Dodaj do ulubionych

Nauka gry w tenisa

20.10.05, 10:21
Polecacie jakąś szkołę? Jak kształtują się ceny?
Obserwuj wątek
    • kiki_de_montparnasse Re: Nauka gry w tenisa 20.10.05, 10:23
      Wiem, że grają przy alei Kasztanowej, nie wiem tylko czy jest tam kryty kort.
      Ale kiedy jest ciepło musi być przyjemnie.
      • lewe_oko Re: Nauka gry w tenisa 20.10.05, 10:28
        Faktycznie :-) Wiesz jak nazywa się ta szkoła?
        • Gość: monika Re: Nauka gry w tenisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:19
          Te korty należą do Szkoły Tenisa "Tie Break"(biuro mają na Koncertowej 8a).Dwa
          korty są w zimie pokryte balonem.
          Grałam tam w poprzednim sezonie w grupie z trenerem. Jak zbierze się kilka osób
          (3-5)o podobnym poziomie zaawansowania i podobnych preferencjach co do godziny
          zajęć to mogą zorganizować zajęcia z trenerem raz w tygodniu(podpisuje się
          umowę - zajęcia trwają do końca roku szkolnego, ale można wcześniej
          wypowiedzieć umowę). Oczywiście można też wynająć kort jednorazowo. Ja się
          zgłosiłam, że chcę grać w Alei Kasztanowej, ale do tej pory nie utworzyła się
          grupa.
          Może ktoś jest chętny zagrać? Kiedyś dużo grałam na kortach na Hirszfelda
          (jakieś 6 lat) i brałam udział w tamtejszych turniejach(jeden z nich wygrałam,
          a w innym zajęłam drugie miejsce - ale to było dawno temu 1998-99 rok. Potem
          miałam trochę przerwy w grze. Ogólnie mogę określić swój poziom na
          średniozaawansowany, ale chętnie zagram też z kimś mniej zaawansowanym(jeśli
          chodzi o mój wiek to mam 24 lata)
          • lewe_oko Re: Nauka gry w tenisa 20.10.05, 11:44
            Wielkie dzięki :-) Mają jakąś stronę internetową? Ja mam partnera do grania i
            jestem początkująca.
            • Gość: monika Re: Nauka gry w tenisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:58
              Tak, mają stronę internetową
              www.tiebreak.pl
              Są tam informacje na temat obiektów, cenniki, aktualności itp. Warto też
              zajrzeć na www.tenisklub.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka