darooo 01.09.06, 11:08 Witam, czy ktoś jadł tam pizze??:) warto tam coś zamiawiac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turtle3 Re: Pizza time 01.09.06, 13:05 ja jadłem w weekend, skusili mnie kolorową, profesjonalną ulotką, ale nie polecam. przywieźli 2 pizze, jakieś z grzybami i z zerami i smak kiepski, podobnie zresztą jak w pizza domino, którą zamówiłem 2 tygodnie temu. może ktoś może polecić jakąś naprawdę dobrą pizzerię, która dowozi do somu Odpowiedz Link Zgłoś
mama_tymianka Re: Pizza time 09.09.06, 19:59 Dla mnie absolutnym hitem jest Da Grasso (sieć), pizza niedroga, duża, zawsze swieża i co świetne - NIE TŁUSTA. Kiedyś jadałam głównie Pizza Hut, odkąd spróbowaliśmy Da Grasso, nie mogę przełknąć Hut'a właśnie ze względu na ten tłuszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pizza time 11.09.06, 10:43 Tylko żeby dawali trochę więcej składników... Odpowiedz Link Zgłoś
hipotamica Re: Pizza time 01.09.06, 14:37 Kebab pizza jest bardzo dobra. Inne smakowały mi różnie;)) A domino to już obrzydliwe paskudztwo z wstrętną obsługą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Pizza time 10.09.06, 19:46 Tylko Parma z KEN-u (obok Kangurka). Odpowiedz Link Zgłoś
kleolili Re: Pizza time 11.09.06, 14:08 a dokładniej gdzie jest Parma (i Kangurek)? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pizza time 11.09.06, 14:14 Gógle naprawdę nie gryzą: al. Komisji Edukacji Narodowej (KEN) 95 Odpowiedz Link Zgłoś
szuja3 Re: Pizza time 21.09.06, 17:12 eee, nie jest taka zła Pizza Time. Dzięki nim nie umarłem z głodu,jak żona wyjechała.Zwykle biorę mexi-coś (ostre) i takie coś z salami.Zamiast chińskiej zupki- luzik. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Pizza time 21.09.06, 17:14 Ja nie lubię Pizza Time and Domino. Zupełnie mi nie smakują. Polecam tak jak inni Parmę albo Al Dente (to ta sama sieć). Tańsze jest jeszcze Soprano (chyba ta sama sieć, co Da Grasso). Podstwowa zaleta - rewelacyjne, cienkie, doskonale wypieczone ciasto. Moje ulubione to Hawajska i Capriciosa. :) Odpowiedz Link Zgłoś