Dodaj do ulubionych

fotograf - chrzest

12.10.05, 14:17
Kochani, będę wdzięczna za info o fotografach na Ursynowie. Gdzie można
zrobić zdjęcia do chrztu i za ile.
Pomóżcie bo chrzest już za tydzień
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: fotograf - chrzest 12.10.05, 14:27
      Ostatni raz. Ptem będę ciał. Proszę przeglądać forum, użyć wyszukiwarki, a nie
      tworzyć kolejny wątek na ten sam temat.
      • Gość: gość o janku co ciął będzie IP: *.atman.pl / *.atman.pl 12.10.05, 14:41
        janek, schowaj tego "czerwonego ptaka" i zachowuj się, to nie jest twoje
        prywatne forum, co to znaczy "będę ciął"? Nie można zadać pytania, bo jakiś
        janek "będzie ciął"? Nie pasuje tobie, to nie czytaj, źle się czujesz w naszym
        towarzystwie, nie zaglądaj na forum, wyjdź na spacer, zajmij się czymś innym niż
        psuciem tego forum. Poważnie tak tobie radzę, jest ładna pogoda, przespacerujesz
        się, odpoczniesz, inaczej spojrzysz na świat.
        • jan-w Re: o janku co ciął będzie 12.10.05, 15:44
          Jestem moderatorem i do moich obowiązków należy pilnowanie netykiety. A takie
          posty ją naruszają.
          • Gość: kw Re: o janku co ciął będzie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.05, 15:54
            Czy kultura wypowiedzi szanownego moderatora nie obowiązuje?
          • Gość: gość Re: o janku co ciął będzie IP: *.atman.pl / *.atman.pl 12.10.05, 16:07
            czerwony janek, wyluzuj, nie każdy ma tyle czasu, żeby grzebać po
            wyszukiwarkach, większość ludzi nawet nie wie, że tu jest jakaś wyszukiwarka. Po
            to jest forum, żeby zadać pytanie jak ktoś chce się czegoś dowiedzieć. Nie
            chcesz odpowiedzieć, to nie odpowiadaj, bo tylko zaśmiecasz to forum. Przejąłeś
            się mocno swoimi nowymi "obowiązkami" i napierasz tym czerwonym ptakiem jak
            jakiś stachanowiec (a propos, wiesz kto to taki?), 300% normy, płacą ci za to
            niezwykłe zaangażowanie w niezbyt dobrej sprawie, coś ci za to obiecali, jak się
            wykażesz?
            • ewis Re: o janku co ciął będzie 13.10.05, 07:37
              Na innych (bardziej profesjonalnie moderowanych) forach (gazetowych), moderator
              w takiej sytuacji wkleja kilka linków z odpowiedziami, które już były i
              grzecznie prosi aby w przyszłości korzystać z wyszukiwarki.
              No, ale co człek to inna kultura....
              • lewe_oko Re: o janku co ciął będzie 13.10.05, 09:43
                Droga/i Ewis - robiłam tak z reguły (tj. wklejalam linki), ale robiłam tak
                wyłącznie z prywatnych pobudek - robiłam to samo, gdy nie byłam moderatorką. To
                wchodzi w sklad naszych obowiązków.
                • lewe_oko Re: o janku co ciął będzie 13.10.05, 09:47
                  Oczywiście nie wchodzi :)
              • bugatti.atlantic Re: o janku co ciął będzie 13.10.05, 10:18
                ewis - mogłabys podać przykłady innych bardziej profesjonalnie moderowanych
                forów gazetowych? ja mam dokładnie odwrotne spostrzezenia, to jest że
                moderatorzy na innych forach dużo bardziej niż tu wykorzystują swoją władzę i
                są często nieprzyjemni. nasi wykazują sie zbyt duza łagodnośc tolerujac troli w
                rodzaju silvia i powstawanie po raz n-ty tych samych watkow. ale moze to jest
                wedlug ciebie profesjonalizm.
                • ewis Re: o janku co ciął będzie 13.10.05, 10:41
                  Na przykład na gazetowym forum edziecko - podforum Warszawa czy Przedszkola :-)
                  Tam też wkurzające jest zadawane po raz setny jakieś pytanie, ale moderatorki
                  jakoś sobie z tym radzą :-) Znaczy zazwyczaj linkują + edukują ws wyszukiwarki :-)
                  • lewe_oko Re: o janku co ciął będzie 13.10.05, 10:48
                    Co to jest podforum Warszawa? Jeśli masz na myśli forum Warszawa - to
                    moderatorzy są tam od wczoraj... Chyba nie stać mnie czasowo na to, by
                    "edukować" każdego użykownika odnośnie wyszukiwarki.
                    • lewe_oko Re: o janku co ciął będzie 13.10.05, 10:55
                      Już wiem o co chodzi - weszłam na edziecko. Z tego co zauważyłam na każdym z
                      tych forów są na górze wskazówki moderatora. Może coś takiego należałoby
                      wprowadzić i tu, a wtedy nie było takich problemów jak w tym wątku.
    • ewis Re: fotograf - chrzest 13.10.05, 07:39
      Nie polecam faceta, który robi zdjęcia podczas Chrztu w Kościele przy KEN 101.
      Facet za 20 zdjęć (w tym z zamkniętymi oczami, uciętą głową do połowy itp.)
      życzy sobie 500 zł. Żenada.
    • agahop Re: fotograf - chrzest 13.10.05, 14:16
      Nie rozumiem tej dyskusji. Może szanowny moderator sprawdziłby co może wyszukac
      na tym forum na temat fotografa. Sa dokładnie 2 posty i nie wiele z nich wynika.
      Wyszukalam na innych stronach 2 fotografow z Ursynowa ale nie bylo latwo.
      Pasaż ursynowski, za poze 50 zl i minimum 5 trzeba wziac
    • agahop Re: fotograf - chrzest 13.10.05, 14:19
      chcialbym jeszcze dodać, ze zakładając post nikt nikomu nie szkodzi. Jezeli
      nikt nie uzna go za coś interesującego to nie bedzie odpowiedzi i po kłopocie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka