stella9 01.09.05, 09:37 Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego i w miare taniego krawca na Ursynpwie? Będę ogromnie wdzięczna... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pomidorekk Re: szukam dobrego krawca IP: *.acn.waw.pl 01.09.05, 09:53 Mogę polecić bardzo sympatyczne i tanie Panie krawcowe, ale z tego co wiem to one robia poprawki krawieckie (nie wiem czy też szyją). Przy KEN - na przeciwko Tesco w pasażu. Odpowiedz Link Zgłoś
stella9 Re: szukam dobrego krawca 01.09.05, 13:40 No własnie zalezy mi na krawcu, nie na poprawkach krawieckich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szukam dobrego krawca IP: *.acn.waw.pl 02.09.05, 08:37 a moze byc krawcowa? podobno dobra jest w okolicy ulicy balo, borsuka, chyba villardczykow dokladnego adresu nie znam, ale latwo trafic Odpowiedz Link Zgłoś
stella9 Re: szukam dobrego krawca 06.09.05, 14:11 pewnie, ze może być krawcowa:) W którym miejscu dokładnei się mięści? Szyła Ci coś? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalasanty smalec Re: szukam dobrego krawca IP: *.fbx.proxad.net 06.09.05, 15:40 dobrych krawcow codziennie mozna spotkac w srodkach komunikacji masowej rzucaja sie w oczy, tacy przystrzyzeni nie sa tani, biora wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
wandasta Re: szukam dobrego krawca 08.09.05, 14:30 Mogę polecić z czystym sumieniem pracownię przy ul. Borsuka 5. To jest na ty łach budynku KEN 19, naprzeciwko przychodni Rentgenologów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szukam dobrego krawca IP: *.acn.waw.pl 12.09.05, 08:37 o wlasnie to to, tylko nie znalam adresu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seniorita_k Re: szukam dobrego krawca IP: 217.79.151.* 26.09.05, 13:55 ta osoba, która prowadzi zakład przy ul.borsuka (róg boglarczyków) nie szyje wszystkiego w tym zakładzie, jest poza tym dość droga, co trudniejsze projekty oddaje do szycia pewnej pani, za sumiennosc której mogę poświadczyc.. Niestety nie jestem upowazniona do podania np. nr-u telefonu ww. krawcowej ale rzeczy oddane do zakładu na ul. borsuka i przekazane pani D. <:)> bedą dobrze zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś