nataan 06.08.05, 14:12 Ale ledwo.... I pytanko.... Do Pudzianowskiego to mi jeszcze brakuje :):):) a wczoraj dostalem propozycje "tanczenia" na wieczorze panienskim.... :):):):):):) Czemu? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgliscie Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 14:22 bo Pudzianowski ma w tym czasie inna fuchę:) Odpowiedz Link Zgłoś
little_ladybird Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 14:23 bo może po prostu ty niezła "dupa" jesteś :DDDDDDdddd Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 14:25 little_ladybird napisała: > bo może po prostu ty niezła "dupa" jesteś > :DDDDDDdddd to oczywiste :P:P:P ale czy az tak niezla, zeby takie propozycje angazu dostawac to nie wiem... :):):) skromnosc mam po mamie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 14:30 no wlasnie chyba nie placa....bo jakby placili to bym sie w ogole nie zastanawial... :) tylko mi nie piszcie, ze kobieta chce mnie bo robi oszczednosciowke... :):):) zabije!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mgliscie Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 14:32 kobieta chce Cie bo robi oszczędnościówke umre za 5 minut tylko kawe dopiję, pozwól :) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 14:33 mgliscie napisała: > kobieta chce Cie bo robi oszczędnościówke > umre za 5 minut tylko kawe dopiję, pozwól :) tego sie spodziewalem...wrednoto ...:P Odpowiedz Link Zgłoś
little_ladybird Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 14:35 nataan napisał: > little_ladybird napisała: > > > bo może po prostu ty niezła "dupa" jesteś > > :DDDDDDdddd > > > to oczywiste :P:P:P > ale czy az tak niezla, zeby takie propozycje angazu dostawac to nie > wiem... :):):) Nie mnie to oceniać, o gustach jak wiadomo się nie dyskutuje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 14:36 little_ladybird napisała: > Nie mnie to oceniać, o gustach jak wiadomo się nie dyskutuje ;)) wiec nie dyskutujmy o urodzie podyskutujmy o moim talencie... :P Odpowiedz Link Zgłoś
little_ladybird Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 14:39 talencie do czego? czy może cały jesteś jednym wielkim chodzącym talentem? :PPP intrygujące... Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 14:47 koniec z bezgraniczna nieskromnoscia..... po prostu jestem niesamowicie przystoiny i umiejetnie "wyginam smialo cialo" :):):):) a tak powaznie to dostalem angaz pewnie dlatego, ze angazujaca byla rownie pijana jak angazowany... :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
little_ladybird Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 14:54 > po prostu jestem niesamowicie przystoiny i umiejetnie "wyginam smialo > cialo" :):):):) to brzmi zachęcająco... Zaraz się więcej takich propozycji posypie :PPPPPPPPPPPP i to na trzeźwo ;))) pozdrawiam i udanego weekendu. Spadam do reala. Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 14:55 ja juz nie chce reala...mam dosyc..pa :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 15:45 nataan napisał: > Ale ledwo.... > I pytanko.... > Do Pudzianowskiego to mi jeszcze brakuje :):):) a wczoraj dostalem > propozycje "tanczenia" na wieczorze panienskim.... :):):):):):) > Czemu? :):):) Dyzio marzyciel,jeżeli by tak było to po co byś pisał na forum???? Widocznie brakuje Ci tego i marzysz:)),ale to nie sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 16:52 No nataan, moje congratulations ;) za przezycie oczywiscie :P Mi tez sie udalo:) A co do pytanka... dzis ci nie pomoge, myslenie nie jest dzis moim sprzymierzencem..:/ Ale co, zgodziles sie ? :ppppp Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 17:18 jeszcze sie nie zdecydowalem, ale dzisiaj bede mial okazje porozmawiac o szczegolach z potencjalna pracodawczynia.... Tak sie sklada, ze razem robimy sobie "after" na czyms w stylu "pigsa party" :) gdzies poredziesiat kilometrow od warszawy... :):) jak to Owsiak ma w zwyczaju mowic: "oj sie bedzie dzialo...." :):):) ale jeszcze nigdy nie bylem na wieczorze panienskim.... i dlatego mnie tam ciagnie... raz widzialem film z takiej imprezy... widzialem, jak moje znajome zamieniaja sie w potwory!!! napastuja biednego stripera.... zrywaja z nie go ubrania...przeklinaja w nieboglosy...wszystkie upite.... same sie rozbieraja... no w przypadku mezczyzn nie ma az takiej degrengolady... a szkoda...:) dlatego korci mnie bardzo...tyle, ze ja nie mam warunkow do rozbierania sie przed stadem pijanych kobiet... :) no nic zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 17:48 "raz widzialem film z takiej imprezy... widzialem, jak moje znajome zamieniaja sie w potwory!!! napastuja biednego stripera.... zrywaja z nie go ubrania...przeklinaja w nieboglosy...wszystkie upite.... same sie rozbieraja... no w przypadku mezczyzn nie ma az takiej degrengolady... a szkoda...:) dlatego korci mnie bardzo...tyle, ze ja nie mam warunkow do rozbierania sie przed stadem pijanych kobiet... :) no nic zobaczymy...." AAAaaa, to uwazaj, zeby cie biednego nie rozerwaly te potworzyce :PPP Ja tez nie bylam, ale mysle ze to bardziej sceny z filmow kiedy panie tak lapczywie obmacuja striptizera..No ale nie wiem, moze sie myle ;) No ..ciekawe czy sie zgodzisz ;) Ps Ja dzis mam dwie propozycje imprez, i ciezki wybor.. Mam zamiar postarac sie polaczyc te imprezy razem, no ale ciezko bedzie bo obie sa w roznych krancach miasta.. Ale ja jestem Iza, dam rade ;)));PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 18:26 to byl film krecony amatorska kamera na wieczorze mojej przyjaciolki.... a dwie imprezy...na roznych krancach... ja bym dal rade na pewno.... i jeszcze nie wiem gdzie... jest taki jeden kraniec, na ktorym bym sie nie pokazal wiecej... :P Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 18:32 ostatecznie jade na lewy kraniec i sciagam ludzi z prawego kranca:) Nie wiem tylko co na to lewy kraniec :p Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Przezylem!!! :):) 06.08.05, 20:14 a ja jednak zostaje w domu......... sklad osobowy baleciku jest wysoce niezadowalajacy... wyszlo tak, ze ide z kumplem na piwo.... chociaz korci mnie jeszcze, zeby sobie potanczyc... wiec nie wiem..... aj....... trudne to wszzystko... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: Przezylem!!! :):) 08.08.05, 08:26 Nataan, ja mam propozycję;) co prawda za mąż nie wychodzę, ale możesz dla mnie zatańczyc;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Przezylem!!! :):) 08.08.05, 10:07 mlesniewska napisała: > Nataan, ja mam propozycję;) > co prawda za mąż nie wychodzę, ale możesz dla mnie zatańczyc;))))))))) dobra.... ile??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: Przezylem!!! :):) 08.08.05, 10:09 wielokrotnie:))) o kasie nie rozmawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś