lewe_oko 20.10.05, 10:21 Polecacie jakąś szkołę? Jak kształtują się ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiki_de_montparnasse Re: Nauka gry w tenisa 20.10.05, 10:23 Wiem, że grają przy alei Kasztanowej, nie wiem tylko czy jest tam kryty kort. Ale kiedy jest ciepło musi być przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Nauka gry w tenisa 20.10.05, 10:28 Faktycznie :-) Wiesz jak nazywa się ta szkoła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Nauka gry w tenisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:19 Te korty należą do Szkoły Tenisa "Tie Break"(biuro mają na Koncertowej 8a).Dwa korty są w zimie pokryte balonem. Grałam tam w poprzednim sezonie w grupie z trenerem. Jak zbierze się kilka osób (3-5)o podobnym poziomie zaawansowania i podobnych preferencjach co do godziny zajęć to mogą zorganizować zajęcia z trenerem raz w tygodniu(podpisuje się umowę - zajęcia trwają do końca roku szkolnego, ale można wcześniej wypowiedzieć umowę). Oczywiście można też wynająć kort jednorazowo. Ja się zgłosiłam, że chcę grać w Alei Kasztanowej, ale do tej pory nie utworzyła się grupa. Może ktoś jest chętny zagrać? Kiedyś dużo grałam na kortach na Hirszfelda (jakieś 6 lat) i brałam udział w tamtejszych turniejach(jeden z nich wygrałam, a w innym zajęłam drugie miejsce - ale to było dawno temu 1998-99 rok. Potem miałam trochę przerwy w grze. Ogólnie mogę określić swój poziom na średniozaawansowany, ale chętnie zagram też z kimś mniej zaawansowanym(jeśli chodzi o mój wiek to mam 24 lata) Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Nauka gry w tenisa 20.10.05, 11:44 Wielkie dzięki :-) Mają jakąś stronę internetową? Ja mam partnera do grania i jestem początkująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Nauka gry w tenisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:58 Tak, mają stronę internetową www.tiebreak.pl Są tam informacje na temat obiektów, cenniki, aktualności itp. Warto też zajrzeć na www.tenisklub.pl Odpowiedz Link Zgłoś