krysiam26 05.09.06, 15:04 Czy ktos wie czy na Ursynowie jest sklep fryzjerski,może na mokotowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neuroup Re: sklep fryzjerski 05.09.06, 15:07 proponuje przejechac sie do Geanta i tam jest salon fryzjerski i mozna w nim kupowac roznego rodzaju rzeczy zwizane z fryzjerstwem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roodziootka Re: sklep fryzjerski 05.09.06, 15:25 oj nie...Geanta nie polecam drogo drogo i jeszcze raz drogo. Polecić mogę hurtownie kosmetyczno - fryzjerska (prowadzą też sprzedaż detaliczną) w al KEN 52 (chyba nazywa się primus)tel: 436 61 61. Przykładowo lakier do włosów loreal kupuje tam za 38 zł a w/w Geancie kosztuje 65 :) Druga Hurtownia znajduje się na ul. Kabacki Dukt vis a vis pętli przy Tesco. Nie kupowałam tam nigdy więc nie mogę zarekomendować ale wiem że takowa jest otwarta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: sklep fryzjerski 05.09.06, 15:23 Ja bym proponował allegro, bo ceny w sklepach fryzjerskich są przynajmniej 50% wyższe... Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: sklep fryzjerski 05.09.06, 18:45 Sklep z art. fryzjerskimi jest na Kabatach, nieopodal stacji Metra Kabaty - vis a vi TESCO - adres Kabacki Dukt bodajże 12 [sklepy są od strony Al. K.E.N] Odpowiedz Link Zgłoś
nieswiszczuk Re: sklep fryzjerski 05.09.06, 23:08 Hurtownia frzjerska jest na Mokotowie na ul. Bacha 15, wyglada obskurnie, krotko otwarta, ale towaru jest sporo do wyboru, jest tanio i nieoszukanie. Odpowiedz Link Zgłoś
noita Re: sklep fryzjerski 18.09.06, 18:08 Wiesz może, czy dostanę tam kosmetyki Joico? Odpowiedz Link Zgłoś
kleolili Re: sklep fryzjerski 19.09.06, 21:24 zauważyłam dzisiaj hurtownię fryzjerską przy KEN 50, czy ktoś coś o niej wie (jakieś opinie, ceny, czy sprzedają detalicznie)? Odpowiedz Link Zgłoś
roodziootka Re: sklep fryzjerski 27.09.06, 18:08 co do hurtowni przy al. KEN 52 to serdecznie polecam. Szczególnie Panią bo chłopak jest taki średnio zorientowany (można u niego kupować jak się wie co się chce) jeżeli oczekujesz porady polecam Panią. Ceny niskie (w porównaniu np. z cena lakieru do wlosów w salonie fryzjerskim)Wybór kosmetyków duży :) Odpowiedz Link Zgłoś
ami670 Re: sklep fryzjerski 28.09.06, 19:31 Co do Hurtowni na KENie (niedaleko Płaskowickiej)- ceny atrakcyjne, ale wybór średni. L'Oreala i Schwarzkopfa pojedyńcze produkty, Matrixa i Joico w ogóle. I do tego mało zorientowana obsługa. Wmawiali mi, że Farouk ma tylko 1 rodzaj odżywek do włosów. Z kolei w tej na Kabackim Dukcie są bardziej zorientowani, potrafią doradzić. Spory wybór Schwarzkopfa, L'Oreala, Keratase, Welli, AlfaParfu i innych. Joico nie widziałam. Tylko ceny... 60 zł za odżywkę (nie maskę) L'Oreala to ja nie płacę nawet w salonie fryzjerskim. Na Roentgena mają marny wybór, ceny zależą od produktu, ale generalnie wyższe niż na KENie. Na pewno mają Wellę i Alfaparf. Odpowiedz Link Zgłoś
non_logos Re: sklep fryzjerski 30.09.06, 06:19 A Ja produkty matrixa kupuje w kiosku na rosoła(chyba 46?) róg belgradzkiej,i ceny są naprawde konkurencyje. Odpowiedz Link Zgłoś
aysaa Re: sklep fryzjerski 31.10.06, 20:05 NIE ZGADZAM CO SIE CO DO OPINI AMI 670!!! POLECAM WSZYSTKIM TĄ HURTOWNIE PRIMA NA KENIE PRZESYMPATYCZNA OBSŁUGA ( A W SZCZEGÓLNOŚCI PANI O MNIEJSZYCH GABARYTACH ) I CENY NAPRAWDĘ ATRAKCYJNE , MOŻNA LICZYĆ NA FACHOWĄ DORADĘ SERDECZNIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
tomass10 Re: sklep fryzjerski 31.10.06, 21:06 ( A W SZCZEGÓLNOŚCI PANI O MNIEJSZYCH GABARYTACH ) A co maja dziewczyno gabaryty do rzeczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: sklep fryzjerski 01.11.06, 11:51 Czy oni mają na pewno produkty Kerastase? Chcę kupić odżywkę i zastanawiam sie, czy tam jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
niukaz Re: sklep fryzjerski 01.11.06, 11:56 "Czy oni mają na pewno produkty Kerastase?" Napewno kerastase nie maja ale ja kupilam inna tam rewelacyjna odzywke i to w duzo nizszej cenie. Jak zapytasz panie o jakas dobra odzywke to napewno Ci doradza. ja mam rozjasnione wlosy i dobraly mi taka mleczna za 20 zl. Fakt duza ale sie sprawdzila. Sprobuj moze i Tobie dopasuja. Odpowiedz Link Zgłoś
will_ow Re: sklep fryzjerski 20.09.06, 20:36 Sklep fryzjerski jest przy Roentgena 46 (wejscie od Plaskowickiej), po przekatnej Geanta. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagja Re: sklep fryzjerski 20.09.06, 21:08 Nie wiem czy jest tam nadal, ale kiedyś był na Różanej 40. Odpowiedz Link Zgłoś