś z was UCZYŁ się tam jeżdzić? Polecacie? A gdzie to jest? Aha, calkiem ciekawa wycieczke rowerowa, mozna sobie zrobic, jadac w kierunku Chojnowskiego Parku Krajobrazowego! Pzdr, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Hołubcowa Górka 19.07.05, 17:32 Nie wiem nic o Hołubcowej Górce, ale kiedyś pytałam na tym forum o jazdę konną i tę szkołe polecała mi jedna albo dwie osoby... A Hołubcowa to gdzieś w okolicach Poleczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Relana Re: Hołubcowa Górka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:15 To ja polecałam Hołubcową Górkę. Są tam dobre konie, pani Wanda- mistrzyni olimpijska - trenerem. Atmosfera ok, blisko. Właściciel p. Rysio organizuje doskonałe konkursy i wspaniałe pokazy ujeżdżania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Hołubcowa Górka 22.07.05, 12:13 A czy mogłabyś podac jakieś namiary? Adres, telefon, stronę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Hołubcowa Górka 22.07.05, 23:24 lewe_oko napisała: > A czy mogłabyś podac jakieś namiary? Adres, telefon, stronę internetową? W Googlach wszystko znajdziesz! Pozdrowienia, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Hołubcowa Górka 22.07.05, 23:27 Faktycznie, kiedyś nie mogłam znaleźć - I swear! Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy7 Re: Hołubcowa Górka 22.07.05, 23:33 lewe_oko napisała: > Faktycznie, kiedyś nie mogłam znaleźć - I swear! Moze po prostu strony, której szukalas jeszcze nie bylo, hehehehehe... Pozdrowienia, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś