Dodaj do ulubionych

klub dla dzieci

11.09.05, 22:37
czy jest na ursynowie klub dla dzieci, gdzie moje pociechy (4-lata) mógłby
liczyć na jakieś zajęcia przed południem. Drugiego syna(8-lat) chętnie
posłałabym na ciekawe zajęcia popołudniowe. A może w weekendy (szczególnie w
te jesienne deszczowe)ursynów ma coś do zaoferowania?
Proszę o każda informację.
Obserwuj wątek
    • fragolaa Re: klub dla dzieci 12.09.05, 12:20
      ok. 2 miesiące temu reklamował się klub malucha na Pasażu Ursynowskim. Chyba
      nazywal się Gumisie albo coś podobnego. Poszukaj w wyszukiwarce
    • Gość: mamajasia Re: klub dla dzieci IP: *.chello.pl 12.09.05, 22:03
      jest na Pięciolinii 10 Klub Przedszkolaka,oferuje opiekę przed południem oraz w
      ramach tej opieki zajęcia dodatkowe,m innymi angielski,plastykę,rytmikę i
      korektywę,wszystko to w cenie czesnego a czesne można ustalić,bo jest
      dopasowywane do potrzeb rodziców i dzieci,full opcja to 450 zł(od 7.30 do
      17.00),polecam jest tam bardzo fajnie i kameralnie,nieliczne grupki,plac zabaw
      dla dzieci,podaję telefon: 641 54 71
      • kasiek05 Re: klub dla dzieci 13.09.05, 08:24
        bardzo dziękuję za podpowiedź, dzisiaj dzwonię.
        Pozdrawiam
      • Gość: ania.k Re: klub dla dzieci IP: *.chello.pl 20.09.05, 14:09
        zadziwiajace!?! moje dziecko tez tam chodzilo i nie pamietam jakiegos
        specjalnego zaangazowania poswiecenia milej atmosfery itp. Kameralnie moze
        jest, bo rodzice zabieraja dzieci. na szczescie moja chodzila krotko.
        • Gość: takasobieja Re: klub dla dzieci IP: *.chello.pl 25.09.05, 13:08
          mówisz o tym co było kiedyś,istotnie nie zawsze działo się najlepiej,ale teraz
          placówka jest prywatna i jest naprawde super,chodzi tam moje dziecko
    • Gość: mamajasia Re: klub dla dzieci IP: *.chello.pl 13.09.05, 21:21
      no ico,dzwoniłaś? ciekawa jestem czy cie ta oferta satysfakcjonuje?
    • pauliszka77 Re: klub dla dzieci 14.09.05, 13:04
      Klub A4 na ulicy Amundsena, mają zajęcia przedpołudniowe i popołudniowe.
    • ewa1054 Re: klub dla dzieci 15.09.05, 13:21
      www.klubgumisiow.republika.pl
      • klaryma Re: klub dla dzieci 15.09.05, 13:32
        Na Dunikowskiego, bodajże 8 (tam gdzie przychodnia stomatologiczna Gordent) też
        jest taki klub, czytałam ulotki, brzmiały zachęcajaco.
        • Gość: justa52 Re: klub dla dzieci IP: *.aster.pl 19.09.05, 23:39
          www.malemisie.pl
          • Gość: magda Re: klub dla dzieci IP: 5.6.1D* / *.alcatel.fr 20.09.05, 15:56
            na belgradzkiem w bloku gdzie jest bzwbk od strony osiedla jest klubik dla
            maluchow - godzina chyba 7 zł... Klub juniora sie nazywa czy cos takiego
    • fragolaa Re: klub dla dzieci 21.09.05, 19:53
      Ja tez słyszałam bardzo dobre rzeczy o Dunikowskiego. Mała grupa i bardzo dobre
      warunki.
    • md0609 Re: klub dla dzieci 21.09.05, 22:44
      czytaliście o klubie malucha małe misie. ma być opieka logopedyczna- a z tego
      co wiem to nikt tam nie pracuje z takimi kwalifikacjami. panie może są po
      pedagogice (chyba tylko jedna) ale za to po pedagogice ogólnej a nie
      przedszkolnej. dzieci od 1 roku życia, w grupach ma być ile się da, jak naj
      więcej.!!Co to za klub. Ładnie tylko piszą żeby kasy natłuc, bo chętnych nie
      mają. Narobiło
      się tych klubów. ZASTANÓWCIE SIĘ!!!

• Gość: justa52 Re: klub dla dzieci do md0609 IP: *.aster.pl 22.09.05, 00:20
        Witam
        nie wiem z skąd ma pani takie informacje, chyba wymyślone przez panią!!!
        W klubie pracują cztery panie wszystkie są po pedagogice wczesnoszkolnej i
        przedszkolnej z logopedia, przez cały dzień jest też pielęgniarka. Chętnych
        naprawdę nam nie brakuje.
        Grupa jest jedna (na 170 m2 jest 20 dzieci w tym 500 m2 ogródek)wiec nie jest to
        ile się da , jak najwięcej.
        Dla rodziców dzieci uczęszczających do klubu jest podgląd przez internet każdy
        ma możliwość zobaczyć co w danej chwili robi jego dziecko.
        Jeżeli chce pani zobaczyć co to za klub zapraszam.
        Wszyscy chętni zapisem malucha zgodnie twierdza ze nie mamy konkurenci w
        Warszawie pod względem motorycznym i lokalowym jeżeli chodzi o żłobek
        Na przyszłość proszę najpierw zorientować się w sytuacji, a nie rozpowszechniać
        na forum fałszywe informacje.
        Pozdrawiam Justyna Żurowska
        • Gość: justa52 Re: klub dla dzieci do md0609 IP: *.aster.pl 22.09.05, 00:27
          Jeżeli chodzi pani o antyreklamę dla klubu to proszę się nie trudzić
        • Gość: gość Re: klub dla dzieci IP: *.konstancin.net.pl / *.knc.pl 05.12.05, 21:28
          Chciałabym zobaczyć te panie po pedagogice, a w szczególności tę po logopedii.
          hahaha
    • kasiek05 Re: klub dla dzieci 22.09.05, 09:16
      ho ho ale burza.

dziękuję za liczne podpowiedzi. I tak zamierzam sama sprawdzić wszystkie kluby.
      Do tej pory byłam w klubie A4 i nie byłam zachwycona (lecz cena była atrakcyjna)
      Wydawało mi się mało sympatycznie (mam na myśli wystrój). Do klubu na ulicy
      Pięciolini 10 nie trafiłam. Chyba jest dobrze schowany między blokami bo nie
      znalazłam. Nawet przechodnie nie umieli mi wskazać drogi.
      Ja też wiele słyszałam wiele dobrego o klubie na Dunikowskiego. Pojadę tam w
      następnej kolejności.
      • Gość: aksiak Re: klub dla dzieci IP: *.acn.waw.pl 22.09.05, 10:23
        do klubu Pieciolinii 10 musisz wysiasc na przystanku Pięciolinia i teraz nie
        wiem z ktorej strony , wiec tak jesli wysiadziesz i bedziesz miala cukiernie to
        musisz przejsc na druga strone... isc prosto po schodkach ... odbic lekko w
        prawa strone i znow caly czas prosto... zobaczysz zielona furtke i ogrodzony
        teren ...zejsc na dol i jestes na miejscu.
        • Gość: q Re: klub dla dzieci IP: *.acn.waw.pl 22.09.05, 10:29
          przede wszytskim klub male misie przeznaczony jest dla dzieci 1-2,5 roku..
          • Gość: justa52 Re: klub dla dzieci IP: 212.76.37.* 22.09.05, 13:22
            ale w godzinach 17 - 19 prowadzone są zajęcia popołudniowe dla dzieci 1 - 6 lat
            • kasiek05 Re: klub dla dzieci 28.09.05, 08:42
              Byłam w klubie na Dunikowskiego. Prezentuje się bardzo dobrze. Nie jest równiez
              drogi. Tylko trochę mało dzieci tam widziałam. Może są tam jakieś wady(np.
              kiepska kadra)? Co wy na to.
              • Gość: idole Re: klub dla dzieci IP: 83.238.11.* 28.09.05, 09:25
                dla mnie jedyną wada bylo wlasnie to że przychodzi tam mało dzieci. Bylismy dwa
                razy i raz oprocz mojego synka byl jeszcze jeden chlopiec, a drugim razem
                bylismy sami. Pani opiekunka zrobila na mnie srednie wrazenie (powiedziala ze
                boi sie zostawac sama z dziecmi bo nie wie co robic jak dziecko płacze, kiedys
                jakies tak plakalo ze podobno posinialo i byla przerazona, nie wiedziala co
                robic. Woli jak mamy siedza razem na sali). Klub jako miejsce nawet mi sie podobal.
              • Gość: kruella de mun Re: klub dla dzieci IP: *.chello.pl 28.09.05, 16:56
                myślę,że wadą jest napewno kiepska kadra
                • kasiek05 Re: klub dla dzieci 28.09.05, 18:23
                  Odwiedziłam też mały klubik na Kabatach (zapomniałam nazwy ulicy), mieszczący
                  sie na parterze budynku. Ceny wyższe a dzieci więcej. Szukam dalej.
                • Gość: ja Re: klub dla dzieci IP: *.chello.pl 29.09.05, 09:19
                  do klubiku slimak na dunikowskiego moja bliska kolezanka posyla swoje dziecko.
                  bylam tam z nia nie raz i zastanawialam sie nad poslaniem mojej corki. do
                  klubiku zapisanych jest 10 dzieci. p.asia z tego klubiku pracowala wczsniej w
                  klubiku pieciolinii. dzieci maja 2 sale, swoja lazienke, szatnie i zajecia
                  dodatkowe w innych pracowniach, codziennie spacery a niska frekwencja to moze
                  poprostu wina wczesnej pory. tam dzieci glownie przychodza ok 9.30 - 10.00.

ja narazie zrezygnowalam bo dzieci nie maja lezakowania a moje dziecko
                  potrzebuje spac w dzien.
                  • Gość: idole Re: klub dla dzieci IP: 83.238.11.* 29.09.05, 14:47
                    ja pisalam o zajeciach dla najmlodszych dzieci tzw. rozwijanki (1.5-3 lat) tam
                    bylo malo dzieci, a przedszkole Slimak to nie wiem.
                    • Gość: ja Re: klub dla dzieci IP: *.chello.pl 29.09.05, 21:16
                      a wlasnie ta moja kolezanka chciala teraz zapisac synka 1,5 roku na adaptacje i
                      powiedzieli jej ze nie ma bo nikt sie nie zglosil. to mialo byc 2 razy w tyg po
                      2 godz. podobno duzo chetnych bylo w sierpniu a oni w sierpniu nie organizowali
                      • minni1 Re: klub dla dzieci 04.10.05, 17:46
                        polecam Klub Malucha Małe Misie na Ursynowie zajęcia adaptacyjne były super!!
    • Gość: ewa32 Re: klub dla dzieci IP: *.chello.pl 05.10.05, 12:10
      a ja jednak polecam "PIęciolinię" na ul .Pięciolinii
    • Gość: reffifi Re: klub dla dzieci IP: *.chello.pl 05.12.05, 23:59
      ja też
    • Gość: Dariusz Re: klub dla dzieci IP: *.chello.pl 09.12.05, 01:41
      Ja polecam zasięgniecie informacji dotyczacych zajęc plastycznych dla
      przedszkolaków i dzieci starszych prowadzonych przez doswiadczona instruktorke
      plastyki - z tego co slyszalem od Pani ktora mi to polecala brzmialo
      interesujaco.
      W razie czego podaje tel. z wizytowki 641-99-16
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka