Dodaj do ulubionych

Centrum Onkologii

IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.06, 18:59
Czy ktoś się orientuje, czy na ostatnim piętrze Centrum Onkologii znajduje
się hotelik dla rodzin pacjentów? . Bardzo proszę o jakieś namiary. Będę
wdzięczna za pomoc i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • rubeus Re: Centrum Onkologii 06.01.06, 19:19
      Wrrrrrrrrrrrrrrr........

Jest hotel - użyj wyszukiwarki forum, aby znaleźć namiary....
    • jan-w Re: Centrum Onkologii 06.01.06, 19:21
      Hotel Szkoleniowy Centrum Onkologii ul. Roentgena 5, 02-781 Warszawa-Ursynów
      tel. 0 22 643-91-87

I jak BARDZO słusznie napisał Rubeus:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=33543987&a=33664257
      Powyżej instrukcja obsługi wyszukiwarki
      • Gość: czajka Re: Centrum Onkologii IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.06, 19:27
        Ludzie!! Czytajcie posty dokładnie!!!. Wiem, o hotelu szkoleniowym OBOK Centrum
        Onkologii. On mnie NIE interesuje. A z wyszukiwarki umiem korzystać. Prośba
        pozostaje nadal aktualna.
        • jan-w Re: Centrum Onkologii 06.01.06, 19:36
          Hotel dla przyjeżdżających na leczenie pacjentów, znajduje się na ostatnim
          piętrze i działa w ramach hotelu szkoleniowego.
          • Gość: inny inna Re: Centrum Onkologii IP: *.chello.pl 06.01.06, 19:56
            Kurczę, jacy wy jesteście dziwni, nie czytacie co ludzie piszą, do diabła z
            wyszukiwarką, tam tylko suche fakty a ktoś może chcieć więcej informacji
            bardziej prywatnych, może ktoś z czegoś kożystał, ma swoją opinię, może coś
            doradzić od siebie, przed czymś przestrzedz albo doradzić. Dajcie ludziom do
            cholery spokój, niech se zadają pytania jakie chcą, to forum jest dla nich, nic
            złego wam nie robią a nie ma tu znów takiego tłoku, żeby aż tak strofować.
            • jan-w Re: Centrum Onkologii 06.01.06, 21:03
              Mylisz się wyszukiwarka, to nie książka telefoniczna, a wyszukiwarka postów
              innych uczestników na dany temat, czyli dokładnie tego o co autor wątku pytał,
              ale nie zadał sobie trudu poszukania samemu. Netykieta zarówno tego jak i
              wszystkich innych forów, nakazuje sprawdzenie czy nie było wcześniej wypowiedzi
              na ten temat. Każdy uczestnik forum, akceptuje zasady netykiety, przez fakt
              korzystania z forum.
            • jan-w Re: Centrum Onkologii 06.01.06, 21:06
              A może nie wiesz że chodzi o wyszukiwarkę postów na forum Ursynów i myślisz że
              chodzi o Google lub coś w tym rodzaju ? Jeśli tak to nieporozumienie. Przeczytaj
              przyklejoną instrukcję Rubeusa.
            • Gość: rub Re: Centrum Onkologii IP: *.chello.pl 06.01.06, 21:51
              chodzi o wyszukiwarkę postów na forum...
              Po to administracja portalu przykleiła 'lokalne' wyszukiwarki
              do każdego forum, aby było łatwiej znaleźć wypowiedź.
              • Gość: czajka Re: Centrum Onkologii IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.06, 22:04
                Dzięki inna za wzięcie takich jak ja w obronę. Z wyszukiwarki NIC nie wynika.
                Dlatego osmieliłam się zapytać, ale zostałam zbesztana przez admina.A ja
                właśnie czekam na takie"ludzkie" informacje-od ludzi życzliwych i chcących
                pomóc. Nieustająco pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka